191

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..Ами личните данни?!

190

Чичо от село

преди 7 години

Г-жо Вера Александрова чувал съм за държавата Азербайджан със столица гр.Баку но не съм чувал Азербайджан да има президент и гр.Баку да има президент.Браво.

189

да

преди 7 години

мислех, че тоя се е продал само на САЩ, а се оказва, че тоя изменник се е надупил на половината свят.. продавал е интересите на България наред

188

уточнение

преди 7 години

Първия президент българомохамеданин!Син на председателя на ОблСъвет на БКП.По принцип по.маците са добри хора ,но при тях страха е вроден , а лукавството им е наследествено.Добре е че се махна ,макар и късно.Вече никой не го помни.

187

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 223Е щом го търсят повече когато вече не е президент смятай колко е бил добър.

186

Офф ,да се омита

преди 7 години

Клоун !Личния шут на Тиквения. Човек без мнение , без гръбнак и без физиономия. Не смееше да отиде до тоалетната без разрешение от краварския посланик.

185

Найденов

преди 7 години

ТОВА ТОЙ САМИЯТ ЛИ ГО ТВЪРДИ, ЧЕ БИЛ ТЪРСЕН ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА? мОЛЯ???? ХАХАХАХАХА, ТОВА Е ВИЦЪТ НА ДЕНЯ МАЙ!

184

Абе

преди 7 години

Хората в Ахелой са умни,но ти си патологично изключение,ако въобще имаш нещо общо с хубавото градче.Не давам за теб нито "вашингтонски цент,нито едно евро,нито пък "никому ненужната руШка рубла".Не давам за теб и една стотинка.Не струваш толкова.Кога си станал такъв "специалист",кога ти е почернял дир ни ка? И като споменаваш "номинална стойност" ясно личи,че лично ти нямаш такава.***!

183

Анонимен

преди 7 години

В някоя гей дискотека е многотърсен нали?Като тия във Маями, Флорида и в Истанбул дето станахана фойерверки.

182

S

преди 7 години

Ами личните данни?!

181

Анонимен

преди 7 години

Абе вие майтап ли си правите с читателите,*** бил търсен хаха.тоя и на чай не бих го поканил...

180

Анонимен

преди 7 години

Слугата на амрикистанскитетиквочи, дето им свърши бензинаи останаха по средата на пътя.

179

Анонимен

преди 7 години

*** се търси само отсметоизвозването и отклошари.

178

Анонимен

преди 7 години

По-скоро ти слугуваш на вашингтонския ретилоид за едни смешни центове, които струват по-малко и от тоалетна хартия. Безродник!

177

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..

176

а1

преди 7 години

Бат Роско беше готов да слугва на всички, с изключение на Бг и народа си!

175

а1

преди 7 години

БравоС, бре мисър Бийн!!!!Личи си комсомолската ти закалка, еййй...Умението да угодиш на "батковците" се шлифова с години!

174

Така си е..

преди 7 години

"Тук тежа"-отсякъл Росенчо.Вярно е. Тежа като воденичен камък на врата на нацията,която направи за посмешище пред света.Тежа като воденичен камък срещу интересите на България.Тежаха като воденичен камък метаните му пред запада и евроатлантическите "ценности".Тежа като воденичен камък оли го фре нията му.Боже,благодаря ти,че се махна от поста,който посрами.Нека си е жив и здрав,но не искам да чувам дори името му.НЕКА си го дундуркат "световните политици"! АЛАЛ ДА ИМ Е!!!!

173

Анонимен

преди 7 години

Боже тоя съвсем е изкукуригал. Сам се хвали, то половин България вече забрави името му.

172

Анонимен

преди 7 години

До 204Чучи,съвсем си изтрещял!!Време е отново да влезеш за месец-два в Курило да ти наместят чарковете за малко,пък и да си починеш от денонощното писане на глупости на компа!