12

Анонимен

преди 7 години

Браво Епъл, точно така се избиват загуби от ниски продажби - повишаваш цената на последният произведен продукт и стискаш палци зомбираните шаранчета да му налетят. А обяснението за дисплея е повече от комично, сигурно защото само вие правите телефони с OLED дисплеи. Но народът го е казал - "Докато има балами, ще има и тарикати".

11

Анонимен

преди 7 години

Аз пък 5s и съм доволен

10

8

преди 7 години

Имам леново за 250 лева, долу горе е с характеристиките на Iphone 7, само дето е излязло доста преди него - върши чудесна работа и най-хубавото е, че като излезе нещо много по яко, това може да го метнеш нанякъде и да си купиш пак за 250 лева два пъти по хубав телефон от оня с четирицифрената цена в долари, а тия с него -щат не щат ще си го държат докато излезе новия с петцифрената

9

свинаря

преди 7 години

До номер 5И с каква твоя логика установи това?

8

ф.п.

преди 7 години

колко струва това джадже?

7

Анонимен

преди 7 години

Смятам да инвестирам в iPhone 8. Започвам от сега да пестя, и с допълнителен бърз кредит ще мога да си го пукя. Инвестицията в iPhone 8 си заслужва. iPhone е за хора с ярка индивидуалност, за личности!

6

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

Ще се купува.И то много.Просто много хора го ползват като символ на показност на социален статус и финансови възможности.И то като заблуда за такива.Просто след '90те поколенията бяха усилено приучени да купуват неща ,които не им трябват с пари ,които нямат за да впечатлят хора на които не им пука за тях.

5

до свинаря

преди 7 години

Напълно се вписваш в целевата зона на ном.3

4

свинаря

преди 7 години

Iphone е най-добрата марка,но никога няма да дам 1500 лева за едно "ало" и след една година да струва пет пъти по евтино

3

Анонимен

преди 7 години

Най-смотаната марка с най-тъпите ползватели

2

Анонимен

преди 7 години

Съвсем спокойно призводителите му могат да се наведат хубаво напред, да си разтворят с ръце бузите, а аз без пари ще им бутна в недрата смартфона за хиляди долари! Алчни пuдupaзu!

1

Анонимен

преди 7 години

Ползвам най обикновена Нокиа със фенерче и съм много доволен...