30

Анонимен

преди 7 години

Забравете за тунела,няма да стане ще си остане в сферата на мечтите,защото от памти века говорим за тунел под Шипка щом не е станало и това няма да стане

29

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ПАТРИОТИТЕ НАЛИ ОТ МОСКВА СЕ ФИНАНСИРАТ

28

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ДА ИМА МАГИСТРАЛИ. ТРЪМП ИСКА ДА ДАВАМЕ ОЩЕ ЕДИН МИЛИАРД ЗА НАТО.

27

Анонимен

преди 7 години

Щото сме си най предлагам 7 етажни тунели. За коли, овце, едър ***, каруци и т.н.

26

Анонимен

преди 7 години

И кораби да не забравите по Струма. От флотилията на Киро Гела.

25

Ирин-Пирин

преди 7 години

И от кога архитектите смятат и изчисляват цени? Явно в България всеки е архитект и инженер едновременно. Все пак ние от всичко разбираме, когато имаме изгода. Само не разбрах дали ще има скоростна отсечна за пистови мороти или може да е на третото ниво, а на четвъртото да е за селскостопанска техника. Ще има ли паркинги някъде около Ощава за да се любуваме на красивия Пирин. А и да не забравим отделно ниво за колездачи че и те хора, но те могат да са на петото ниво, няма да се разсърдят!

24

Анонимен

преди 7 години

До GogoВ България няма русофоби. Има *** и рублофили от една страна и патриоти от друга.Ти от коя стана си е ясно. Само уточни в копейки ли ти плащат или със самагон ?!

23

Пешо*

преди 7 години

Ще слушаме " Камъните падат" пак и пак, и отново

22

rtjrjrt

преди 7 години

Какви са тези глупости бе? Преди 20 години в тези влакове с изключение на петък, събота и неделя пътуваха по 5 човека. Сега представям си няма и 3 ***. Стига пари на вятъра. Искам магистрала бързо - всяка седмица там умират хора заради калпавия път в дефилето.

21

Жоро

преди 7 години

Некадърните крадливи безполезници две читави обикновени ленти не могат да направят, двуетажни тунели бълнуват :)хАХАХХахххАхаа

20

Лотос

преди 7 години

Някой много се е размечтал!Да спре алкохола или дрогата!Тунели подлези,надлези,на няколко нива???То няма път,за който да се каже че е път,няма шофьор,който да не псува като чобанин,докато кара,сега обещания!/научна фантастика/.

19

старшинка

преди 7 години

Пари няма! Действайте !

18

сапун

преди 7 години

какви влакове ве,фалираха бдж,влакове ха ха

17

ГЕРБ

преди 7 години

Ще се накрадем на воля, Ухааа!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали разбрах правилно, но ми звучи абсурдно тунели върху тунели -един за тирове,друг за коли , после един пак за тирове но в друга посока...глупости, какво ще е това чудо на инженерната мисъл . Ще загрозят красивото дефиле. Пирин не трябва да се загрозява с такива тунели . Пирин е чудо на природата и единствената планина включена в Юнеско,защото в Пирин се намира 70 процента от цялото растително богатство на България . Не трябва изобщо да минава от там това чудо.

15

Анонимен

преди 7 години

На два етажа ,ама японци да го строят ! От тия дето до сега правиха магистралите нищо не става ! Много крадат !!!

14

Анонимен

преди 7 години

*** 1км тунел не могат да подържат, тръгнали десетки километри да правят....

13

Крим наш

преди 7 години

Другарее,да подарим парите на расия,така по арну ли ще вие на душата ?Ако сакате да не строим ,по арно да дадем кеша на бандитите от кремъл,че таз година не сме яли сопата

12

Анонимен

преди 7 години

Това шегичка ли е?Те едни тунели не могат да ремонтират,дето някой друг ги е построил преди 30 години и са издържали до сега,но ще правят двуетажни.Не ни карайте да изпадаме в шок и ужас и да търсим алтернативни маршрути.

11

sante_dog

преди 7 години

Тия сериозно ли? Само 50% оскъпяване... Колко му е при прогнозна цена 250 млн. 120 млн са нищо за нашата богата държава. А качеството на изпълнение? А поддръжката. Защото едно е да потдържаш асфалт, друго е двуетажен тунел. Или пак ще трепем хората с падащи чаркове...