40

Анонимен

преди 7 години

Да инвестираш в България е като да наливаш вода в каца без дъно...........Само супер *** би инвестирал(=загубил) пари в Бг.Недоумявам как тихомълком този *** народ си премълчава ГРАБЕЖИТЕ КТБ, 1997 и купища други пладнешки разбойничества.какъв шушумига трябва да си та да те ограбят посред бял ден а ти да си траеш и да не вземеш автомата и да трепаш докато един жив не сотане наоколо.

39

Друг инженер

преди 7 години

До 45И аз съм инженер по електроника, при това смея да твърдя не лош. В момента работя за 1500 лв. Ако някй даде 2 бона отивам при него. Може да го наречеш подбиване на твоята цена, но мен тези пари ме устройват.

38

nkavrakov

преди 7 години

А и бих добавил че състоянието и многото пари се изкарват с главата а не с ръцете.Ако някой си мисли да прави пари от заплата жестоко се лъже и винаги ще е зле.Пари се правят с търговия и спекула.Това е.

37

nkavrakov

преди 7 години

Бъдещето е такова вече че ако работодателя не плаща подобаващо ще се наложи да остане сам.Аз работя за много пари но и виждам какво е текучеството.Огромно,на който не му изнася си търси късмета по света.Никой не работи вече за без пари.Просто хората емигрираха и няма кадри.

36

anonimen

преди 7 години

samo 6000 za edna godina toa si e postijenie xa xa xa dali 6te e vqrno oba4e ,na vseki grad se padat po 30 rabotni mesta e za grad kato Devin naprimer tova si e radostno no za golqm grad si e sme6no ,podigravatelno,unizitelno

35

Анонимен

преди 7 години

Моля моля. Търсим евтини хамстерченца, които без претенции да си въртят колелцата!

34

Колю Фичето

преди 7 години

От де толкова добър материал? Всичко избега на запад! Освен ромите д си ги интегрирате!

33

Бъдете УМНИ!

преди 7 години

До тия, които ми щракнаха минуси. 90% от вас сте ми ясни. Ще си стоите в батака дотогава докато не изчистите батака от главите си. Успех ви желая!

32

До 5

преди 7 години

Поговорката сега звучи така: Който не краде, трябва да работи.

31

Работодател

преди 7 години

Хайде, хайде вярно е че работодателя не може без работници, но когато работниците са много повече от работните места вдадено населено място, какво значи това? Че всички чакат на готово някой нещо да им организира. Това се нарича пазар на труда - търсене и предлагане. Всички обикаляте магазините да търсите най-евтиното нали?

30

Инженер

преди 7 години

Аз съм инженер по електроника и автоматика.От София съм.Търся си работа в София.Начална заплата - 3000 лева месечно!Чакам оферти...

29

Дармадан до ФИФИ

преди 7 години

Наистина си фифи Такива като тебе напълниха Чехия Не РЕВИ КАТО ВДОВИЦА ЗА ....Тук се работи Агентурите не са ви виновни Сами си го навирате като вярвате на СУЛЮ И ПУЛЮ ЬА МНОГОТО ПАРИ

28

До 31

преди 7 години

На теб ти е смешно , но има хора които биха доволни и на 500 лв редовна заплата, защото работят за под 400 и то без никакви осигуровки.

27

Бъдете УМНИ!

преди 7 години

Учителя Дънов учи: "Всеки ден да става една малка промяна във вас. Всеки ден възприемайте по една нова идея." Това е вярно навсякъде и във всички професии. Ако искаме да печелим повече, трябва да знаем и умеем повече от конкуренцията. Промяна на мисленето трябва, със старото мислене ще имаме старите резултати. Големите успехи изискват много знания и много усилия.

26

xyz

преди 7 години

До Анонимен 26Те са доволни защото без мен са нищо..само, че явно не си дават сметка, че ти без тях си като тях!Има една проста формула, наречена "Стойност на Шепли" - метод за разпределяне на ползите между участниците в една обща дейност, от стойността на техният индивидуален принос. Каквито и "инвестиции" и рискове да си правил, ако няма кой да ги реализира - ще си останеш само с рисковете! Хората обаче не се замислят над това е са "благодарни и на малкото" и в това е тяхната грешка!

25

Бъдете УМНИ!

преди 7 години

Тези, които ми щракнаха минуси, вървете по същия път, и мислете по същия начин щом така ви харесва. Човек има толкова успехи, колкото заслужава. Това е вярно поне 95%.

24

Анонимен

преди 7 години

В Харманли в лагера има иракчани и сирийци.Вместо да се бият да им дадат работа в Пловдив.Може да избягат обратно в Турция

23

До 26

преди 7 години

Надявам се такива като теб да фалират. А точно теб да те издирят и подведат под отговорност.Типичното мислене на българския работодател - хората без мен са нищо. А всъщност е точно обратното. Работодателят е 0 без хората.

22

Надя Николова

преди 7 години

До 26Експлоататор си за да ги осигуряваш на 550,а те са глупави за да го допускат,защото един ден ще имат малки пенсии,които няма да им стигат за нищо.Трябва да знаеш,че ти не си 'единствен' и 'неповторим' и,че стига човек да има желание може да си намери винаги друга по-добре платена работа,за да не трябва да хаби за нищо за такъв като теб!

21

Бъдете УМНИ!

преди 7 години

Да споделя с Българските работници, търсещи големи заплати. Аз мога и умея много неща. Наред с всичко друго, аз съм и отличен шахматист. Играл съм стотици хиляди пъти шах и съм сигурен, че ще бия световния шампион, ако ми заплатят 1 млн евро ще го докажа, а за да не ме измамят искам ги предварително, иначе да си търсят друг. Имам вече и план подготвен как да го бия, но няма да го кажа.