11

Анонимен

преди 7 години

Севернокорейците са истинско спартанско общество. Целия народ се е посветил на защитата на отечеството. Всеки втори севернокореец е военен. Никой не би искал да воюва с такъв милитаризиран и сплотен народ! Северна Корея успя да изгради, това което СССР и Нацистка Германия не успяха - фанатично преданно на системата общество!

10

Военен

преди 7 години

Да България има ПВО с С-300 с 10 ракети и ОТРК - Точка -У с 3 ракети. НА последното съвместно учение се изстреля 1 ракета от Точка -У останаха 2. А като изстреляме и тях какво правим? ОСвен това ракетите на Точка-У са ни от забранените с осколочно фугасни глави. Дмек не са хуманни, а сега сме толерантни европейци!

9

юбералес

преди 7 години

Русия изгради за 1млрд. $ собствен космодрум в източен сибир - ''Космодрум Циолковский'' - на 1000км от С. Корея. Нормално е да са притеснени.

8

Анонимен

преди 7 години

До ABCти тръгвай за масква докато е време. Нас не ни мисли.

7

Анонимен

преди 7 години

До Хм,имаме С-300 и "Точка-У" - това стига ли ти?

6

Анонимен

преди 7 години

Кой ли слуша вече Масква.... руснаците са вече по-гладни от Серверно Корейците.

5

Анонимен

преди 7 години

До ABCза теб знаем.

4

Анонимен

преди 7 години

Москва съвсем основателно скастри Пхенян, но в нейната позиция се съдържа и не по-малко основателен призив към провокираните контрагенти - "отказ от конфронтация в полза на усилия за общо оздравяване на военнополитическата ситуация в Североизточна Азия". Разумна и балансирана позиция.

3

uraaaa

преди 7 години

Mi te dasi misliat... ako pochnat tezi iadreni raketi.... nie ste pusnim nashia parlamen i shte vidiat te kvo shte stane

2

Анонимен

преди 7 години

Прасчо скоро ще си направи невидима балистична ракета и туй ги плаши. Тая излетя твърде нависоко с голяма парабола, следващата ще лети по-ниско за да не я засичат радарите както се полага на една истинска балистична ракета.

1

Хм,

преди 7 години

ние дали разполагаме с нещо способно да прелети поне 50км?