8

Анонимен

преди 7 години

По-умно ще бъде да вербуват кучета и котки с монтирани камери.

7

Жабок.

преди 7 години

На всички избори се раздават пари. Последните за президент жеше цирк. Коментарите по кафенетата се носеха, като парфюм. Герб и бсп даваха по 50 лева, дпс, както винаги по 20. Тук от където съм аз си знаят и долните ***. На предстоящите избори ще е същото. Както винаги.

6

Хасан

преди 7 години

Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. --------- ЛИНК: managerleague/index.pl?ref=968405

5

Анонимен

преди 7 години

А агентите и те ли са от онези с по-тъмната кожа и *** венци?

4

Медицински екип

преди 7 години

Медицински екип със безплатни спирали на всички ромки да пратят. Да се спре това безконтролно размножаване, което носи 90% увеличение на престъпността. Да раждат само, когато са готови да си гледат децата с нужната грижа и обич. Деца отгледани без обич хвърлени на улицата стават 90% крадци, обирджии престъпници. Безплатни спирали и 50лв на ръка на всяка ромка, особено непълнолетните.

3

задание

преди 7 години

Агентите ще следят гласове да се продават само за сектата на др. Нинова

2

светнат

преди 7 години

От швед агент не става, тия лъжат за добро утро.

1

Циник

преди 7 години

Сетила се Мара....толкова за легитимността на избраните партии! Които изкарат повече пари - ще имат повече избиратели - само не знам - дали ромите ще кандисат на 3ка кебапчета, и бира! Па и кой гарантира на плащащите дали неграмотните роми ще пуснат "правилния" бюлетин! Демек - плащаш , и се надяваш! Предизборна култура - ала България!