81

ДО Руснак

преди 7 години

Това,за което говориш се отнася за т.нар.български политически елит,а не за народа,който е русофилски настроен,както ясно се видя и от едно световно проучване,направено тези дни.Разбира се не можем да отречем нашата прекалена търпимост и малодушие.Но за това си има причини,които не могат да се кажат само с няколко изречения.Но има и един друг основен момент,който разби вас навремето,а нас направи колония на Запада.И този фактор не можем да премълчим.Казва се Михаил Горбачов.

80

АНОНИМЕН

преди 7 години

Страната която нарушава всякакви споразумения е Украйна, ръководена от фашистките бандеровци. Тя уби стотици в Одеса преди няколко години в една сграда. По АЛФА ясно се видя това. Украйна остави Крим без ток мислейки си че ще ги уплашат. Нищо подобно Крим вече се снабдява редовно от Русия с ток и всякакви други неща. Крим ще бъде свързан с Русия и чрез мост , който вече се изгражда и до година -две ще бъде готов. Не можеш да накараш Крим с 90 % руско население да живеят под флага на Украйна.

79

Анонимен

преди 7 години

Сталин не е чертал сам тези граници.Не манипулирай простаците!А имаше право!Не пожела да стигне до Атлантическия.Отговори - защо американците хвърлиха две атомни бомби в Япония на края на войната в гъсто населени райони?От човечност и справедливост?

78

Анонимен

преди 7 години

Ще кажа като мужик от прекрасната руска класическа литература - виж му мордата на този лукав ***!Историята красноречиво казва чий е Крим. Кога и защо се появява Украйна? Този стил е приложен на Балканите от великите сили, за подстрекаване на конфликти , спасяващи икономиката им при нужда.Русия никога не би предприела референдум за Крим, ако няколко души, също като в България, не бяха продали Украйна на американските людоеди.Наполеон, Хитлер - Русия се отбранява. И нищо не взе от никого!

77

Анонимен

преди 7 години

До 96 На никой-не се давате ,ама комунистите начело с ГРУЗИНЕЦА Сталин ,такива граници Ви начертаха,че все едно война сте загубили ,а в момента продавате Русия на китайците.

76

ник

преди 7 години

Ей без този ***, соро*арските телевизии не могат да дишат!Този по тъпотия може да го бие само Александър Йорданов!

75

Руснак

преди 7 години

Ние сме националисти, а вие българите сте точно обратното. Русия от векове Запада се опитва да я смачка, но ние не се даваме. На България лошото никога не сме мислили, напротив за нас щеше да е по-добре ако вие бяхте мъжкари и имахме един надежден партньор във ваше лице. Но след като сте решили да не се държите като суверенна държава и не защитавате националния ви интерес, а сте едно послушно пуделче на Запада - ваша си работа.

74

Руснак

преди 7 години

Руснаците сме 10 пъти по-силни от българите във всяко едно отношение. Съжалявам че трябва да ви го кажа. Нямам за цел да ви дразня, просто това са реалностите. Българите са дyпeдaвци и нямат собствено мнение. Добре че има доста руснаци в България че все още да се крепи тази страна - основно нашите хора купуват имоти и правят бизнес по морето. Руските и българските традиции са сходни така че не мисля че има от както да недоволствате. Разликата е че ние сме националисти и не се даваме на никой.

73

пенко

преди 7 години

" Бедти ми ...бедни... Балтаджи !"Крим ще бъде украински ,когато Хавай получи независимост; няма френска Гвиана, Кюрасао е свободен / не холандски/, аржентинският остров не е британски и т.н. !!!

72

Анонимен

преди 7 години

Абе докога ще ни занимавате с тоя укропитек.Кой го интересува какво казва някакъв си посланик на една на практика вече несъществуваща дтржава.

71

ОФ

преди 7 години

До юбералес (66)Кой днес вече слуша и още повече повтаря глуп0стите, изречени от "капацитета" Збишек Бжежински? Той отдавна е в "девета глуха". Виж древният, като Хеопсовата пирамида, Хенри Кисинджър е солист в глобалната опера и често пътува до Москва за лични срещи с Владимир Владимирович Путин - Государя.

70

SS

преди 7 години

Ей смешници осъзнайте, че има ли я Ръсия има и нещо българско на тоя свят, защото от България вече нищо не остана, само простотия и кал.Децата в детската български не знаят, *** два западни езика учат, да не са прости завалишките, като дойде някой чужденец да не срамува.По статистика първото смислено нещо което днес научава едно българче е азбуката на АНГЛИЙСКИ.

69

МОДЕРНА МИТОЛОГИЯ

преди 7 години

"Руската федерация, която от самото начало не спазва международните споразумения."и като питаме:Кое начало?кои споразумения?за какво споразумения?как не ги спазва?...смислен отговор НЯМА!

68

Анонимен

преди 7 години

Урките са се отказали вчера да спазват съглашенията. А тая шумотевица е за димана завеса.

67

N1

преди 7 години

Крим е Съветски!

66

SS

преди 7 години

До До 82Пропуснал си да отбележиш, че зад всичките ни беди стои Русия, нищо , че от 10г. сме чисти европейци. Злият дядо Иван стои тука на балканите и ни завира пръчки в колелетата за да не мръднем и крачка към прекрасният свят, щото си няма друга работа.

65

SS

преди 7 години

До Анонимен 82Ти като познавач на историята, я ми кажи как виждаш славянската писменост - култура след 100г. в развиващият се мултикултурализум с доминация (на западен език и култура). Според мен ще остане само в учебниците ама по история и твоите пра внуци ще им разправят истории за славните времена , когато сме били имали език и държава.Единственият вариант нещо да остане е Русия да я има такава каквато е, а не да я пречупят както нас.

64

До 82

преди 7 години

Направи ми тогава анализ на случващото се с нас в последните 27 години. Като си почнал да правиш анализи, давай!!Мога да ти спестя една малка частТотална разруха и абсолютна корупция! Последно място по всичко.

63

SS

преди 7 години

До Анонимен 81А много точно им го каза на глупаците, да са наясно.По - интересното ще да е когато като нас разберат, че с ЕВРОСЪЮЗА нищо хубаво не идва (всичко си остава същото, само дето трябва да се кланяш на запад, а не на изток) и всички дето с се жертвали за тази идея как ли ще реагират.Същото е и в Сирия "преластена и изоставена", а тези дето са пострадали междувременно, ми да би мирно сеело, не би чудо видело.

62

аз

преди 7 години

"Според него най-правилното поведение на Европа и САЩ е да се засилят санкциите, защото те са един мирен инструмент, който ще принуди Русия да изпълнява споразуменията си."" - ето тоя Балтажи трябваше да изберат всички народи по света и по Вселената да е едновременно президент на САЩ, на Франция, Германия, Италия, България и на всички други страни, та той да им даде да раберат на тия лошави руснаци! Умен човек!!!!Трябва да го слушкат всички президенти и премиери по всички земни кълбета!!!!