65

Нина

преди 7 години

Националната и социалната идеи били позабравени? Може би и в Швеция са позабравени, другари? Да уточним какво значи да си социален? В никакъв случай не е да толерираш една част от обществото да не работи, защото задължението на държавата е да храни тези, които не им се работи. Това е да създаваш добри условия на бизнеса подпомагаш уязвими групи от обществото, а не тарикати.

64

Анонимен

преди 7 години

ДругарЕ ЮП е мисия невъзможна, това е само една схема за крадене на пари

63

КОГАТО НЯМА АРГУМЕНТ

преди 7 години

няма и време за обяснение. Далавери има навсякъде. ЮЖЕН ПОТОК не е бил идеален като проект,още повече, че за 30 год. КОРУПЦИЯТА е ТОТАЛНА, но щеше да е от полза за страната. А сега чакат същия газ от ТУРЦИЯ. Ашколсум американски хрантутници...

62

Анонимен

преди 7 години

До ЮЖЕН ПОТОКТранзитните такси от Южен Поток са 500 млн., но лихвите по договорения кредит за българската част са 800 млн. Така ние щяхме да доплащаме по 300 млн. годишно на руснака затова, че си транзитира газта през България. Класическа руска корупционна схема, чиито проводник е Гоце и БСП, същото е с АЕЦ Белене, Нефтохим Бс и всяко друго руско начинание у нас.

61

Чебурашка

преди 7 години

До ЮЖЕН ПОТОК....................щеше да се финансира ИЗЦЯЛО от РУСИЯ, както и АЕЦ БЕЛЕНЕ между впрочем. И само транзитните такси щяха да носят 500 МЛН всяка година. Т.е...............Това е руска пропаганда, тиражирана от видни петоколонници като Румен Овчаров. Истината за Южен поток е съвсем друга, но тук няма място за да ти се обясни. А и ти си русофил, е вие русофилите по принцип не възприемате друга гледна точса освен руската.

60

ЮЖЕН ПОТОК

преди 7 години

щеше да се финансира ИЗЦЯЛО от РУСИЯ, както и АЕЦ БЕЛЕНЕ между впрочем. И само транзитните такси щяха да носят 500 МЛН всяка година. Т.е. по 50 лв ежемесечно по-високи пенсии за ВСИЧКИ пенсионери. Не спомена, защо СЕВЕРЕН ПОТОК може, а ЮЖЕН не.....Обаче за САЩ нямаше да има далавера. И за ТУРЦИЯ

59

Чебурашка

преди 7 години

До ЮЖЕН ПОТОКЮжен поток беше една класическа руска корупционна схема, за която българската държава се охарчи около 200 милиона лева без да бъде положен и един метър тръба. Едва в края на миналат година бе закрито дружеството "Южен поток-България", в което само заплатите на шофьорите бяха по3-4 000 лева на месец. Харчеше се за проектиране на трасе, отчуждяване на земя, наеми и пр. и пр.

58

Анонимен

преди 7 години

Чекурашка, не ти ли свърши смяната вече, или ще тролиш на пълен 8 часа работен ден до 6?

57

ЮЖЕН ПОТОК

преди 7 години

не минава през Вашингтон, затова е лош. Е, а ТУРСКИ ПОТОК е добър, А СЕВЕРЕН ПОТОК също е добър, защото служи на германските монополи. ЧЕБУРАШКА коментирай , ако обичаш....

56

боби

преди 7 години

Завоя на изток ще завърши с катастрофа.Няма как да се хванеш с държава, която има два пъти по-нисък стандарт и да просперираш.Както са ни ограбили и съсипали хубавата държава след 1994 г. така ще ни ограбят и след идващите избори,ако имаме глупостта да гласуваме за комунисти.Само за няколко месеца ще подпишат заробващи договори за поне 30 милиарда Белене,южен паток и Бургас-Александропулис и ще срутят държавата за поне 30 г. напред, така както стана през зимата на 1996-1997 г.

55

ФАШАГИТЕ

преди 7 години

надигнаха глава след като *** EU ги нахрани с курабии в КИЕВ преди да организират преврата там. Че и тук разни наследници на фашистки престъпници, наказани от НАРОДНИЯ СЪД вият като бесни, да им върнат награбеното от евреите преди да ги интернират

54

Анонимен

преди 7 години

И ся ко??? ако дойдат *** на власт започваме да свикваме с боярищника ли?

53

Анонимен

преди 7 години

С тази Русия която не слиза от устите на комуноидните недоразумения съвсем отблъснаха и малкото си електорат. Съмнява ме да влезнат в парламента дори.

52

Чебурашка

преди 7 години

До Анонимен......................Баба Ванга още преди 30 години беше го казала и за Русия и за жълтата раса и за................Баба Ванга от много време се използва от КГБ-ФСБ, за да "потвърди" месианската рола на Русия в спасяването на света. Руски знам много по добре от 99% от русофилите подвизаващи се по форумите, а китайски ще трябва на руснаците.

51

МЕТОДИ

преди 7 години

По-добре на изток, отколкото на югоизток, накъдето ни водеше ГЕРБ.

50

Анонимен

преди 7 години

След изборите ще останат крайно разочаровани. Народът не иска нито Русия нито руския свят.

49

стига опомнете се

преди 7 години

*** трябва да знаят ,че Русия и до днес не признава,че : 1. Благодарение на средновековна България има писменост. 2. Наложеният сталинистки режим прекъсва развитието на демократична България и от 8 място в Европа по икономика -1939г. сега сме на .....срам ме е да го напиша. 3. Избитите от комунистите , с разпореждане на Сталин / след 09.09.1944г. / като фашисти/ , са повече от убитите по тази причина/ със съд / в нацистка Германия.

48

Анонимен

преди 7 години

Абе, какво стана с думичката ,,никога'', ,,винаги''... Нещо унило го раздавате!?

47

ОТ 3 МЛН до 8 МЛН

преди 7 години

нарасна населението на ИЗРАЕЛ за 40г. - непотопяемия самолетоносач на САЩ в Близкия изток. Само, че много хора не знаят, че 10% от евреите "служат на бога" , а работят само жените им. Те не се женят за други, типични са с мазните масури под шапките и смятат, че ИСУС е шарлатанин, получил заслуженото от РИМ. Това някак не се връзва с Белия дом, но САЩ дружат и с Израел и с СА, където Правата на човека не важат. Те не важат и на Уолтстрийт между впрочем

46

Bad Company

преди 7 години

Усещате ли как лека по лека ни "подготвят за олимпиадата". Вчера шефа му на този"политолог" -Червен Кольо напоително ни обясни с едно измислено "проучване" как искаме Русия да ни пази. Интересно ми е защо автора на статията случайно забравя, че Първан симеонов е от същата тази гнус "Галъп ИНТЕРНЕШАНЪЛ" на Червен Кольо и А. Райчев. И двамата милионери в евро от"социология"