76

Анонимен

преди 7 години

Четейки повечето бисери разбирам, че народа се дразни от това, че ГД знае Инглиш-ъ. И започват да му викат, че не знаел гуд инаф бугарски?! Селяни, научете поне един език, на който се изразявате свободно и тогава пак ще си говорим

75

Анонимен

преди 7 години

София винаги си е била българска, ако това е, което ви интересува!

74

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!

73

Smile

преди 7 години

До 81По IP адреса искаш ли да видиш бедния провинциалист в коя държава се намира смешен комплексар.

72

Реалист

преди 7 години

Млад, красив, богат и успял. Това е истината. А всички Вие, с негативните коментари, не злобейте, спете се, помислете Вие какво направихте във нашия живот, кои сте в махалата, в квартала, на село ... или сте пети, десети или тринайсти в света...

71

Софийски Провинциал

преди 7 години

Браво Гришо!!!! Само така, пази си силите за финала!

70

81

преди 7 години

До Smile 87Радваш се че си *** и беден провинциалист?!Разбираемо........

69

81

преди 7 години

До Smile 82Аз съм този който ти никога няма да бъдеш!

68

човек

преди 7 години

До Беъ коментарТи защото си професионален тенисист с академичен английски. Погледни себе си и се въздържай от коментари. Съвет

67

Smile

преди 7 години

До АнонименА ти кой се бе ***, да раздаваш оценки?

66

Анонимен

преди 7 години

Само посредствен провинциал може да се впечатлява от това селянче от Асковските села.Тоя за мен е пълен ***.

65

Беъ коментар

преди 7 години

*** запъва на българският защото миек-а и се опитва да го прикрие.Английският му е ужасен (you know....aaaaa) и е изключително повърхностен (учен на улицата).За тениса само ще повторя че едва ли ще стигне до полуфинал на този турнир а като дойдат турнирите на червено втори кръг ще си остане заветната му кота.

64

до 74

преди 7 години

Дядо ти си дал твоя прираст към нацията ,толкова колко си могъл според твоите разбирания но май е време да се довериш , че и твоите деца и техните сънародници като Григор Димитров също могат да дадат своя прираст и че могат дори да те надминат, нали затова цял живот си се борил.Наслаждавай се на труда на живота ти, и вярвай че добре сме възпитани, не се съмнявай в възпитанието ни, което сме получили.

63

до 74

преди 7 години

Майна,ако знаеш колко си зле...

62

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на такива спортисти като Стоичката,Бербатов,Гунди и Гришо хората от различни краища на света чуха за нашата красива страна! Пожелавам ти победа Гришо и продължавай все така да прославяш нашата родина!Наслука!

61

до предходния

преди 7 години

Е затва има успели и неуспели. ТО Е КАЗАНО:НА БОДЛИВА КРАВА ГОСПОД РОГА НЕ ДАВА!

60

Анонимен

преди 7 години

Ех, Дядо, Дядо, той ще си е спечелил милионите (евала), а аз защо да страдам от неговото участие, а ти кво толкова го боготвориш?! Или му завиждаш, защото на богатия трябва да се възхищаваш, а този който работи чесно и достойно от сутрин до вечер и си храни семейството и създава и възпитава прираст на тази Нация е жалък, *** и ...***. Дядо, нищо не си научил от тоз живот, Дядо.

59

Анонимен

преди 7 години

"Гришо - ***" е ниска топка. Талантлив, но комплексиран и с лабилна психика. Затова не можа да бие Надал и за малко да падне от поляка. Затова и Мария Шарапова го заряза и остана с тази климактерна лелка Никол... Момчето е избягало от селото, но селото е още в него.

58

до 62

преди 7 години

ХАХА РАЗСМЯ МЕ БРАТ МЕРСИ ! ДОБРЕ ГИ НАХРАНИ ДРЕБНИТЕ ДУШИЦИ

57

Анонимен

преди 7 години

О май Гааааддд..коментарите са от *** по -***. Отиваме си като нация! ;лека нощ!