168

Анонимен

преди 7 години

Изберете ме отново и пак ще ми ядете дедовия.

167

sdf

преди 7 години

Без фалшификации и допълнително напечатани бюлетини герп ще са наравно май с депесету.Без покровителствуване от хамериканското посолство боце не може да спечели и състезание под надяждане с кебапчета..........

166

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 175 Аз съм луд и отново ще гласувам за Борисов , а тези дето го наричат тиква да гласуват за Корнелия.Глас народен , глас божий , а не комунистически.

165

маде ин Булгари

преди 7 години

Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча да лъжа.

164

БАБА БУНА

преди 7 години

КОЙТО НЕ СТАВАШЕ ЗА БСП ОТИВАШЕ В ГЕРБ ЗА ДА СЕ"РЕАЛИЗИРА",Т.С ДА СЕ ОБРАЗОВА.ЗА СВЕДЕНИЕ УЧЕНИЦИТЕ ЗА ИЗТЪРВАНИ ВЕЧЕ И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА УВЕЛИЧИШ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ,*** ЩЕ СИ ИЗЛИЗАТ ОТ УЧИЛИЩЕ,НЯМА ДИСЦИПЛИНА ПО РОЖДЕНИЕ И НА РОДИТЕЛИТЕ,ИМА СИЦИАЛНИ РАЗЛИКИ,КОИТО ВОДЯТ ДО ТЪПОУМЕНИЕ.,А РОДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА РАБОТАТА НА УЧИТЕЛИТЕ,ЕДНИТЕ ЩЕ СЕ НАДЯВАТ НА ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ЩЕ ИЗЛИЗАТ ПАК ТЪПИГЬОЗИ.СИСТЕМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ББ.

163

Този е

преди 7 години

Абсолютен психопат!

162

Kit Chelin

преди 7 години

Няма такъв наглец. Гледам го преди няколко дни по телевизията как отговаря на журналистически въпрос след като се вози на автомобили на държавните лесничейства. Подигравателно "Следващия път ще бронирам една Лада"...Противен тип. Толкова лъжливи обещания, манипулации и хвалби могат да се чуят само от неговата уста. Този човек живее в собствен свят и няма никаква представа как да управлява една държава. Но докато има балъци да гласуват ще има и тарикати като него, които ни загробиха със заеми и у

161

байхейс

преди 7 години

види се - провалила се е добрата женица

160

Анонимен

преди 7 години

ХеХехееее Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча! !!!Бенадеждно занятие, все едно да наливаш вода в кошница .Не се коси драги Тиквуне да си забелязал как привлече себеподобните към партийката си .Не си САМ и Единствен .

159

S

преди 7 години

Психиатрите първо да останат без достъп/отдалечен достъп до заключващи се системи и най-вече до жилищни входове, те са тези, които имат да доказват нещо, което не могат..

158

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани докрай! Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!

157

ха-ха-ха

преди 7 години

Дедо Боко съвсем е изтрещял.Говори несвързано и се хвали за щяло и нещяло.Вече е втръснал на всички с неговите обещания и заклинания.Пътник е дебелия плешив Пинокио.

156

Анонимен

преди 7 години

Стига си лъгал,никой не ти вярва!

155

Анонимен

преди 7 години

До Кака КуриТипична еврогейска логика! И без зала армеец Григор ще победи - има и други зали. Григор ще клати Никол, докато тебе освен баце нема кой да те клати!

154

Сталин

преди 7 години

До Кака *** Кака ли си леля ли си не знам но по време на соца,аз лично съм бил военен на турската граница и турците не смееха да се почешат по гърба от страх от нашата армия а сега..

153

Анонимен

преди 7 години

След две години, ако ГЕРБ е на властха ха, ако му се отвори парашута пак 2 години мисле да управлява?? e вярно трябва да сме луди да гласуваме за тоя, ДВУГОДНИК ли да го кръстим хи хи

152

Крали Марко

преди 7 години

Како No170, ти сигурно си от тези 150-килограмови КАЛИНКИ дето нямат нищо между между ушите! Виж мненията във форума какви са коментарите и настроенията. А залата е започнато през 2007г.......от кого?Само заемите от 22 милиарда са ГЕРБерастки!

151

Анонимен

преди 7 години

До172 Опа влизам и гледам,някой се пише с моя ник а друг му отговаря хаахха смех по долу коментара не е мой сега влизам но все пак,ще ти отговоря едно,нещо ти обещавам рано или късно ще ч*кам твое дете ако имаш токова може да е след години но това ще стане!Смукачи сте вие от герберската"партия вие крадете и с гъзовете си но скоро,ще си го получите и по-специално ти отворко-отворен ще страдаш и ще ревеш момче обещавам ти!

150

Анонимен

преди 7 години

А ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ДВА ПОРЕДНИ МАНДАТА? А ОБЕЩАВАТЕ ТОЧНО СЕГА, ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ!

149

Анонимен

преди 7 години

До Кака *** Качеството на една нация се определя по това каква е минималната заплата и средната в дадената страна,каква е покупателната способност на средната класа и под средната,каква е продължителността на живота емоционалната удовлетвореност на хората,какви пенсии вземат пенсионерите,колко часа ги държат на работа работодателите в Б-я масово хора подписали договор 8 часа 5 дни работят по 12 часа 6 дори 7 дни в седмицата,масово не плащат на време пука ми на мен за зала Армеец...