30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Нещо не си разбрал, и бързаш като теле пред майка. А Живков не е бил овчар и човекът дори се е бил записвал в университет. Къде сега неговите "наследници" да имаха неговия акъл и отговорност, ама те имат само търбух, който е зинал да изяде и последната троха на народа. Ей, тия са овчарите от БКП. Те го свалиха, за да налапат всичко създадено от него. А кожето не можаха - разрушиха, та да не се вижда некадърността и продажността им.

29

Анонимен

преди 7 години

До НасМожеха, и за асансьори можеха, вместо телефоните на нашите фирми, и за миене на улиците можеха, и за прокарване на тротоари и улици в провинцията можеха, и за пътища без ями, и за навеси по спирките можеха, и за хуманни трамваи можеха, и..., и..., и...за умни, разсъдливи и честни кметове... А и за референдуми можеха, щото "ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ", ама не м-о-ж-е, щото не може да крадат!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26 Явно и ти си от неграмотните и необразовани червени каскети затова се нервиш. Това обаче не променя нищо . Тодор Живков е овчар с трети клас образование . Станко Тодоров е сарач - това е човек, който прави юздите и поводите на конете и магаретата . Аз помня тези хора как управляваха , а ти си злобей колкото искаш .

27

край

преди 7 години

България не разполага със собствен ресурс да поддържа изградените досега пътища - Борисов обещава с пари от ЕС да построи още. 2020г. парите от ЕС спират - пътищата ще станат картофени ниви. От пътищата се краде но няма сила която да спре тези кражби - ще се краде винаги.

26

Ханонимен

преди 7 години

Понеже марионетното ни, колониално правителство изпълнява стриктно гео-полит. 'ангажименти' от на7о и сащ им е позволено да крадат безнаказано , да създават все по-престъпна и цинична плутокрация... Такава власт е много удобна за глобалният 'елит', а в комбинация с липса на елмент. полит култура и гражданско общ. в България е просто миниатюра на мечтата на световните 'кукловоди' - съсипано, дирижирано общество от *** консуматори със забележителен полит-театър...

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Абе, аланколум, че ГЕРБ с Борисов с Цецка начело, не са ли най-якият израстък от дънера БКП "овчари и коняри". Кой от тях не е бил член на БКП, кой не е дете на АБПФК (I-VI степен, за резил). Някои още си пазят партийните книжки, в случай, че се обърне хавата... НЕма лошо, всеки да си има идеите, но тия са гадни хамелеони и плюят като бесни срещу миналото си и родата си, с чиито привилегии получиха и апартаменти и софийско жителство, и вили, и коли... и сегашните си капитали!

24

Нас

преди 7 години

Парите за саниране можеха да се използват там ! Но тунелите не ГЛАСУВАТ !!!

23

морски

преди 7 години

Пари има, но са откраднати !Вижте колко хотела се довършват сега на Черноморието.И те са на политици, общински съветници и т.н.

22

Ханонимен

преди 7 години

Всеки народ си заслужава управниците..първо, нали... ;) Но ЕнЖенЕрЧетО за едно нещо е прав - ще стават все повече, със времето всичко се амортизира, реално всичко е оставено на 'само-разпад' ...даже съм доста учуден че случаите , засега , са само толкова ... !

21

Анонимен

преди 7 години

Човекът си е казал истината: " а ремонтът чака повече от 20 години. поясни" . Колко правителства, министри и шефове на АПИ са това. Прес това време и Герджиков беше шеф на парламента в парламентарната ни република. Кокво направи той тогава, когато имаше власт?

20

Анонимен

преди 7 години

До незнащВ някои панелки, братче, само някои, а и в някои тухларки...Само че, нито моята панелка, нито твоята тухларка сме надежден гербелекторат. А и не искаме да правим фирма - "многоличен" търговец (то е задължително условие за саниране, за 2леснение на краденето - накуп, а не поединично), защото не искаме да влизаме във феодални форми на управление, които се командват еднолично от еднолична власт в тяхна еднолична полза. Ме разбра?

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Остави в идеално състояние джоба с милиардите, както и на своите приближени - шилета, менти, цветобировци, главанаци, и т.н. - по дрешките и именията ще ги познаеш...

18

незнащ

преди 7 години

как има по 17 000 на апартамент за санирнякой да ми даде и на мен 17овка а няма за разпадащи тунели и мостове. Някой да ми даде и на мен толкова да си санирам къщата тея в панелките с какво са повече от мен излиза че е дискриминация за едни има по 17 000 за други не .

17

Анонимен

преди 7 години

До Бай Ристо 12 Бих разбрал Премиера , че е загрижен за работата , ако сложи за Директор на АПИ млад строителен инженер до 35 години , който има амбицията да работи и се доказва. Той обаче връща кадрите на БКП-БСП , които са доказани некадърници .

16

Анонимен

преди 7 години

Гейджиков може да каже и че е свършил за 5 дни 50 000 000 пъти повече работа. Нищо по нищо прави нищо на квадрат.

15

Анонимен

преди 7 години

Няма такава наглост от този Лазар Лазаров докато беше шеф нищо не прави сега реве че има опасни съоражения."В България има десетки опасни съоръжения по пътищата и те ще стават повече". Това заяви бившият председател на АПИ инж. Лазар Лазаров. Изказването идва след зачестилите инциденти заради разпадащи се мостове и тунели.

14

Анонимен

преди 7 години

До Галин 6Тази пародия на Държава започна да се реализиира през 1944 г. с помоща на Съвенските войски , когато сложиха на власт хора с никакво образование като овчари и коняри . БКП-БСП след 1989 г. един пирон не са забили с активната помощ на няколко правителства с участието на ДПС и НДСВ . Исега Борисов защо не бил оправилцялата Държава за 2-3 години . Просто смешници и неграмотници .

13

Анонимен

преди 7 години

Властовата небрежност си е чиста проба престъпност. Но тъй като в нашата власт винаги са НАШИ ХОРА тази престъпност се покрива от прокурора и от дълбоко порочното българско законодателство - разработвано, предлагано и одобрявано от престъпници.

12

Бай Ристо

преди 7 години

Новия шеф на АПИ беше зам. шеф преди това, т.е е от същото котило. По телевизията постоянно говореше как било в Швейцари, как било не знам си къде. Абе пълен некадърник.

11

Анонимен

преди 7 години

Нали тиквата се хвалеше, че оставял страната в Иддеално състояние, като наблегна на идеално. Да му имам идеала!