24

Анонимен

преди 7 години

До изнервентой коя изборна листа ще оглавява, Силистра вече е заета

23

Краси

преди 7 години

Баба Йончева да си гледа в къщи бебето.Руската *** Р.Радев назначи само комунисти и доносници на репресивната ДС.

22

Анонимен

преди 7 години

Йончева е изключително културен и почтен човек. Знае езици, професионалист и изключително независима.Слага в малкия си джоб цялото обкръжение. Типично по байганьовски я обсъждате, без да я познавате. Погледнете собственото си ни...жество.

21

гражданин

преди 7 години

Другарката Елена Йончева е руска служителка. Тя беше изритана от кревата на Станишев, понеже го шпионираше за Русия. Защо не си ходи в Русия, още повече майка й е рускиня.

20

Анонимен

преди 7 години

До Инж.22Боже господи , да хвалиш тази проста и нагла жена значи си по *** и от нея .

19

Анонимен

преди 7 години

Е това не мога да разбера при нашите политици - до вчера уж приятели, един отбор, от утре "несходство в характерите". Това говори много лошо за характера ни.

18

Пешо*

преди 7 години

Жена му на Румбатс сигурно се е уплашила.Тая Йончева вече завъртя главата на един плешив комунист, колко ти му е да пробва пак. Иначе, да, добър ход. Държанки нямат място в институциите,ако други качества освен дашност нямат.

17

кадруване

преди 7 години

До Анонименна генерал Деси, ***-дойди, само да не е на Паси, другарите съвсем ще запримигват на парцали, когато се събудят край горските масиви, ако изобщо излязат от комата, де

16

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Президентството е...трета глуха за Йончева.Сигурно ще се включи в предизборната парламентарна борба,с последваща кариера в Парламента,или вероятно в...правителството,оглавявано от Нинова.

15

фри

преди 7 години

До АнонименДали не се е сдърпала с Първата дама?-Удобно версия , прикриваща вътрешните идейни проблеми в Бсп

14

Анонимен

преди 7 години

Дали не се е сдърпала с Първата дама?

13

фри

преди 7 години

Ако не я готвят за нещо друго (за след изборите) , значи е усетила, че нещата вече нямат нищо общо с предварително обещаното. Това трябва да е червена лапма за хората, че и този път (както винаги до сега) - "совите не са това, което са"!Истината е, че в България няма истинска лява. Нашето "ляво" е фен на Тръмп. А той е десен, та дрънка и е просто другата страна на същата монета. ДСБ пък са фенове на Клинтъновица, която пък е от лявата партия, но не това ляво, което е нужно.

12

Инж.

преди 7 години

Бате Корни (дасе чете г-жа Нинова) ви показа, че има по-големи т...шаци от Борисоfff и сега герберчетата пишкат газ. Смешницииииии

11

Анонимен

преди 7 години

И НА МЕН ТАКА МИ СЕ СТРУВА. НАМЕСАТА Е НА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ ДЕСИ.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами след Йончева да се раздели и с Позитано 20 и с Кремъл и може да заприлича на президент.

9

Ivo

преди 7 години

Тука само гербери и селяни коментирате жалки сте

8

26027

преди 7 години

От неин разговор или есевс бееше изтекла информацията, че Герджиков е спечелил за слежебен премиер. За друго не се сещам. Но е възможно натура като Елена Йончева да не се вписва в административния правила и кулораните шушукания.

7

u4en

преди 7 години

Корни..Йотова..Йончева - трите каки който ще гледат под лупа да не мръдне от пр.път Президента! Лелее какво става бе...1-вата кака е аут! Май ще се окаже . че вярно си имаме "натовски генерал "за Президент! А доиде ли Тръмп на визита - Корни е АУТ!

6

Анонимен

преди 7 години

Мирише на намеса на върховният главнокомандващ генерал Деси!

5

позитано 20

преди 7 години

Чувства се много изморена от президентската кампания и компания.