108

Анонимен

преди 7 години

До sostinВ едно телевизионно предаване, една жена сподели, че се страхува. Меркел я изпрати в църква да разглеждала иконите и да се успокоявала. Има го в тубата.

107

Анонимен

преди 7 години

Идеята е ясна, и да кажем, има своята логика. Но по - малоумно написан текст не бях чела.

106

анонимен

преди 7 години

Шпигел, а вашата Меркел е не по-опасна от Тръмп! Вижте какво направи вече тя с Европа! И това е разликата, Тръмп все още нищо не е направил, така, че гледайте си вашата мама Меркел и ако сте толкова късогледи, пак я изберете, за да досъсипе континнета!

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145Идвете му жени са славянки, чехословашката Ивана и словенката Мелания. Зет му съпруг на Иванка е американски евреин и думата му за сега се чува.

104

Анонимен

преди 7 години

Американският президент е опасен за... Глобализмът, Сорос, и "демократите" ала Клинтън! Останалото го знаем, не се напъвайте да ни промивате мозъците...не ви вярваме! Медийки купени! :)

103

анонимен

преди 7 години

нато и ес да се закрият минаваме на двустранни договоримеркел и оланд да се свалят незабавногерманците да спрат да ядат и пият и да се вьемат в рьце заради тях си пати светанямаме никакви интереси сьс сащ не искам визи и сета от тях

102

Анонимен

преди 7 години

До 171 АнонименВашите мечти сигурно се простират само върху бежанците в софее.....

101

Анонимен

преди 7 години

До стар комунист=============Още преди 20 години един българин каза,че Русия след десетина години ще,,смръкне,, Европейския съюз! Този ден дойде!...Колкото СССР "смръкна" Запада, толкова и Русия ще "сръкне" ЕС. Ама на вас комунистите все някакви надежди за победа в световен мащаб ви пускат в червените кратуни. Живей си с тези мечти!

100

манаф

преди 7 години

До 153 Стaной от AхелойСтанойчу, убичъм тъ.

99

Анонимен

преди 7 години

До 162 Анонименам че утразявай *** де, кой тъ а спрел ...

98

Боб

преди 7 години

Тръмп не е опасен за света! Опасни са некадърните, лицемерни и гей-френдли политици и организации!!!

97

Една жена

преди 7 години

Аз пък смятам, че вашата М-е-ркел е опасна за Европа! И всички слугин-ски медии - клакьори около нея!

96

Анонимен

преди 7 години

"Доналд Тръмп и неговият подстрекател Стивън Банън дискриминират с указ определени хора, но не и граждани на страни, в които Тръмп прави бизнес."Това че Доналд е двуличен ще ви демострирам със следното: Откъде е терориста осъществил най-големият терористичен акт в САЩ?-От Саудитска Арабия! Къде се скри този терорист?- В Пакистан. А да сте чули за някакви мерки против тези две страни?

95

Анонимен

преди 7 години

Тръмп извади на бял свят истинското лице на ЕС и т.н. "евро - атлантически ценности". Бюрократите в Брюксел ги тресе нечуван страх, защото усещат, че Брекзит е само началото. Тресе ги, защото ще изгубят костюмчетата, куфарчетата и безбройните привилегии и източници на далавери! Колкото и да ламтят, въпрос на време е ЕС в този му вид да се разпадне!

94

Анонимен

преди 7 години

Шпигел, много сте прави! За този свят, който една шепа свръхбогати си направиха, използвайки всички възможни средства -от глобализма, популизма до тероризма и т.н....за този свят Тръмп наистина е много опасен!

93

да

преди 7 години

политиката на жалката Америка е по-смешна и турските опити за заличаване на неудобната кървава история..изведнъж станахме добри и всичко е забравено..ама няма да стане

92

да

преди 7 години

много е сладко да потопиш половината свят вьв войни,а после да го играеш ни лук ял,ни лук мирисали..изведнъж терориста Америка облече белите дрешки и се обяви срещу престъпната политика на...Америка:-):-):-):-):-):-)сега ще го играем врагове на Ислямска държава..оная същата създадена, обучена и въоръжена от ЦРУ..жалки сте !!!!!!...а извинявам се..ОБУЧАВАНА И ВЬОРЬЖАВАНА(нищо не е свьршило,защото САЩ продължава подкрепата си)

91

Анонимен

преди 7 години

До Не-толерантенСъгласен съм, каренцето за коментари е твърде малко ,за да изложа в цялост не дотам положителното си отношение към "евроатлантическите ценности " и техните последователи от "другия бряг",защото "мое мнение"тия хорица (Шмеркел ,Оланд,Бойко,Юнкер и вся осталная св...о..лоч) продадоха европейската идея

90

Анонимен

преди 7 години

"Президентът на Съединените щати се превръща в опасност за света" на Кончита Вурст

89

Циник

преди 7 години

Може и да е опасен....ако се омота с Китай..или не дай боже - се счепка с Путин.Но за мен по-опасна за Европа е политиката "на отворени врати"( то всъщност врати няма ) провеждана от Мурксул , и Брюксел ! НИКОГА няма да (искам ) да разбера - защо пълнят континента с враждебни орди , средновековни, ислямски търтеи, и използвачи! Никога няма да разбера - как всяка световна и*змет идва тук - да живее от труда ни!!!