101

това е

преди 7 години

Според мен това е хубава идея. Винаги е приятно когато помогнеш на беден човек. Става въпрос за хиляди хора, които ще бъдат подкрепяни от руската държава. Приемам го позитивно, за съжаление ние тук не можем да си позволим този жест.

100

Анонимен

преди 7 години

До 140??? Е и? САЩ от десетелетия имат купони за бедните, половината от черните с това се хранят, white trash с това се изхранват. 18% от 300 000 000 с това се изхранват, на това разчитат да оживеят. Или това също не го знаехте? Мдам, това по телевизора не го дават, дават само за руснаците. Няма нищо простотията не ходи по гората. :)

99

Bad Company

преди 7 години

Offfffff, лоша тема за руските ***. Ся се оказва , че във "великата" Русия има бедни и умиращи от глад/ и боярищник/. И ко прайм ся??? опорните точки какви са??? Аааааааааааааааааа, знам, знам!! Половината българи ровят по кофите! Чели сме го, споко..........

98

Анонимен

преди 7 години

Значи неолибералните фашисти считат, че да се помага на бедните винаги е грешно. Те макар и бедни ***, пропагандират всичко от държавния бюджет да се даде на богатата олигархия дето им нарежда да пишат така, някоя троха на средната класа а бедните да *** без ядене, дрехи в студа и лекарства от грип. И с тая програма гербавите айдуци с лъжи спечелиха два пъти властта, и с патериците Яне - Валерко и Марешки сега искат трети път да ни прекарат.

97

Анонимен

преди 7 години

Правилно ли разбирам,че половината християни в този форум са недоволни от това, че в в някоя държава започва да се дава нова помощ за най-нуждаещите се прислойки от населението?Да критикуваш някой че помага на бедните е много грозно,недостойно и лошо!Хора,опомнете се,и пуснете повече любов и състрадание в сърцата си!Никой не застрахован за вечно щастие

96

РККА

преди 7 години

До Различни светове ...хората в нормалния свят вече общуват с Чубака и внушават на хората от третия свят колко големи приятели са им и как ако се обърнат наведат и изуят потури ще им покажат фокуса ,,гледай ми ръцете,,...аре бегай в нормалния свят па аз ще показвам на наглеците свит лакът от моя ненормален свят...

95

РККА

преди 7 години

До Shopp ШОПЕ ДА ВЗЕМЕ БАБА ТИ С МИЖАВАТА СИ ПЕНСИЯ ДА ЕМИГРИРА В РУСИЯ ,ЧЕ ДА ДОКОПА И ТЯ ЗАВАЛИЯТА НЕКОЯ МРЪВКА....ЧЕ ТО У НАС СЪ ТЕЗИ 100 ЕВРО НА МЕСЕЦ ДА И СТИГАТ ЗА ХАПЧЕТА И ЗА КОФА КИСЕЛО МЛЕКО...ПП.ХАПЧЕТАТА НА БАБА СИ ДЕ ГИ ПИЕШ СА ЗА КРЪВНО,ЗА ГЛАВАТА ТИ НЕ ПОМАГАТ...

94

Спас

преди 7 години

Нещо като нашите "ваучери" за топло, светло и ***. Нищо ново, просто гледат от Европа и искат да направят това, което е известно у нас от раждането на "демокрацията"!!! Капиталистически простотии!!!!

93

Анонимен

преди 7 години

До ShoppОще един бесен пес.............

92

хахахахахаааа.......

преди 7 години

Подобни статии като кост за бясно куче!

91

истерия започна

преди 7 години

Евтина пропаганда

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - А пенсионерите в евроатлантическа България гладуват.Наистина, пенсионерите с България са гладни! Всеки ден в магазините на голям хипермаркет се виждат тълпи пенсионери, купуващи по 5-6 къса (по около 2 кг броя) обезкостено, охладено свинско, без купони. За да си утоляват глада.

89

Анонимен

преди 7 години

Путинова Русия - Голодомор.

88

русофиль от Германия

преди 7 години

Не ми стигнаха 500 символа за да отбележа ,че социално слаб в Русия и социално слаб в Германия са две различни неща ! Тук един безработен получава социални помощи въпреки ,че има собствен автомобил ! Ако цената на автомобила по договора на покупко-продажбата не надвишава 5000 евро ,значи си "социално слаб" и имаш право на помощи !А в Русия социално слаб значи да нямаш пари за водка , а ако имаш пари за водка и мезе значи си от средната класа !

87

Анонимен

преди 7 години

Погребална агенция ТВ "Алфа" да събира помощи за мизерстващия мужик !

86

русофиль от Германия

преди 7 години

В Дойчланд няма купонна система ,а на безработните се дават помощи във вид на пари / евро / и никой не ги задължава да купуват точно определен вид стока ! В Русия като че ли производителите на някои стоки нямат пласмент и затова държавата принуждава хората да купуват точно определени видове храни ! Но интересното е ,че се крие броя на социално слабите в Русия ,никой не казва колко десетки милиона са ?! Но клиповете в ютуб показват ,че мизерията е обхванала голяма част от руснаците !

85

Анонимен

преди 7 години

Време е и в България.

84

Анонимен

преди 7 години

Русия въвежда купони за храна за бедните"Газета": Новата програма ще струва на държавата $4 милиардаТова е поредната дебела лъжа от Днес БГ.Винаги намират някой недостоверен или Сороски източник в Русия или по света.1. Такава (същата) програма има в САЩ от 30 години.2. Това е програма за подпомагане на бедни, многодетни семейства и други подобни.3. Става дума за дебитна карта, в която им зареждат пари, но с нея могат да плащат само за храна.4. Това е решение за помощ и на ромите в БГ.

83

Анонимен

преди 7 години

"Русия въвежда купони"...., а Америка !

82

Анонимен

преди 7 години

До 118: "аз съм в москва тази новина не съм чул как тека в българия научиха или това е пропаганда.дори и това да е вярно евала значи някак см искат..."Прибирай се по бързо бе човек, че халюцинираш !