161

Анонимен

преди 7 години

".. Еврокомисията посочи, че обвиненията са безпочвени, тъй като мултинационалните компании са СВОБОДНИ ДА АДАПТИРАТ ПРОДУКЦИЯ за различните пазари."Усещате ли се, сънародници - СВОБОДНИ да адаптират! Т.е. ДА НЕ СПАЗВАТ СТАНДАРТА! Вече сме в СЕТА, готвят ни по-страшния ТТПИ!Защо им са тези "договори"! За да не можем да отхвърляме лоши и опасни техни продукти. Трябва им общ заробващ договор да дава пълно право на корпорациите да правят с нас, каквото им трябва. ТОВА Е НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ в действие

160

Наблюдател

преди 7 години

За разика от тъдявашната населена територия Унгария е държава!

159

Боби

преди 7 години

Кой ни храни бе? Заглавието кърти мивки. Ла*ната и пи*нята, които ядем и пием си ги плащаме скъпо и прескъпо! ЕС стандарт!

158

Башка Луд

преди 7 години

Естествено, че еврокомисията оправдава компаниите. Ние сме втора ръка хора за тях! Сами сме си виновни, траем и ядем ла..та!

157

Анонимен

преди 7 години

Kupete si prah ari.e.l ot BG i prah Ar.ie.l ot De,Uk i shte vidite razlikite,a peralnite vi shte se chudyat kakvo im davate.Taka i vsichko za yadene i piene.Okolo Sf vsyaka kushta e ceh za preopakovane i stigam do izvoda ALCHNOST I ZAVIST SA KATO SESTRI V MANTALITETA NA BG TURGOVEC

156

Анонимен

преди 7 години

До Анонименн 205Лидл продава и на запад ***

155

Анонимен

преди 7 години

Въх, сериозно???

154

Анонимен

преди 7 години

Лидъл , продава в България *** , а в Европа съвсем друго качество!

153

Анонимен

преди 7 години

В България се продава Мерцедес официално от дилари. Обаче вие купувате стари коли от европа и ги пребоядисвате и се хвалите??С храната е същото...като нямате пари ядете ниско качесто. Какво са ви виновни хората в ЕС? Във веригите има и скъпи стоки ама ги заобикаляте и ревете сега....за какво ревере пак не е ясно.

152

Анонимен

преди 7 години

Благодарим за статията!Обаче това немога да го нарека новина, щото това го знаем всички.1во.Стоките в БГ са нискокачествени на много по-високи цени сравнени с тези в европа2ро.Хранителните стоки с изтекъл срок на годност или залежалите и непродадени от другите ЕС страни се преопаковат (ако има нужда) и хоп в БГ.Това не е новина, това е всеедно да обявиш за новина, че БГ е най-бедната страна в ЕС, ний го знаем.Кажете кога ще спре тоя двоен стандарт - за едни зелката, за БГ кочана.

151

Анонимен

преди 7 години

Това няма общо с ЕС. Аз съм се занимавал с търговия. Вносителите купуват стока според потреблението,няма защо да внасят първо качество след като нямате пари да си го купите. Просто е.Това си е така от 90 год. Пазара сам определя стоките и цените. Ако сте мн умни инвестирайте във верига и продавайте най-скъпата стока.

150

Анонимен

преди 7 години

Същото важи и за лекарствата,битовата химия и козметиката.Това е всеизвестен факт за нас от Източна Европа.Връщаш се от Гърция и си носиш зехтин и прах за пране за цяла година,от Германия козметика.Купете си шоколад от Лидъл Чехия и същата марка в Лидъл България и пак ще хванете разликата.Затова все повече вериги магазини в Източна Европа ще започнат да бъдат задължавани от съответните правителства да продават местна продукция.А като дойдат СЕТА фирмите какво ще правим,как ще си поазим децата?

149

Анонимен

преди 7 години

"Тогава Еврокомисията посочи, че обвиненията са безпочвени, тъй като мултинационалните компании са свободни да адаптират продукция за различните пазари."Скоро няма да могат да излизат с подобни номера, а мултинационалните копмании са със затихващи функции.-Доналд Тръмп

148

Анонимен

преди 7 години

На българина му дай да се залива с помия.Това ни е лошо онова ни е гадно.

147

Рик

преди 7 години

Инспекция на труда , Агенция по храните , Защита на потребителите , стига са се хвалили коклко акта са написали на малкия и среден бизнес ( доколкото още го има ) . Да си вършат работата . Няма такива неща като полагане на първоначални подписи - грешката в началото е тази че веригите ги пуснаха в централните части на града . Никъде не е така .После трябва КОНТРОЛ , не келепирджийство и лакейщината . Политически чадъри и посланнически натиск - от тези които ни обявяват в корумпираност . Орбан Пич

146

Анонимен

преди 7 години

Добро утро! Отриха топлата вода. Не само, че ги правят по-некачествени за нас ами и цените са по-високи.

145

Е

преди 7 години

Това си е самата истина. И това не е от вчера. И далеч не се отнася само до хранителните продукти, а също за козметика, препарати и много други стоки.

144

Секънд хенд пипъл

преди 7 години

Още ли не сте разбрали ,че тук е кенеффа на Европа!Ние не сме никакви потребители а клошарите на ЕС..Вижте си 20г таралясник бракуван от там,вижте си дрехите втора употреба ,мебелите,бракуваното 20 годишно ирландско изпрано месо,пластмасовите плодове и заленчуци,горивата менте тук е територията на далаверата и това кой кого ще излъже за да може бързо да забогатее,и всичко това става благодарение на тотално неработещите държавни институции и огромната корупция!

143

Анонимен

преди 7 години

Така е,като сме страна от третия цвят.

142

Киро шарнира

преди 7 години

Че то и една въшлива тойота произведена у комшиите има разлика дали е за Буулгаристан или за Германия....