82

ти пък!

преди 7 години

До Анонимен - ба*ти за пръв път виждам хора да си замразяват заплатитекъде ги видя тези хора ве! Не слушай какво приказват, гледай какво правят! Всички тези сектанти от сектата на госпожата ся милионери и имат много привилегии!

81

Анонимен

преди 7 години

До Социалист ХРЕТИН "живот без пари" СЕГА обещават ШОРО.ШИТЕ т.н. гарантиран доход както и че арабетата ще работят вместо нас.За това 2то съм абсолютно сигурен само че ще работят върху жените и дъщериту НИ.ХРЕТТИН ПРРОСТ

80

Anton

преди 7 години

Като замириса на власт Нинова почна да бълва глупост след глупост. А има толкова реални проблеми за решаване. Напр. проблем е че държавната администрация е раздуха до 130хил щата без учителите, МВР и военните, и това на фона на абдикиралата държава. Нещо по въпроса? Скача срещу дълга, а обещават нови бюджетни дефицити? Говорят за демографска криза а се чудят с какво още да ударят младите - кеф ти прогресивен данък, кеф ти нов дълг... А на фона на платените за нищо милиарди пак рестарт на Белене?

79

анонимен

преди 7 години

Единственият изход е бойкот, пълен бойкот. АБСОЛЮТНО НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА. Лично аз, семейството и приятелите ще ходим на излет през този ден. много хора споделят това. То е ясно, че мафията и корупцията ще унищожат това, което е останало от България!!! За съжаление БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА !!!

78

Социалист

преди 7 години

Другарко Нинова, твоите учители ни обещаваха "всекиму според потребностите" , живот без пари....все утопии . Сега пак същите приказки редиш,мисирко умна, без да имаш капацитет да го направиш. Защо изобщо се изцепваш с подобни недомислици?

77

Анонимен

преди 7 години

По-добре България да бъде съюзник с Вишеградската четворка, защото те за разлика от нас постигнаха демокрацията бил съм в Прага 2004 г. панелките бяха санирани всичките, а ние 89-та трябваше да избесим *** , а не да ги оставим до днес да си управляват с тяхната шуробаджанащина и крадене от държавата, а колкото до "великия" браЦки *** съюз Мерси там минималната заплата е два пъти по-малка от тук знаеме го масквиче ,вартбург, трабант и бмв, мерцедес, ауди и порше.

76

AZ22

преди 7 години

А не може ли да не им дават никакви заплати? Те така или иначе си изкарват от далавери. Даже най-добре да си плащат, ако искат да са депутати...

75

Анонимен

преди 7 години

на това му се вика пестене от закуската

74

Анонимен

преди 7 години

Брадство , равенство и социализъм. Над 50 години сме братя и равни ама остана само на приказки. Както и сега др. Нинова щяла да замрази заплатите на депутатите. Това може и да работи сред бабите които хвърлят пари от балкона на ало-измамниците , но тази демагогия не върви за нормалните хора. Като бяхме толкова равни , защо др. Нинова и нейния любим Кирчо Добрев са милионери , а баба Гицка от село е с 150 лв. пенсия .

73

Цвинокио

преди 7 години

За тежък труд -висока заплата ! Справедливо...

72

Анонимен

преди 7 години

ам така е като работиш за без пари гледаш да докопаш от някъде другаде тва е хавата

71

Анонимен

преди 7 години

на половина веднага! И без това не разчитат на зплати!

70

Анонимен

преди 7 години

ба*ти за пръв път виждам хора да си замразяват заплатите те вместо да си ги увеличават те си ги замразяват малиии

69

Корна лъже и маже

преди 7 години

Това си е чист популизъм, никой не им вярва.

68

Петров

преди 7 години

Предложете ,другарко да ходят министрите и депутатите на работа с колелета! Може също и да си плащат в градския транспорт! Какво ли още няма да измислите,за да се докопате до властта!

67

Анонимен

преди 7 години

да замразят заплатата и на президента тогава

66

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Българина трябва да се гордее че има честа да издържа 240 смирени депутата с 5-6 хилки скромна заплата.

65

Анонимен

преди 7 години

и така като умножиш 240 x 3 за десет месеца смятай кво стаа отделно президента администрация министерски съвет =

64

край

преди 7 години

Кой това - Кирчо Добревия ли. Па той може без пари да ви управлява. Няма проблем важното е Тера Корп ЕООД да кара горивата по общините с БСП кметовете.Ако искате държава - депутатите наполовина а заплатите им по две.

63

Анонимен

преди 7 години

и кво от тва като замрази депутатските заплати