75

гражданин

преди 7 години

Другарката говорителка Захариева защо се плаши от НАТО, след като според нея заплахите от основните драматични събития не са в Черно море? Защо захаросаната говорителка, която беше наградена от Путин за заслуги смята, че в Черно море, което руснаците са превърнали в блато могат да се разхождат само руски бойни кораби и никой друг. Присвоиха си Крим, за да могат да го ползват за военен склад, но тогава с тази военна техника те кого заплашват в Черно море?

74

Анонимен

преди 7 години

Важното е руската *** да се държи в напрежение и да продължава да харчи за оръжия. След време всичко ще си дойде на мястото.

73

Анонимен

преди 7 години

NIAKOI SAVSEM NASKORO PAK 6TE VIE NA UMRELO.....

72

Анонимен

преди 7 години

До хохолите капутКапyт, *** ама нещо главатарите на руските терористи в Донбас взеха да оредяват. Какво стана с Гиви? Разправят, че бил много печен?

71

хахахахахаааа.......

преди 7 години

До АТАКИСТ 60България е "световен" лидер, "локомотив" на икономиката

70

хахахахахаааа.......

преди 7 години

До Анонимен 59СЕГА МИЛИОНИ БГ ГЛАДУВАТ ,НЯМАТ КАКВО ДА ЯДАТ ЗАТОВА СМЯТАМ ,ЧЕ ВЕЧЕ И СА СЪГЛАСНИ ДА ЯДАТ , СТИГА ДА ИМА НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ !

69

хохолите капут

преди 7 години

До Анонимен 71мечти.......мечти.........мечти............

68

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРусия е майката на ИД, Иран е бащата.

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен. Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.-Имам един въпрос : Ти *** ли си?

66

НЕВЯРВАЩ

преди 7 години

Тръмп е *** и обикновен фустопоклонник и политически лентяи ,жълториж *** и републикански мъдомииник. Ненавиждам неговата просташка надменност и хитлерофашистка вманиаченост за величие и националистическа риторика. Един случаино успял сред милиони по- успели от него американци ,яхнал неоседлания от каубоите жребец ,които ,обаче ще го издигне скоро в отвъдното ...

65

Анонимен

преди 7 години

Най-големия проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има кой да подпише договора за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.

64

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТТръмп ще отмени санкциите, когато рашките върнат Крим. Това е условието. Всичко друго са фантазии.

63

АТАКИСТ

преди 7 години

пак сте на губещата страна охлиьовчета мои няма вече ЕС

62

АТАКИСТ

преди 7 години

Тъпичко ли ви е че каквото и да направи Путин сега, Тръмп ше си затвори очите и няма да има санкции? Ако иска може да си превземе цялата украйна

61

МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН

преди 7 години

Еи ,русофилите - Ще цитирам не кого да е ,а известния руски режисьор Никита Михалков ,които в интервю пред руския журналист Владимир Познер ,излъчено по руския Первьi канал преди няколко седмици заявява -''Тази смрад ,която изпускаме ,поражда около Русия презрение към нас ,недоверие ,нелюбов. Нито военната ни мощ ,нито космическите иновации ще оцелеят без това. Те,извинете ще затънат в лаина. Да-а Русия и руснаците са затънали в лаина и още ще затъват. Нека си правят сметката Радев,БСП и компан

60

АТАКИСТ

преди 7 години

преди 2014 беше 4.15 нещо такова с финансови спекулации и санкции успяха да я свалят на 2.17 но отново тръгна нагоре и санкциите вече не важат :) Тръмп ще отмени американските към Русия и бат ти Юнки и Меркел ше гледат кат телета в железария хахахаах

59

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТКакво стана с Гиви, приятелю? Разправят, че бил много печен!

58

1

преди 7 години

Голям страх ги тресе тези от НАТО. Ако се стигне до военен сблъсък ще изядат голям бой от руснаците.

57

Руска дезинформация

преди 7 години

До АТАКИСТРублата не е 3.11 лева а 3 стотинки лъжецо! 1000% русофилска лъжа! Колко беше преди руската агресия в Украйна?

56

Патриот

преди 7 години

нато фашисти световни терористи!