9

Анонимен

преди 7 години

До 111Добре, че не са лицемерничили спрямо тях. Жените не обичат да правят любов с мъже къде не ги обичат. Това е много лошо. По 20 години с мъжа, той нито я обича, нито нищо. Той си намира утеха при други, тя при някой кой я обича. А и двамата мили очи си правят и се надлъгват. Живеят в лъжа и заблуда. Защото са много умни.

8

Игнаций Лойола

преди 7 години

Просто има късмет вещицата,че живее точно сега..А беше хубаво да й драснат клечката на площада за назидание на всички женоря занимаващи се с магии.

7

Съпрук мунтьор

преди 7 години

И като изгори посраните гаши и вече е девствена върба , а не разхлабена гайка и може да си търси големият болт . Къде сте ве .....професионалисти

6

любима

преди 7 години

Какви са тези черни магии,ами ако,без да иска,си помисли за друго?Горко му...

5

Пешо*

преди 7 години

Уважаваща себе си медия, викаш....

4

Мъж

преди 7 години

Ами ако не са го прали от много дълго време, и са започнали да лъхат на ме,,,,Зис ги разбирам, сменяй, че си е......

3

Анонимен

преди 7 години

С друг поглед, над случилото се. Извън собствената си драма. Ще преоткрият, че този мъж който вие изоставил, вие направил голяма услуга, без да иска. Не ви обича, не ви харесва, не ви желае.За това го е направил. Сега сте абсолютно свободни и независими. Ако желаят дамите, веднага могат да преоткрият новата си изпепеляваща любов. Колко вълнуващо с празника 14 февруари нов мъж, нов късмет. Нова тръпка, нова любов. Като насън. Понякога истината е възможно да бъде твърде прекрасна.

2

Младши

преди 7 години

Този ритуал изобщо не е древен а е напълно съвременен понеже древните хора по правило не са носели почти никакво бельо. Това,което ни съветва Сузана не помага на дамите,а на фирмите произвеждащи бельо.

1

111

преди 7 години

Каквото и да си изгорят безмислено е,щом не ги обичат.Те се изгарят целите от акъла си който го нямат....