16

Циник до 20

преди 7 години

Открил си "топлата вода"! Браво! Пионер си!Тук си говорим - защо е така!

15

3 РЪКА ХОРА

преди 7 години

са българите в ЕС и носят вече 2 ръка дрехи. Явно имаме прогрес за 10 години в ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

14

Циник до 14

преди 7 години

Много може да се спори по въпроса!Навремето първото условие на Митеран да каже ДА - на обединена Европа - беше цитирам: ...да се премахне свръхмощната немска марка!

13

само факти

преди 7 години

Защо не наложиха санкции на САЩ , за това че не искат да махнат визите за БЪлгария и другите по западнали държави , нали все сме солидарни с тях , закриваме енергийни проекти , разпродадохме държават на американски и западни компании Сега САЩ като започнат да подписват едностранни договори , България пак ще гризне дръвцето , ама като ни управляват национални предатели - така ще е Ако не ни беше стратегическото географско положение , нямаше да припарим до ЕС-то

12

ЕС=4 РАЙХ

преди 7 години

Германия завладя Европа без война. Тя спечели най-много от Еврото. За такива страни като БЪЛГАРИЯ се следваше модела на ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ, ДЕПОПУЛАЦИЯ и заграбване на нови пазари и евтина работна ръка чрез обедняване на населението

11

Анонимен

преди 7 години

Протестите в Румъния са подозрително добре организирани. Когато правителството изпълни исканията им, румънските умни и красиви изведнъж се оказаха и гъвкави - и те смениха исканията си сега с оставка на правителството. Интересното е, че при предишното корумпирано правителство румънските умни и красиви не организираха нито един протест.

10

Циник

преди 7 години

В предния ми коментар - **** да се четат по желание с*м*р*а*д или с*г*а*н!

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКаква власт има Нинова за това?

8

BULEXIT

преди 7 години

Кога най-после ще им светне под шапката на нашите политици, че в ЕС няма бъдеще за БЪЛГАРИЯ

7

Циник

преди 7 години

Западна Европа заета да угажда на Обонго и Меркел да ухажва арабска, и африканска ***.. - забрави , и ОСТАВИ братята си източноевропейци да тънат в мизерия вече повече от ЧЕТВЪРТ ВЕК!!! Нямаше план "Маршал" ...само милиарди за мързелива, и лъжлива Гърция! И особено последните 2 години - отделят се милиарди за враждебна на всичко европейско ***...не мръднала и пръст за добруването на европейците - и седнали да се чудят защо източноевропейците ги намразиха!

6

отвратен

преди 7 години

До имеОще Чърчил е мразил българите.

5

Опити, експерименти

преди 7 години

"Ето защо Източна и Централна Европа е толкова критично важен опитен полигон."Как си признават само, че тук за тях е опитно поле, а ние просто опитни мишки. Ще им излязат през високомерните нослета тези опити, ама да видим кога.

4

име

преди 7 години

тези англичани не са наясно със себе си ,но правят грешен опит за анализ за източна европа.

3

хюго бос

преди 7 години

Отново ли ние сме виновни. Така си и знаех-каквото и да стане, колкото и белгисйки , френски, немски джихадисра да гръмят и избиват, накрая все ИЕ е виновна.

2

Додо

преди 7 години

"Популизъм и национализъм се вихрят в страните от бившия соцлагер"Разбирай "патриотизъм и родолюбие се вихрят в страните от бившия соцлагер", но на идеите на ислямо-глобализма тези категории не му харесват и трябва да им се даде негативна анотация!

1

Анонимен

преди 7 години

Много точно. Само да добавим, Са.щ отдавна са полицейска държавата и промените предстоят там.Вече са в ход, Костов няма да равномерен