10

Додо

преди 7 години

Най-накрая един американски президент да подкрепя свещенния за нас, християните народ на Израел и истински да милее за нашата, юдео-християнска цивилизация! Боже, пази го и сили му давай, цялата зверилница е скочила срещу него!

9

Питър

преди 7 години

До МОСАДЩе му докарат максимум Кончита Вурст да му пее на ушенце :) Транссексуалите от Лангли могат да работят само във Фейсбук и барчетата наоколо

8

МОСАД

преди 7 години

За тия думи Тръмп ще заповяда на Сикрет сървис да му докарат Насрала овързан като салам и ще го изнасили в овалния кабинет на Белия дом.Знаменателното събитие директно ще бъде предавано по CNN и излъчено по целия свят за назидание на всички ислямисти и нагледно доказателство как ще живеят до края на живота си с разширени халки и тесни джихадистки възгледи!

7

Питър

преди 7 години

И правете разлика между шиитския ислям в Ливан и Иран и мракобесните диктатури в Саудитска Арабия, с които и Тръмп започва да се заиграва.Християните в шиитския свят живеят без никакво притеснение за живота и вярата си!

6

Питър

преди 7 години

Напълно споделям мнението на Хасан Насрала!Напишете в ютюб Julia Boutros Ahibaii и вижте изпълнението на песента с превод на английски. Текстът е адаптация от писмо на Насрала до войниците на Хизбула, които през 2006-а успяват да спрат агресия в Ливан на десет пъти превъзхождаща ги армия на Израел. Невероятна песен, невероятен текст, точно от нещо като това България има нужда в момента! https://youtube/watch?v=14_XW6unoQE

5

:-D

преди 7 години

Прав е човекът

4

Анонимен

преди 7 години

Един *** въоръжен до зъби може да направи някоя глупост, както и да е скоро Ким, Путин леберастите или Клинтън ще изритата *** от Белия дом.

3

Анонимен

преди 7 години

на времето така се подиграваха и на р.рейгън...че бил артис....шмешник и...др.....сега по статистика е отчетено като най успешния президент на сащ за всички времена

2

1453

преди 7 години

Дано възможно в най-скоро време да приключи тази война и да се върнат тези бежанци. Едва ли ще оспеем да върнем всички, но тези от лагерите и някои други пак е нещо. Е за това подкрепям и сигурната зона в Сирия, ако има, нямат да могат да кажат "бягаме от войната". Факт е, че някои от тях са чакали точно тази война за да дойдат насам. Ай за жените и децата да се вземат в лагерите, АМА "мъжете" (срам ме е да ги наричамтака) какво дирят тук да ходат да се борят за държавата си.

1

Тихомир Томов

преди 7 години

Висшите командири на истинските армии се бият на фронта . Висшите командири на ЕС , Русия и Саудитска Арабия ходят до Тел Авив да ги награждават с ордени !