62

Да,ама..

преди 7 години

До Категоричен : Да,сега поне има гара,докато допреди 10 г., когато управляваха комунисти, до гарата не можеше да се стигне от руини и *** и беше образец за некадърно управление!

61

Анонимен

преди 7 години

Я! То станало като таван на "ново строителство"!

60

9689

преди 7 години

Де да беше само гарата.

59

Анонимен

преди 7 години

Я каква изненада... резултатите от управлението на ГЕРП.

58

Категоричен

преди 7 години

Гласувайте за ГЕРБ -за 10 мутренски години България почти заприлича на Централна жп гара.

57

Така е

преди 7 години

До Партиен член 59 Тези строители трябва хляб да ядат ей...Затова всяка година ремонти.

56

Дани

преди 7 години

И какво очаквате, когато 10 години начело на държавата стои една мутра.

55

Анонимен

преди 7 години

Бойково-пеевски ремонти. 60% у джоба, ако остане нещо, с него ще ремонтираме

54

sofeto

преди 7 години

Комуняците обаче имат една утеха, при тяхното управление нищо не се построи и затова липсват рекламации за лошо качество!

53

sofeto

преди 7 години

Безмислено е да се коментира българският строителен гений, да не ти влиза майстор в къщата а и всичко друго ни е такова!

52

Партиен член

преди 7 години

Какво се учудвате?В последните години се строи така.Една година максимум и почват наново.Какво като фирмата ще го оправи за своя сметка.Другата зима пак ще тече.Как един ремонт не направиха както трябва.

51

цура

преди 7 години

За парите които дадоха за ремонт можеха да вдигнат нова гара...ха ха направено от ...?

50

th

преди 7 години

До този, който иска доказателства. Какви повече доказателства от това, което виждаме? Нима си мислиш, че живеем в 5 век пр. хр. и тепърва човечеството се учи как да строи? Има достатъчно квалифицирани хора, ноу хау, строителни материали и прочие, за да може да се строи качествено. Не че тези не знаят, просто са забърсали парите. Бай ви Тошо е можел да строи, така че да не мръдне 35г., без съвременните материали и без поддръжка, а тия за десетки милиони теглят боя и сменят ел. инсталацията.

49

до 55

преди 7 години

В Италия колко са данъците и външния дълг? Ако строим като италианците и ние щяхме да сме на тяхното дереже - фалирали :D

48

Анонимен

преди 7 години

офф абе като не знаете как-разходете се..например до пескара,италия.Вижте централната гара,и вземете опит,то е подредено,удобно,асансьори,чистота..аман от българскси майстори тука,все се чупи нещо!

47

кой стопанисва?

преди 7 години

Кой трябва да следи и стопанисва ремонтираните помещения, подлези и т.н.? Ако е установена нередност, уведомени ни ли са строителите, назначен ли е ремонт? То и аз като си правя ремонт после си следя и си задвижвам нещата ако се налагат допълнителни ремонти. Не може като е направено и после пак безхаберие и пак чия е отговорността за поддръжката..., то тоз кръг го знаем

46

Анонимен

преди 7 години

Всичко до което се е докоснал Борисов и компания се разпада.

45

Yakov

преди 7 години

Така ще е докато обществените поръчки се печелят от едни, а се изпълняват от други. Не се спряха с тази порочна практика ей!

44

Анонимен

преди 7 години

Кажете коя е фирмата???? На коооой? След като стане ясно, то и сега е ясно до живот да и се забрани да развива тази дейност! Но първо дръжте този който е одобрил понеже работата от там мирише най много... след това до стената и като Чаушеско! :)

43

Мдаа

преди 7 години

Тиквенска работа! Като се търси усвояване на пари, а не качество. А и догодина пак ще има за усвояване така.