25

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятаСъгласен, но донякъде.Добре знаеш, че коланът е безопасен и ефективен до 60 км/ч. Иначе и той може да те убие, ако е поставен или се ползва неправилно. Да не говорим за множеството незакрепени предмети държани в купетата на колите ни, които могат също да се окажат смъртоносни при катастрофа. Възможности много, а отговорността за ставащото в колата е винаги на шофьора. Но като читатели, няма как да знаем подробности.

24

Teo

преди 7 години

Трябва да се научим на отговорност.Според мен статията е тенденциозно написана.Липсват важни данни.Момчето с колан ли е било?Ако не,след като е малолетно за него отговорност носи баща му!Точка!Тук не става въпрос за морал,а за отговорност на родителите към децата си.Когато семейство загуби детето си това е трагедия но ако причината е немърливо отношение от страна на родителите?Отделно,щом с това си изкарва хляба и има кредит за камионите да обжалва.Ще му върнат книжката иначе ще съди България!

23

До Дрегера, Киро,

преди 7 години

муата и т.н.За да не спорим излишно, влезте в Гугъл Земя и със Стрийт Вю-то хвърлете едно очо на подбалканския край Николаево. Предполагам ще видите същия фраш от храсталаци досами пътя, както го виждам и аз. И като се има предвид, че събитието е от 2-та половина на Май, значи и ошумили се.Ако кон пасящ зад някой от храсталаците се подплаши и хукне към пътя, за тия няколко метра отстояние ще можеш да го видиш и спреш само ако буташ колата на ръце отзад, а жената е стъпила на спирачката.

22

Анонимен

преди 7 години

Пълни *** коментират тук. Вече ми е ясно, защо положението в държавата е такова. Само който не е шофирал по родните пътища може да напише/каже, че бащата е виновен. Масово няма мантинели, млежи и разделителна линия, храсти и дървета са завзели наполонина плантото, дупките са като след бомбандировки.

21

Анонимен

преди 7 години

Нощно време със някой стар автомобил двищещ се с 90 километра и водачът освен афектиран от българската медициина е ангажиран ментално, астрално и физически да следи пътя за изненади. Кара на къси. И втози момент заради шума от автомобила изкачат няколко коня на пътното платно. Резултатът е ясен ?Но не сме станали напълно джадаи и неможем да усещаме опасността от далеч. Що не вързаха конете със светлоотразителни жилетки а?

20

Анонимен

преди 7 години

ограниченията на скоростта в кочинистана нямат никакво значение! и спрял да си, пак си измиват ръцете с 'несъобразена скорост' или несъобразил, че коне изскачат на пътното платно. вчера писаха за човек, който си спукал гумата в дупка на пътя и му написали пак акт за несъобразена скорост, наложило се съдията да обяснява на кат, че никой няма нарочно да си пука гумите в дупки.

19

Рюхо

преди 7 години

Големи сте философи, човек ще си помисли, че и вие сте били в колата.Преди няколко месеца баща ми удари кон така. След залез слънце тъмен кон изскочил между дърветата встрани от пътя - а реагирай да те видя.

18

FUCK OF

преди 7 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...

17

Анонимен

преди 7 години

просто това жалко подобие на държава е дивият запад, пардон..изток. коне изскачат на пътя, индианци хвърлят камъни по огнения кон и нападат поселищата на белите, шерифите са корумпирани. в такива случаи накрая се появява буфало бил с картечницата, а хората слагат едни бели качулки и почват да бесят по градските дървета. натам сме тръгнали, за съжаление.

16

Анонимен

преди 7 години

Мой близък е в момента в Румъния, там ври и кипи, не сте виждали такива протести от времето на Чаушеску! По нашите новини - нищо. И знаете ли защо протестират - политиците им решиха да замажат реформите и да амнистират съдии и политици. С овчедушие няма да стане у нас, разберете го! Хората там не търпят свинщината, на нас май ни харесва.

15

д-р Дрегер

преди 7 години

Нищо абсурдно няма в присъдата. Жалко за детето и да се радва че е на свобода. Това че не са намерили оня от малцинствата да го осъдят И него не променя факта че шофьорът е виновен. Ако беше диво прасе ловната дружина ли щяха да съдят?Да се хванем ли на бас че коня има принос ама и скоростта е била мало више?

14

Горан

преди 7 години

Бог да събори родните съдилища, щом са допуснали това!

13

военен

преди 7 години

Къде ми е базуката, кои са съдиите и кеде живеят. НАПИШЕТЕ ГИ.

12

Анонимен

преди 7 години

Затова не позволиха на Борисов да направи реформа в Съдебната система, защото съдиите искат да си правят своеволия!

11

Анонимен

преди 7 години

Съдиите са виновни, а собственика на конете не искат да го открият.

10

реалист

преди 7 години

В тази наша страна виновните не ги съдят, а невинните. Бойко това ли ви е реформата?

9

Хаплантик-нервобей

преди 7 години

Съдияяяяята, съдияяята ... нататък знаете. Той оня отгоре гледа, не мислете, че ще ви се размине. И не, няма нужда да умрете, за да ви настигне. По-рано ще е.

8

Куха лейка

преди 7 години

В Б.г. това е " нормално" да те пребие полицията, да те осъди съдя без да имаш вина... бягайте от там докато има Е.с.

7

Анонимен

преди 7 години

Ми така е, карал е с несъобразена скорост. То май друго нарушение милиционерите не знаят как да пишат. Освен това за чий да си мърдат задниците - нали ще си получат 20-те заплати при пенсиониране? Да не би тоя да я някакъв депутат или министър, че да се разработят?

6

Няма нищо случайно

преди 7 години

Намирате ли връзка със случая с "чиновническото бездушие" умъртвило коне без регистрация и с неизвестен статус ?Ако конете бяха с маркирани щеше да се знае и кой е виновен, че не ги стопанисва и така е причинил смърт.