69

Анонимен

преди 7 години

"Турски език в българско училище няма да се учи."А иначе викате, че в Турция малцинствата нямали права уж, пък за кюрдските деца има кюрдски:-):-):-)И си много назад учи се турски в България:-):-):-)само, че под името СИП, те просто искаха да го направят ЗИП:-):-):-):-) ама и да не го направят там където има турско население пак ще има СИП турски:-):-)

68

Анонимен

преди 7 години

За хората, които са написали да се махнат от двойно гражданство:-):-):-):-) Малко ли хора има из ЕС държавите, да им се вземе и тяхното тогава, да им се платят стажовете на държавите, където искат да живеят:-):-):-):-)няма проблем:-):-):-):-)Ама България нема толкова пари:-):-):-):-) Тия хора мислят ли преди да пишат:-):-):-):-)

67

Е

преди 7 години

Турски език в българско училище няма да се учи. Можеш да си сигурен в това. Колкото и да драпате и да вдигате шум, няма да се случи :) Учете го в турция, там ще ви е нужен.

66

До Ангел

преди 7 години

"Да се учи турски като втори?"Ангеле не си разбрал:-):-):-) Това ще важи само и само за етническите турци!

65

Изселник

преди 7 години

До 73 Успокой се поне аз нямам намерения за сега да гласувам:-) За мислещи на зло никой не може да ви навие вас. Идвам си и ще си идвам когато искам в България, такива като теб не могат да ми се бъркат:-):-):-)знаеш ли колко ни пука какво мислите за нас:-):-):-):-):-)

64

Анонимен

преди 7 години

"Те не могат да пишат и да четат на български език, не могат да си попълнят заявленията за гласуване сами. Тогава какво ги свързва с нашата държава?"Има хора където са забравили българския и точно тези хора отиват там с преводач:-):-):-):-) не всички сме забравили както виждаш:-):-):-)кво не мога да превеждам и на някой ли???:-):-):-):-) Какво ги свързва знаеш ли стажовете им:-):-):-):-) те на времето не са работели и не си плащали там данъци ли?:-)

63

Анонимен

преди 7 години

И защо ни трябваше служебно правителство? *** щяха да организират изборите по-добре. Само да хрантутим и Генерал Деси с охрана и кабинет.

62

turcin

преди 7 години

v balgariya mnogo skoro 6te ostanat samo vızrastnıte hora...... za6to po mislete malko

61

Изселник

преди 7 години

ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО!:-) От една страна толкова се радвам за "ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ". Като дойдохме в Турция почнахме от нулата. Намерихме работа. За няколко години си купихме къща. Пенсионирахме се с хубава пенсия, докато набора още работи там за 100 лв пенсия, някои взимат и пенсия и от България:-) Русофилите един път свършиха добра работа:-):-):-)

60

Е

преди 7 години

Даже и тези 35 секции са много!!! Трябва да се отнеме гражданството на повечето от тези така наречени изселници. Те не могат да пишат и да четат на български език, не могат да си попълнят заявленията за гласуване сами. Тогава какво ги свързва с нашата държава? Нищо! Те не отговарят на изискванията за българско гражданство. Няма как такаква пасмина да решава съдбата на България! Не бива да го допускаме!

59

Анонимен

преди 7 години

"Крайно време е да се ЗАБРАНИ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО. Или си българин, или НЕ СИ. Нема средно положение."Само в Турция ли има хора и с българско гражданство??? Не малко хора са взели гражданство и от други ЕС държави:-):-):-) Тогава това ще важи и за тях:-) Не е толкова просто и лесно да махнеш някой от гражданство:-) Ако тръгнат да го правят трябва да платят на тези хора осигоровките за обещетение и това ще накара безтуй лошата ви икономика да фалира изцяло:-):-):-):-):-)

58

Анонимен

преди 7 години

Я СТИГА всеки вън от БГ за повече от 5г гласуване ЙОК

57

Аноним

преди 7 години

Философи и всезнайковци дал господ. Тъй кото гледам доста хора не могат да направят разликата между гражданство и етнос.Нека първо да изучим българският език и след това да философстваме

56

емигрант от 22 г

преди 7 години

Ами ние истинските българи в чужбина също се мобилизираме. Нито сме забравили български език, нито сме спрели да изпращаме пари на близките си.Само едно ни е желанието. Всеки да гласува за партия далече от БКП-БСП. Дойдат ли тези калпазани на власт с Корнелия, ще опоскат държавата.Болшевиките и Живковистите трябва да се набутат в най -далечното ъгълче, за да не вземат управлението в България.Те са болест и вирус.

55

Коалиция

преди 7 години

на Реформаторския блок и ДОСТ - това е единственото патриотично решение! С Радан и Местан напред към светлото бъдеще!

54

Анонимен

преди 7 години

Днешните избори в Гложево са много показателни накъде ще клонят българските турци- остават ли с До'ан или отиват към ДОСТ.Стадният инатинкт при тях е много силен,така че днес е интересен ден.

53

Ела си !

преди 7 години

Да си приберем Надето ! Веднага!

52

Baklava

преди 7 години

Bravo! Po-chestichko da pravite izbori v Bulgaristan - pizza bg izbiri 4 sesona! Da marda alis verisa.

51

Sapundjiev vero

преди 7 години

Mashaalah!Da ima klienti i liri za bg hoteli i restorani, za bg prechistvatelni fabriki!

50

Турчин

преди 7 години

До 56 *** и турчина само си чешим езиците бе хора и Местан и Доган *** и далчете са все *** които живеят охолно и като крале насаждайки изкуствено напрежение и омраза между хората