180

+++

преди 7 години

Е тия клесове от ГРОБ кат са 7 години на власт що не го напраиха до сега - дрън-дрън ярина - приятели на истината са всички тиквички - барбар с големата тиква.......

179

Анонимен

преди 7 години

До ПЕНСИОНЕРи аз се присъединявам към теб ! с две ръце макар да не следя с кого да се заяждам поради липса на разумни аргументи. На това му се казва злоба от вашите опоненти !да има как този Горанов ще ни убие нас пансионерите в капка вода. Такава некадърност и такава злоба ,въпреки голямата му усмивка на Горанов и Борисов се казва некадърност.И на некадърният пенсионерите му криви !

178

русофиль от Германия

преди 7 години

До АнонименРазбира се че минималната ДЪРЖАВНО ОПРЕДЕЛЕНА ЗАПЛАТА БРУТНА ЗА 21 РАБОТНИ ДНИ И 8 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН Е 460ЛВ,Какво ти говорят чистачите на *** не е интересно А И ТЕ ЯВНО ТИ КАЗВАТ НЕТНАТА ЗАПЛАТА!................Нетна - брутна не признавам , не ми ли харесва заплатата давам газ и заминавам !Малко акъл имам ,ама на време го използвам !

177

Анонимен

преди 7 години

До към 217СигОрен съм, че си дементирал гласоподавател на ГЕРБ!

176

Умници

преди 7 години

Само пишете и така е лесно! Отидете, вземете от богатите и дайте и на бедните! Историята познава такива революции. Хем сте недоволни, хем си стоите вкъщи на топличко пред големия телевизор и пред лаптопа и плюете и сте големи разбирачи. Но ефектът ви е нулев... Бля, бля бля....... това всеки го може, като бабите на седянка сте!

175

към 217

преди 7 години

До АнонименОООО бъди сигорен ,че аз както съм на 70 г. мога да се явя на състезание по обща култура ,история, образование,земеделие,добронамереност и ако не бързам няма и да допусна и една граматическа грешка и ще те ударя в земята тебе самонадеян младок ,но достатъчно мързелив дървен философ. Аз достатъчно съм видял и много такива като тебе ще ги сложа в малкият си джоб брато/нали това е вашият език /. Нахалството ви е в по-вече на вас самонадеяните привърженици на Герб!

174

НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА

преди 7 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБАДЖИИ

173

ПЕНСИОНЕР

преди 7 години

ПОЖЕЛАВАМ МУ НА ГОРАНОВ ДА СЕ ПРЪСНЕ ОТ ЛАКОМИЯТА СИ И ЦЯЛАТА УМРАЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ДА ГО ЗАСТИГНЕ В ЩАСТЛИВИЯТ МУ ЖИВОТ В ПАЛАТА ,КОЙТО НАРОДА МУ ПОСТРОИ !

172

русофиль от Германия

преди 7 години

650лв. минимална заплата - с по 10 процента скок на година, е възможно. Сега е 460.......................Лъжете че минималната заплата сега е 460 лв.!Имам колеги в България / чистачи на тоалетни / комуникирам с тях по скайпа и се оплакват ,че получават до 350 лв. ! Аз затова съм в Германия ,да чистя тоалетни и да получавам по-висока заплата и да имам по-голяма покупательна възможност от един учитель в България или в Русия ! Русофиль съм ама в Германия ! Черен съм ,грозен съм ама важен съм

171

Румъния

преди 7 години

Колко сме зле,то в една Румъния минималната заплата от януари 2017г е 318 евро , а ние щели сме да гоним румънците по доходи,срам и позор.

170

Минчо

преди 7 години

Ха,защо сега обещавате бе тиквеници на Тиквата? Къде бяхте до сега,за да го сторите? Или сега вашият вожд като си подаде оставката, сам без да са му я искали,ще се чудите как да се върнете? И разбира се, пак с лъжи и нови обещания за светлото бъдеще!? Махайте се крадливи Калинки!

169

Анонимен

преди 7 години

Безсрамници....всички в затвора -до един...нямате възможност да вдигнете стандарта на една шест милионна държава,с работеща икономика,със цени по високи ор средните за Европа...крадци....Колко е продължителността на живота в България,докога хората ще чакат,ще ви избират,ще се карат със приятели и роднини заради вас,а вие ще ги лъжете и ще се надсмивате на беднотията им....Предатели ,скоро всички ще сте по затворите ...и ще плачете и молите за пощада България е велика държава ...

168

ВИДЯЛ

преди 7 години

Горанов е приятел и последовател на Орешаски!!! И тоя много лъже!!!!

167

Анонимен

преди 7 години

знаете ли как в българия расте средната работна заплата ? за Горанов 5000 увеличение за пенсионерите 0.50 лв. за народ по 5 лева е осреднено всичко това е такава голяма средна работна заплата.....да ни завиди европеецът .....

166

МХМ

преди 7 години

Този приятел на Орешарски трябва да отиде и той затворническото небитие!!!

165

пенсионер

преди 7 години

Де се задавиш дано от лакомията си !

164

nqkoi

преди 7 години

Този наглец Горанов, когато беше на почти 18 000 лева заплата като директор в Общинска банка, ни учеше ако вземаме 400 лв. месечно как да ги харчим правилно. Излезе и информация, че къщата му е за милион евро. Сега залага ръстове на минималната заплата, естествено в интервюта, да не би да сте очаквали в бюджета или да внесе закон за увеличението. За 8 год. управление на ГЕРБ - 20 милиарда дълг и съсипана икономика, но според медиите ни ние сме в повече от прекрасно положение.

163

Анонимен

преди 7 години

Увеличение на заплатите:1. В бюджетната сфера са на ЩАТНИ ЗАПЛАТИ. 2. В бизнеса заплащането в производството е по ВРЕМЕННО-ПРЕМИАЛНАТА СХЕМА, тоест на норма, но има има и на щат. 3. Пенсиите.Според мен решението е в увеличаването по браншове на почасовото заплащане. Не може да работиш 12-14 часа за минимална заплата. Минимално заплащане - 10 лв/час. Извънредният труд да се заплаща двойно.

162

1500-лв заплата

преди 7 години

ЩЕ СИ ОБРЪСНА ГЛАВАТА И ЩЕ СИ ТАТУИРАМ --"ГЕРБ " НА НЕЯ!ШЕ ВИ ШАШНЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

161

ha ha haaa

преди 7 години

Каква средна заплата ги гони тези?????? 90% от хората работят за 600-700 лева!!!! АААААА, тези смятат БРУТНОТО!!!!!!!! А не знаят ли че 50% отиват като данъци и ддс?!?!