12

Сандо

преди 7 години

Понятието Държавна граница явно вече нищо не значи!?!

11

Анонимен

преди 7 години

става напечено може някой да иска убежище у Гърмания !

10

1453

преди 7 години

Защо на времето бг медиите не са споменали, че турските медии са написали, че от човека са изленали 4 куршума? Имало и ранени. ЛЕСНО Е ДА ГОВОРИТЕ ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК!

9

1453

преди 7 години

"Защо ако граничарите са виновни се търси вина след цели 9 години?"Някои дела продължават с години!!! Делото не се затворило, за да се търси вина сега:-):-):-)

8

Е

преди 7 години

Един голям .I. за турския съд! Тези полицаи са изпълнили задълженията си според правилата, това е заключението на Българският съд! И така трябва да пазим границата си! Дано тази гнусна провокация не се отрази на работа на служителите в Гранична полиция, защото това е целта на турция.

7

1453

преди 7 години

"Турските сайтове ли са критерии за обективност?"А ТОВА ДА ПРОВЕРИШ НЕЩО САМО ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК КАКВА КРИТЕРИЯ ЩЕ Е НА ОБЕКТИВНОСТТА??? Защо бг медиите не са написали за случая, че турските медии са написали, че от човека са изленали 4 куршума????

6

Nice

преди 7 години

Защо ако граничарите са виновни се търси вина след цели 9 години? Това е точно, като с медиците в Либия.... Диктатора Ердоган се опитва да окаже натиск върху България! Време е нашите служби да дадат отпор на мегаломанската му, тоталитарна пропаганда.... Събудете се лъвове, титани!

5

Анонимен

преди 7 години

До 2 Турските сайтове ли са критерии за обективност?

4

1453

преди 7 години

Все пак рибарите едва ли са имали оръжия:-) Това да не е военен самолет:-):-):-)

3

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли колко много е независим българският съд. Все съм мислил, че изпълнител на поръчки,но чак пък толкова е прекалено!

2

1453

преди 7 години

То тогава и Турция има право да застреля гърците, които от няколко седмици нарушават умишлено турските води в Кардак! :-)

1

1453

преди 7 години

Щом е защитил, родината си, защо са го оволнили от работа? Уж вика, че е напуснал сам ама... От рибаря са излезли 4 куршума!!! Проверих в старите новини за случая в турските сайтове. Предупреждение първо се прави стреляйки във въздуха, после го раняваш някъде по крака и ако се наложи вече тогава го удряш в по опасно място. 4 куршума???А за това да му се даде имунитет, тогава да се даде на всички, които са извършили убийство при самозащита! По добре е партиите да му осигорят силни адвокати!