58

Анонимен

преди 7 години

Понеже 61 ме ядосаха:Светът, драги ми приятелю, е пренаселен.Единствено страните с отрицателен прираст са адекватни на този факт.Честно да ти кажа гледам единствено Animal planet и Net geo wild, защото от човешка гмеж ми се гади.Намирам всяко друго живо същество на този по-полезно от върховния ***.

57

Циник до 67

преди 7 години

Древен китаец философ го е казал:"Когато коремът е празен - духовното отлита!"Обясни на гладуващите - високите ти нематериални идеали...и те ще те пребият с камъни! Обясни на майките, които не могат да нахранят и облекат децата си...и те ще те пребият с камъни!Високи идеали - пфъъъъъъ!А сиренето - си е с пари!

56

до циник

преди 7 години

господине , извадете главата си от пясъка и се огледайте наоколо . светът се променя.вече никой не може да спре глобализацията , колкото и да му се иска .

55

Анонимен

преди 7 години

До *** до 61Исламска измт, християнска исмт, будистка измт....Стига глупости, брато!Ти ли си този, който ще казва кой е измт, и кой не?Всички хора са чада божии, какво като са мюсюлмани?Всички са добре дошли в Майчица България, дано и роднините си да доведат.

54

Анонимен

преди 7 години

До 61:България е там, където е сърцето ти.Българите по-скоро не сме злобни, а безсърдечни.Цивилизоваността е въпрос на култура, а тук бъка от образовани и полуобразовани про-стаци.Най-големият грях на този свят е простотията-от нея произтичат всички останали.Желанията и целите на БГ гражданина се семпли и материални, ако питаш някого за мечтите му те обикновено се изчерпват в материални измерения.

53

Циник до 61

преди 7 години

Ако ще "пребъдва България" с ислямистка и*змет - по добре преди това всички да измрем!Ясно ли ти е ***?!И престанете да триете коментарите ми!А тези на провокаторчето да оставяте!

52

Анонимен

преди 7 години

фалшиФи ???Не е истина, никой ле не забелязва заглавието ?

51

Анонимен

преди 7 години

Ние се пусуем на ромчета и талибанчета, а смешната ни и жалка държава и народът ни (кучина човешки отпадъци, наричащи се българи),си отива...А те идват, не намаляват, напротив, увеличват се.

50

Циник до капиталист

преди 7 години

Тоа пъ! Абе фукльо , да не мислиш, че на някой му дреме за тебе? Явно освен из*пражнения друго не произвеждаш! Стига си ос*ирал ...упс...оспамвал темата!

49

Анонимен

преди 7 години

"Нефелният" ни народ се вля в редиците на много други народи и то в повечето случаи повече от успешно.Всъщност българите по света са над 10 милиона.Съвсем друг въпрос е:защо българите предпочитат да не са българи?

48

Анонимен

преди 7 години

До *** до 57Не, "народа"-ми е всички българи, на които са им омръзнали празните села и градове,пустите детски градини и училища,демографската катастрофа, надвиснала неизбежно над България.Затова трябва да заселваме бежанци, за да се спасим. За да предъде България.

47

капиталист

преди 7 години

за мене няма значение кой с какъв цвят на кожата е , важното е да харчи , колкото повечехарчи толкова повече произвеждам и печеля .

46

до: 58

преди 7 години

Тая снимка може да е също от Видинската ромска махала , тоест деугите Роми българеещи се роми(Дасикане Рома) , аре стига с теа турцизираните голема Реклама дай малко и другите да видим къде се крият като мишки да не ги разберат че са побългарени роми

45

Циник до 57

преди 7 години

Ъхъ...ако "народа" ти е - в Пазарджишката махала , или Столипино...може и да го спасят!

44

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникА волята народне е, тези клети люде да бъдат приети с отворени обятия,заселвани и интегрирани, защото това са живи хора, не мърди като нас.Това са хора, които могат да спасят нефелният ни, изчезващ народ.

43

Циник

преди 7 години

88 коментара...четат се 56...как не ви омръзна да триете "волята народна"

42

Анонимен

преди 7 години

Тази на снимката не е ли от Пазарджик?

41

88

преди 7 години

Да пукнат всички талибани искам!!!

40

а1

преди 7 години

90% от така наречените "бежанци" са икономически емигранти от БЛ.Изток и Азия!

39

Lan

преди 7 години

Какво нередно имаше в това, че казах че по-тъмните български граждани могат да се приобщят много по-адекватно и бързо от тези хора от другия край на света?! НИЩО обидно нямаше - и да има много свестни сред нашите тъмни сънародници - това ли е обидно?!