91

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСпоред стария договор за Ю. Поток тръбите, които щяха да минат през Черно море руснациъе щяха да ги прекарат за тяхна сметка.----------------А, то оставаше ние да им платим и тръбите през морето.Я да ги оставим да погладуват, да видим дали ще са толкова отворени.

90

Анонимен

преди 7 години

Руснаците си търсят балък да им задлъжнее с 6 млрд, долара. Последният път като имаше писания по темата, русофилчетата си деряха рубашките, че от2019 г. трафикът през Украйна СПИРА. Сега вече:"През тази зима Русия ясно сигнализира, че транзитът на газ през Украйна след изтичане на договора може да бъде спрян." Значи вземете вие назаем 6 млрд заем, пък ние MOЖЕ И ДА ВИ ПУСНЕМ ТРАНЗИТ.

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117 Димитър Борисовнищо лично, само бизнес....

88

БГ

преди 7 години

НЕЩЕТЕ ЮЖЕН ПОТОК, ЗАЩОТО СТЕ БОГАТАШКИ..............,ПАРНОТО НЯМА ДА ИМА БЕЗ ГАЗ,КЛИЕНТИ НЯМА,САМО ТУРСКА ГАЗ ОТ РУСИЯ ЩЕ ИМА , НО СРЕЩУ ЗАДНА .....

87

просяк

преди 7 години

До Бай Ганюамбиция....амбиция......амбиция......

86

Анонимен

преди 7 години

До процедурно питанеКогато се събудите, вече ще бъде късно!!!

85

Нямам нищо против...

преди 7 години

До ДС "ние не искаме ЮЖЕН ПОТОК"вие лично?

84

процедурно питане

преди 7 години

Защо няма руска мечта?..ха.ха.ха

83

Анонимен

преди 7 години

Абе Гумен Гадев че ни нагласи с некои железни гаранции да плащаме на кремълските путаньи неколко милиарда

82

Гробаря

преди 7 години

Русия иска гарантирани максимални печалби... нещо, като Белене.... Чудесно.... Питах жената, каза "утре"

81

ДС

преди 7 години

Ама ние не искаме ЮЖЕН ПОТОК, ще доставяме през Северн Поток 2, ще пълним гушите на Германия и Франция. Ние така обичаме. Има едно нещо НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС и той е пред ЕС. Това е. Строим и точка. Защото сега ако го нямаше АЕЦ Козлодуй щяхме да плащаме 50 стотинки ток. Е на тогава щяхме да мрем от глад и студ.

80

ДС

преди 7 години

Ей сега е време РАДЕВ да поеме нещата и да изградим ЮЖЕН ПОТОК. Ей тогава ще им кажем на ЕВРОПА, когато станем сериозна транзитна държава. Русия е като САЩ, който има добри икономически отношения с която и от двете ще спечели. Не просто да сме консуматори на западно европейския пазар. САЩ е далеко Русия на 1 час път.

79

Гробаря

преди 7 години

Среден палец за Голямия брат. Тръбите така добре си стоят в Бургас, красота...

78

Бай Ганю

преди 7 години

Може само да си мечтаете за големи проекти Вие:-)Докато вие плюете този и онзи... (та това само правите най-добре) Кервана си върви:-):-):-):-):-) Кой се връща в средновековието?

77

Минаващ

преди 7 години

Българските политици не мислят или не могат да мислят за бъдещото, което ни готвят. Ще ни трябва електричество - няма да имаме достатъчно, ще ни трябва газ - няма да имаме достатъчно. Ще трябва да си купим, а пари няма да имаме. Бягайте като попарени от ГЕРБ и други подобни еднодневки.

76

Пешо*

преди 7 години

Да чака и гипсокартонени.Тия жените си ни дадоха без изисквания, за тия тръби баси стискането.

75

Ташачко на Галена

преди 7 години

Бита карта е. Няма да има тоз поток. Това е стара информация. Не си хабете плюнката.

74

Анонимен

преди 7 години

Ми Ердо, ние сме затова, да мислиме. Като няма кой друг! Нали сме комшии, треба да си помагаме.

73

Димитър Борисов

преди 7 години

Руснаците като американците без пари не дават, за сметка на това скъпо продават. Американските ВЕЦ Марица 1 и 2 тока е криминално скъп. От руснаците пък купуваме най-скъпата газ в Европа. Дано новото правителство служи само за интересите на България и да не бъдат маша на великите сили които оглозгаха държавата ни до кости. 16.2.2017г.

72

Анонимен

преди 7 години

Румъния изкара Газ спокойно мижем да плащаме на тях и да си пълним хранилищата. Както и редовни доставки през хъба! Скоро и ние ще извадим газ. Такаче ЗОР нямаме за южен поток. Ако искат да минат да ПЛАЩАТ.