35

M$

преди 7 години

На камиони и - обратно по родните места!

34

Православни Българи?

преди 7 години

Защо не казвате, че боят е за ХРАНА?

33

Анонимен

преди 7 години

Странно. 20 души се бият и няма счупен нос, избит зъб, навехната ръка. Има един намушкан в гърба! Много показателно. Правете си сами изводите какви храним.

32

До 46

преди 7 години

Роби има рожден ден на 13.02

31

Анонимен

преди 7 години

Оф, бе! Пак нищо не сте разбрали! Възникнал е научен спор за естеството на Вселената и понеже не могли да се разберат с думи, учените се хванали за ножовете. Че нали там са все учен до учен и доктор до доктор, та най-вероятно за такива неща са спорили, за свойствата на черните дупки.

30

Ян Бибиян

преди 7 години

Тези са като ръжда по метала. Корозира ЕС и не се усеща.

29

Анонимен

преди 7 години

Няма ли най-сетне да се разкарат от България тези ******?! Ако на някой не му светне балалайката, че трябва да се махнат от тук, един хубав ден ще си замине заедно с тях, или ще украси някое дърво в центъра на София.

28

ГАДОРЯН

преди 7 години

Виждате ли с какви *** си имаме работа. Спукана му е работата на ЕС. Лоши времена идват за Европа. Каква ирония. Точно когато Европа е най обединена уж и де факто е най слаба и уязвима. Кога в Европа са нахлували азиатски орди? Персите пробваха, Атила, арабите, Чингис хан. И сега цивилни, но цивилните лесно стават воини. Особено пък тия калени в битките.

27

Марина

преди 7 години

До кога ще ги търпим тези араби?Пътя и обратно, откъдето са дошли.Иначе ни е спукана работата.Не ни стигат *, ами и сирийци иафганистанци!Боже пази ни от това проклятие!

26

Анонимен

преди 7 години

Като минават границата влизат в първата желязария и си копуват нож. Диваци.

25

Анонимен

преди 7 години

Стига бе !? Не може от един битов спор кой къде да си пасе камилите след като мигрантите превземат Харманли да бъте хит 1 в нета ?

24

Анонимен

преди 7 години

Първи братовчеди на нашите шведи! Що не ги оставите да си се оправят сами? Те си знаят как.😃

23

Анонимен

преди 7 години

Алоооу, Меркел, какво правиш бе ? Арабските учени които покани у вас , ще се избият унас бе ? Ела си ги вземи !

22

БТР

преди 7 години

До ИстинатаАбсолютно съм съгласен с Вас. Миналият път като имаше безредици всички тези учени протестираха срещу липсата на адекватно и модерно оборудване за научните има експерименти. А дегизирани полицаи сами замерваха с камъни колегите си, чупеха и палеха в опит да подкопаят авторитета на чуждестранните учени. :)))))

21

ha ha

преди 7 години

Въй, от 1500 1000 са с рисково поведение!? Дали общото не е исалама....

20

Анонимен

преди 7 години

Е как не разбрахте бе ??? Боят е възникнал заради свинска пържола ! Защото всеки се е опитвал да се докопа до нея !

19

Анонимен

преди 7 години

Бас ловя че това е бил бой между арабски учени ! Спорили са по колко пъти един правоверен трябва да се търкаля на килимчето за да получи блогоговението на всевишния ! А може би са спорили по колко девици им се полагат като отидат на онзи свят ? Изобщо все неща от които ние нищо не разбираме !? И, пази Боже .....

18

Анонимен

преди 7 години

МЕРКЕЛ КАЗВА ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ДА ПРИЕМАМЕ И ДА ИМ ДАВАМЕ ПАСПОРТИ БЕЗПЛАТНО ДА СТАВАТ ЕС ГРАЖДАНИ!!!ТУК ТАМ НЯКОЙ УПРАВНИК ОТ ЕС СЕ ОБАДИ ДА ВЪЗРАЗИ НО КАТО ЦЯЛО МЪЛЧАТ!!!НИЩО ЧУДНО ГЕРМАНИЯ ДА ИМА НЯКАКВА ПО-ГОЛЯМА ВЛАСТ Я ПРИ КОНТРОЛА НА ПАРИТЕ ДА СПИРА ФОНДОВЕ Я ДРУГИ САНКЦИИ ДА НАЛАГА И СЕ СТАХУВАТ!!!КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ ЯВНО Е НАЙ-ВИСШАТА ПОЗИЦИЯ В ЕС И ДАНО ГЕРМАНЦИТЕ ПРОЯВЯТ РАЗУМ ТАЗИ ГОДИНА И ГЛАСУВАТ ЗА ПРОМЯНА!

17

Анонимен

преди 7 години

Представете си ги сега такива хора разселени по селата по Постановление 208, прието от Герб. Какъв прекрасен живот се очертава за местните жители... А пък като се сдушат и с ромите не ми се мисли каква демографска картинка ще се пръкне...

16

Анонимен

преди 7 години

Има нещо което не разбирам !? Абе тия арабите не се разбират помеждуси /нещо твърде традиционно за тях/, а искат да дойдат при нас за които такива традиции нямаме ? При нас е факт че религийте живеят мирно и в уважение едни към други - православни, католици, протестанти и т.н., а при тях шиити и сунити и ще се избият един друг ? Хайде сега ми кажете какво добро ще ни донесат тия в Европа ? Няма смисъл да ви казвам !?