24

Гери

преди 7 години

Кадрите на ГЕРБ в съда го освободиха.Мафията управлява нашата страна,на изборите трябва да ги бием

23

Галичанин

преди 7 години

Много *** коментари ,има не доволни крадци защото ядеха бой защото крадят,бой има и за тези които си невръщат заемите знаели са какви са условията но са очаквали да не ги върнат.Тя истината е по средата и тези които го обвиняват и те са същите като него да не се првят на девици.Защо не пишат,че тези които излязоха да го защитават бяха повече от другите за кмет е избран с болшинство значи за хората е по добър от другите.

22

Анонимен

преди 7 години

До До тоя, дето пита 21Ами те парите вървят и при прокуратурата , само че това е съгласувано действие със съдиите т.е. как да го освободят . Затова продължават такива като Ценко Чоков да тормозят хората по провинцията . Явно е трябва пак др. Макаров да отсъди .

21

Тато из Правец

преди 7 години

Гласове от Галиче !!! Предимно ромски !!! Защото ще им спре издевателствата над невинните българи !

20

До тоя, дето пита

преди 7 години

какво се е променило за 8 месеца. Ами точно това се е променило, изтекли са 8-те месеца, които са максималния срок за задържане. Нямат право да го задържат повече. Тук на ред е прокуратурата да вкара делото в съда. Къде се е пипала до сега, че 8 месеца не и стигнаха да вкара читави доказателства в съда и да се започне най-после делото и до присъда да се стигне? Колко години и трябват за изправи на съд един селски бек?

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Явно и на тебе ти плащат такива като Ценко Чоков . Дупе.да.вци за пари винаги е имало и ще има . Дано ти пребият детето такива мутри и тогава ще говориш .

18

Бай Миле

преди 7 години

ТОЯ ЧОКО И СИНА МУ СА ЗА РАЗСТРЕЛ......КАКВО ОЩЕ ИМ СЕ ЧУДЯТ..?

17

Жабок.

преди 7 години

Защо пък да напускате селото или държавата? Продават бомби, гранати, динамит ... За нула време го връщам в епруведката.

16

eve1

преди 7 години

А в съседна Румъния протестират,ама и се оправят вече много по-добре от нас!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..какво се е хпомениило за 8 месеца. Нищо.. И така да е, това не означава, че не са го задържали преди неоснователно, защото някой ЧОКО с власт е искал да угоди на раята и е натиснал, за да го задържат. После плащаме всички хиляди евра за обезщетения на разни айдуци, и свръхкорумпиран да е съдията не може да го пусне, ако има достатъчно доказателства, че е опасен, че е извършил тежко престъпление и т.н. Дори да го направи има прокуратура, пострадали, които да обжалват.

14

Анонимен

преди 7 години

Ударно да се напуска мутристан, друга форма на протест срещу властта е невъзможна, поради корупцията и малоумието на стадото!!!

13

Дишо

преди 7 години

Нема нищо по-криво от Българското "ПРАВО".

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ тази папка какво се е хпомениило за 8 месеца. Нищо но с пари . По тези същите доказателства едни съдии досега го държаха в ареста , а сега други го пускат . Е какво е това освен пари . Затова само чичко Макаров съди бързо и справедливо .

11

Анонимен

преди 7 години

Не знам за какво го съдят този селски бек, осъждан ли е преди, колко невести е обезчестил, колко синджира роби е продал, но задържането под стража не зависи от драсканиците на журналистите. Казано е: не слушай какво се говори по селото, а какво има в делото. Не забравяйте, че съдията отваря папката, чете каквото е събрано вътре и се произнася. Ако са събрани куп го..на, няма как от тях да се направи торта. Кой крив, кой прав, доказателствата се събират от по-ли-ци-я-та, т.е. от ханкобрат-гениите

10

Тинев

преди 7 години

До Елементрарно*** сплескан, тоз бандюга нали е кмет с листата на ГЕРБ, да те ...... в кривия .......ааа!

9

Анонимен

преди 7 години

Пак ще има ланци, джи ел-и,люлки с чивас, заря,чупки, стойки,но нека не забравяме най-важното. Всеки батко,си има батко. Питайте мими катетъра, с големите очички.

8

Елементрарно

преди 7 години

Идат избори, и някой трябва да пазаврува гласове за комунистите. Нищо не се се случва случайно!

7

Професор

преди 7 години

Мачкай Чоков комунистите!

6

Анонимен

преди 7 години

Ami slagam mu zabrana da vliza v Kostenec,ako narushi zabranata,shte yade kakalashkata!

5

zeus

преди 7 години

Ако това се случеше в Китай съдията щеше да бъде изправен до стената, заедно с Чоков де, а синчето вероятно доживотна и сметка за изхабените патрони.