39

лампо

преди 7 години

Не е важно дали сме социалисти или едри капиталисти, мафиоти или олигарси важно е победата!

38

избирател

преди 7 години

Ламбо, как може сега проявиш бунаклъка си, как можа по бай ганьовски да пробуташ този бездарник в Шумен. Ела сега да успокояваш хората. Хората се бяха настроили за три депутата, сега няма да има и един. Защо издъни хората.Защо!!!!!

37

Анонимен

преди 7 години

прав е Ламбо - важното е да бием , а народа к учета го яли

36

Бесепар от 44 години

преди 7 години

Госпожа Нинова , защо се подиграхте с шумеската организация, ЗАЩО от това ще последва провал, който ще се види от всякъде. Защо ни провалихте, ЗАЩО!!!!

35

Анонимен

преди 7 години

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА СМЯХ

34

Анонимен

преди 7 години

stiga pluite choveka parvo e s nachalna forma na demenciq vtoro e po vazdeistvie na uskito ot sutrinta....a tiq smeshnici TCOLOVA i drugiq s kasiq krak biha lizali na vseki za nqkoq stotinka

33

Анонимен

преди 7 години

BRAVO OSKAR ZA VAS....izigraha si mnoooooooooogo dobre kartite BSP sreshtu GERB.....tolkova li e glupav naroda che te sa edno cqlo......nqma desniotca nqma alternativa Kostov patericata na BKP....

32

ognyanz

преди 7 години

До 41: "Тези, които ограбиха народа"? Много изтъркано - тролвай с нещо по-ново. Стефан Данаилов ли е ограбил народа или Елена Йончева? Стига глупости.

31

Анонимен

преди 7 години

Ей като видя комунист от БСП и ми става гадно! Скрий се бе, засрами се бе! Тези които ограбиха народа искаш да ги върнеш на власт. ЗАСРАМИСЕБЕ!

30

42

преди 7 години

Ами като не са важни листите да си даде отвод...

29

Анонимен

преди 7 години

Това изкопаемо не беше ли артист. Какво прави в парламента? Да не са го одрезали от театъра?

28

Пабло Ескобар

преди 7 години

Другарю Сергей, аз все си мисля, че вие не сте толкова честен човек. Мисля, че обичате партията си и парите и повече от България и хората и. Ще ви съди Господ, ние можем само да не ви харесваме. И партията ви тоже !

27

ники

преди 7 години

Другарю Стефан Данаилов,твоите съпартийци се хвалеха че са борци против фашизма и капитализма и получаваха какви ли не облаги като такива,даже колкото и да е странно-специални парцели в софийските гробища!Сега милионерите от БСП са първи строители на капитализма.Обясни на хората как стана така а не говори празни старчески приказки.

26

невидим

преди 7 години

нека ламбо бей ,вместо да дрънка глупости заучени от червената школа да обясни пред целият кърджалийски електорат който му даде 15000 гласа в повече за да има представител българин депутат в парламента защото и 5 мандата отиваха в дпс .и можете ли да познаете какво се случи .отказа се от Кърджали и се прехвърли в пловдив защото играеше на две места.този човек попари надеждите на целия град.и няма срам още не се е извинил а дава съвети още живее в измисленият виртуален червен рай няма мирясване.

25

Скитник

преди 7 години

Комунистическа изтривалка!

24

aphex

преди 7 години

Лицемер! Вие , вашата партия уби Г.Марков-сценариста на " На всеки километър" и му махнахте името от лентите. С този сериал ти стана известен. Позор вечен за теб! Същият алчен лицемер си като останалите от хайверената левица.

23

Психодиспансер

преди 7 години

Г-н Данаилов, другарю Сергей, дайте да си гледаме киното и другите там неща. Другарката Йончева много мислила и накрая измислила ха ха. Пре Вашият електорат тия неща могат и да вървят, но светът вече е друг и Вие сте остарял за него. А Йончева цял живот е живяла от субсидията на БКП- БСП. И не нам тия с героичните и репортажи. В реалния свят тя няма шанс за успешен бизнес освен субсидии .....

22

Анонимен

преди 7 години

Социалистическа измеет!

21

Койчо

преди 7 години

И най хубавото е че като вземете власта с подкрепата на Карадъы, след 6 месеца на площада ще има 30000 хиляди човека и един бял автобус.Дано се събудим като народ и разберем че е нужна промяна и нови политикикойто да ни доближат до стара европа.

20

Да

преди 7 години

"Социализъмът е едно недоносче!"