11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Великобритания обратно в ес , Русия в ес"Русия в ЕС? А защо не ЕС де влезе в Руската Федерация? Русия заема повече територия от Европа отколкото всички страни на ЕС взети заедно - Русия е най-голямата държава в Европа. Това все едно Португалия да предложи на Франция да стане португалска провинция.

10

Анонимен

преди 7 години

Идва зловеща световна криза, каквато не е имало, много хора ще погинат. Подгответе се за най-лошото, което някога сте виждали. Следващата вълна на суперкризата ще помете институции, хора, фирми, правителства, вероятно ще бъдат заличени и цели държави. Проблемите ще връхлетяват като снежни лавини.

9

vdch

преди 7 години

При липсата на достатъчно инвестиции, потребителското търсене остава основен двигател на растежа у нас. Според Брюксел то ще се запази стабилно, което заедно с увеличаването на енергийните цени, ще поведе повишаване на инфлацията, като българската икономика ще излезе от дефлацията, която я сковаваше в последно време......................................Тогава юруш народе на скъпия ток.

8

Анонимен

преди 7 години

Do6İ za bulgaria li se otnasia 6toto i bulgaria e v europa.

7

Анонимен

преди 7 години

Европейска икономическа общност беше първоначално замисъла след Втората световна война и така трябваше да си остане, сега се превърна в ЕС - дяволско изчадие, заличаващо нации и народи, без патриотизъм, морал, семейни ценности... Всички ще станем неопределен пол и цвят гмо-зомбита... Заради едните зали и магистрали.

6

Анонимен

преди 7 години

Великобритания обратно в ес , Русия в ес , и нашето земеделие да бълва продукция за да имаме истинска икономика от продажба и износ на био плодове и зеленчуци .. мечтииии

5

А Н Т И

преди 7 години

Най-голямата опастност за българинае друг българин крадец предател и завистлив.

4

Турчина

преди 7 години

Туморът го няма отвъд Океана. Има го ама е безсилен засега. Разсейките в Аврупа се побъркаха. Искат силен тумор в САЩ.

3

zeus

преди 7 години

Докато Обама беше президент бяхме първи дружки, сега били заплаха. Не, че не са, аа чак сега ли се усетихте? Друг е въпроса, че лидерите в ЕС са силно зависими от еврейското лоби, което сега е на война срещу Тръмп, та брюкселските зелки говорят каквото им е наредено.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз пък смятам, че най-голяма заплаха за ЕС представлява самия ЕС. Западните политици се оказха по-п..сти и от съветските.

1

Анонимен

преди 7 години

САЩ са заплаха за ЕС ,а г-жа Меркел е основния стълб на развитие,ХА,ХА...