77

ДС

преди 7 години

А Пловдив и Пазарджик ?Кога ще смените тъщата Гинче областна в Пазарджик без ценз и образование и нейният зет Зико областен на Пловдив ?И двамата са *** на Бойко и Цецко !

76

човек

преди 7 години

До Анонимен Затова няма да гласувам, смятам, че изборите се договарят и фалшифицират.

75

Мачкай

преди 7 години

Учудващо бързо ГЕРБ се срастна с държавата и сега партийни *** реват че местенцето им изстина. Само че времето на Партията-Държава мина отдавна!

74

Анонимен

преди 7 години

Всички гербави областни управители да бъдат сменени.Те подариха на миналите избори победата на ГЕРБ.Нищо,че народа масово не ги искаха.Това се доказа и на президентските избори.Но тук вота беше мажоритарен и затова загубиха.

73

!

преди 7 години

Браво! И без това са политически назначения, 100% от "най-демократичната" партия. Да сте чули някой друг да се пробва да се кандидатира за лидер? Стига им на дребните партийци някое постче

72

БГ

преди 7 години

ВСИЧКИ ДА СМЕНЯТ,ЦЯЛАТА ПАРАЛЕЛНА СТРУКТУРА,СТАРИ,НОВИ,ДА СМЕНЯТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ С БОЙКАРИЯ.

71

S

преди 7 години

Най-коварната им измама, с която могат да ви сторят нещо ЛОШО в момента - подменят близките ви с двойници или пък ви натопяват в нещо, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото тези, които ви нападат просто така са злетаци!

70

Анонимен

преди 7 години

Аууууу! И сега какво? Дали Ердоган дойде на власт, та сменят масово хората? Сигурно! Гласуваш за БСП получаваш ДСП!

69

S

преди 7 години

Най-коварната им измама, с която могат да ви сторят нещо в момента - подменят близките ви с двойници или пък ви натопяват в нещо, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото тези, които ви нападат просто така са злетаци!ОТНАСЯ СЕ ЗА ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!И пред вашите поробители никога не скланяйте глава!

68

Анонимен

преди 7 години

Защо само 13, а останалите 15 кога?

67

Анонимен

преди 7 години

Откакто взеха властта през 2009-та година, аз и хората около мен имаме усещането, че ГЕРБ фалшифицира в своя полза всички досегашни избори и референдуми. Ако останат калинки на ГЕРБ за областни управители, ГЕРБ май пак ще фалшифицира изборите.

66

Анонимен

преди 7 години

Вън ГЕРБ от властта!!!Всички хора на мутрата вън от властта и след това в ...... те си знаят къде

65

Анонимен

преди 7 години

Що не маха исикиеца вълчо от Бургас?Той сам се мъчи в коя партия да се запише на следващите избори. Беше в БСП. "Аз ще съм със таз, която е на власт". Възпитаник на така наречения бсу -оооо, юрист!Или трябва да се поддържа мнение, че в Бургас е феодална колония на герб?Жалка история, голяма лъжа!

64

S

преди 7 години

Това за подмяната на близките ви, се отнася не само за България!(по-долу коментара на S)

63

Анонимен

преди 7 години

днес бг., да ги бяхте описали с по две изречения какви точно са новите............срам за герджиков

62

Анонимен

преди 7 години

Сменят 13 гербадажии, а 15 гербаджии си остават областни управители. Значи пак няма да има честни избори макар и в 15 области.

61

S

преди 7 години

Най-коварната им измама, с която могат да ви сторят нещо в момента - подменят близките ви с двойници или пък ви натопяват в нещо, внимавайте с кого всъщност сте в едно жилище, къде оставате затворени/заключени, а в лошият случай на нападение срещу вас, по-добре се съпротивлявайте, защото тези, които ви нападат просто така са злетаци!И пред вашите поробители никога не скланяйте глава!

60

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов - пожарникар и пазвантин прочел само Винету и Цветан Цветанов - разносвач на папки в МВР и честни избори. Как пък не.

59

мотив

преди 7 години

Радев спечели убедително с тия областни, и референдума успешен, сега сигнали срещу тях имало за честността на изборите

58

уууу

преди 7 години

Защо само половината????