47

Анонимен

преди 7 години

Прасето ***, всички си траят

46

ben

преди 7 години

В една нормална държава сега щеше да има протести докато виновниците не бъдат осъдени, но тук инциатива се свежда до лаладжиистване из форумите!

45

Анонимен

преди 7 години

Всички пътностроителни и ремонтни дейности по магистралите и първокласните пътища се извършват от фирми на Делян Пеевски.

44

Анонимен

преди 7 години

Това е характерно за новите управляващи "Бизнесмени". Всичко построено от социализма се взема почти без пари и се използва докато рухне - справка - тунели, пристанища и т.н. АПИ нали ремонтираха тунелите, къде са спали, че не са видяли, че е опасен тунела. Това е тяхна грешка и отговорника, да влиза в затвора, а не да ми говори някакъв там, ами те много били корозирали, и не им стигнало времето да ги оправят..

43

SS

преди 7 години

Айде честито, от другата година винетки по 300лв., за да има и за крадене и за ремонта на пътища, щото без крадене няма да останат.

42

ВАЖНО!!!

преди 7 години

Махат лампите и замитата следите ,че висят на тел..... КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ПОЗВОЛИ ТОВА???? После как да се докаже ,че са висяли на тел след като ги махат сега?

41

ц ц ц

преди 7 години

Айде сега на всички от АПИ и Автомагистрали да им висят безжизнените тела на тел....

40

нойо

преди 7 години

Жалко за жената,относно тунелите и мостовете всички са неподдържани, нищо не е наред в България, нито пътища имаме, нито тунели, нито мостове, нито светофари работят, нито знаци се спазват,единственото , което имаме е крадливи политици и то най-крадливите в последните две управления, докараха нищета, мизерия и глад освен лоши и неподдържани пътища, а и всичко останало.

39

ognyanz

преди 7 години

До "Дедо": По време на "СОЦиалисъма" много беше построено, поне трябва да го поддържаме. А тоя тунел не е ремонтиран откакто е построен. Социализъма ли ти е виновен за това?

38

Пипи

преди 7 години

До Партиен член Тая беше верно много проста.

37

Гешо

преди 7 години

Това е България - строи се но никой не прави подръжка на посроеното, все няма пари.

36

Дедо

преди 7 години

СОЦиалисъма ни остави два непоправими чурука,които за съжаление трябва да се направят отново. Това са пътищата и панелните жилища.

35

гост

преди 7 години

хайде сега всички, които са си сложили подписите, че всичко е наред при извършената проверка да отидат на съд!

34

Анонимен

преди 7 години

А искахме да строи 20 км тунел при Кресна.Пълно безумие е това.

33

Анонимен

преди 7 години

До Партиен членВсички проверки са били само на документ , подписи и прехвърляне на държавни пари от джоб на джоб. Комисиони, корупционни такси, подкупи. ова е системата при управлени на правителства, които празнуват и пируват с олигарсите и мафията, докато народа умира. Тези хора заслужават линч, разстрел и да ги бесят по птищата, но за жалост народа ни е страхлив, глупав, затова мизерува и си пати.

32

Анонимен

преди 7 години

Леко успокояващ е факта, че жената не е усетила нищо.Съболезнования!Затвор!

31

FUCK OF

преди 7 години

ДО ЗО ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛПРАВ СИ....ВСИЧКИ НИ Е ШУБЕ...НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СИ ЗАГУБИ РАБОТАТА..ИМАМЕ СЕМЕЙСТВА.....ЗНАЧИ...ЩЕ НИ МАЧКАТ И БЪЗИКАТ ДОКАТО СЕ СТОПИМ КАТО НАЦИЯ...ЩОТО НИ Е ШУБЕ.....Е ТОВА Е ИСТИНАТА

30

Анонимен

преди 7 години

В началото на септември 2015 година, на същото място пак се беше откъртила греда, но за щастие без инциденти. Бях очевидец и на двата случая.

29

Партиен член

преди 7 години

Вчера казаха че,при предишна проверка не е открио нищо нередно.Явно връзването с тел е най сигурния начин за укрепване.Цялата държава е вързана с тел която всеки момент ще се скъса.Чудя се обаче големия експерт Павлова къде е? Що не обясни нещо за тази ситуация?А как хубаво обясняваше че винетките не са задължителни и който иска да използва пътищата може да си ги купува.За Борисов се отнася същото.Как един журналист не ги потърси ?

28

Me

преди 7 години

На 06.02.2017 пътувах до София. Стария път е в ужасно стстояни, средната скорост на движение е 10 - 15 км/м. Дано не съм прав но е твърде вероятно и там да стане някоя драма.И за какво ги плащаме тез винетки по 97 лв ?А тия в АПИ какви заплати вземат ?