62

Анонимен

преди 7 години

Няма нормален човек който да гласува за гробарите

61

Анонимен

преди 7 години

То промяната е вече факт - двойните сметки за ток през януари и спрените еврофондове на служебното правителство назначено от Радев.

60

До Вихър Райчев

преди 7 години

Повече ме вълнува кой ще дойде,а не кой ще си отиде.Та къде ви е надеждата.В кого вярвате и защо.

59

ПЛЕВЕНЧАНИН

преди 7 години

при нас изобщо не идвайте, загубили сте отсега. От плевен накъдето и да тръгнеш - за русе, софия, ловеч, навсякъде опасни тунели обявиха! Те тва са ви пътищата! Лъжци смотани!

58

Вихър Райчев

преди 7 години

Четири дни след първа пролет,Боцмана ще е нарамил торбичката по Хераковските баири.

57

Още малко напън

преди 7 години

Власт, власт, власт - колко си сладка, само ти пълниш банковата ми сметка!

56

Достойния българин

преди 7 години

БОЙКОтираме ГЕРБ на изборите,няма да гласуваме за тях,искаме промяна ,все едни и същи хора не трябват да влизат в парламента

55

Анонимен

преди 7 години

Сега Корнелия трябва да покани Мутрагеньо на един дебат само двамата,и ще видите как банкянският селси хитрец ще се заключи в нужника си и поне десет дена няма да се покаже.

54

Анонимен

преди 7 години

Идеалист.Извинявам се за грешката

53

Анонимен

преди 7 години

"Но не пролетен дъжд над мен заваля,не поръси ме ябълков цвят".Когато си бил идиалист и си вярвал в победата на доброто,виждаш как всичко хубаво изчезва и идва онова,което най-много мразиш,натрапва ти се,изнасилва те ежедневно,да се говори за предателство е безсмислено.

52

Анонимен

преди 7 години

Колко е жалко като чета коментари от типа: "Само Бойко" " Мачкай ги Бойко" и подобни глупости. Наистина ли народа и толкова задръстен, изпростял, и зомбиран?! Какъв Бойко, какви БСП-та и какви РБ-та???От 89 насам, сринаха страната. Продадоха всичко на безценица, и останалото го откраднаха. Некадърници и продажници. Нагли егоисти работейки за личните си интереси. Кога ще се събуди тоя народ?? Не ви ли писна да ви лъжат?? Не разбрахте ли че те работят против България?? Още 27 год мизерия ли??

51

579

преди 7 години

Добре се нагласил бочко в софия и пловдив. И на двете места ще загуби по ясни причини.

50

няма име

преди 7 години

всеки гласувал за ГЕРБ се счита за национален предател

49

Анонимен

преди 7 години

А на мен много лоши неща ми се случиха при бандитското управление на ОПГ "ГЕРБ".

48

анонимен

преди 7 години

отново преброяване на глупаците,итересчиите,нагаждачите който гласуват за герп начело с боко,който на два пъти избяга,когато става въпрос за стабилизиране на държава,тъй като той смята,че държавата е той и само той трябва да бъде начело,само,че да ама НЕ ТОЗИ ПЪТ БОКО.

47

В Пловдив

преди 7 години

ЕРУДИТ срещу тиква !

46

Анонимен

преди 7 години

Може и да гласувам за ГЕРБ.Харесвам Томислав Дончев ,Йорданка Фандъкова повече от Кунева и Лукарски.Десните са се превърнали в сморфна маса,а Все някак трябва да се спре устрема на БСП.В личен план много гадни неща ми се случват при тяхното управление.

45

Анонимен

преди 7 години

Престъпната клика на герб начело с тиквеника Борисов се опитаха да отровят над 100 български деца с отровните турски ваксини, за които се доказа, че са над 2000% токсични над нормата

44

любо

преди 7 години

ББ ако изборите, ще си подаде ли пак оставката??

43

аз

преди 7 години

До АнонименСтефан Данаилов във Варна? На бас, че ще се откаже след изборите! За да няма такива подставени лица, които да вкарват в парламента никому неизвестни хора от 4-5 място в листата - предлагам поне една година след изборите да не се допуска замяна на народен представител, освен когато такъв бъде издигнат за министър. Или при (не дай боже) смърт. Защото сега, Стефан като се откаже веднага след изборите - това си е жива фалшификация! Гласуват за него - а получаваме някакъв ***.