35

до 43

преди 7 години

Ползите от Южен поток и АЕЦ-а са видни, а ти ни кажи за какво НАСА харчи милиарди долари пари на данъкоплатците мисия до Марс много полезно нещо ?

34

алоо

преди 7 години

Само да попитам тоя дето се прехласва по "майката кърмилница русия" от чии гърди е сукал мляко ??

33

ж

преди 7 години

Русия може и да има бъдеще ,но в Евразия ....... Некатъргува с партньори като Китай ,Индия и тн . Нас какво ни засяга.

32

Пенсионер

преди 7 години

Българи, правете си сметка за какви пари става дума в мераците на БСП и АБВ за "големия енергиен шлем". Това са нашите пари, на децата и внуците, може и правнуците ни. На никой ли не му стана ясно, че БСП харчи нашите пари за 20-30 години напред, без да има налице нищо построено, само за да си натъпчат гушите с още и още, защото червените насита нямат. Освен това наистина ще ни превърнат в "задунайская губерния". Бай Тошо не успя, защото Брежнев не го пожела, но Путин работи упорито по въпроса.

31

Майтапи :)

преди 7 години

използването на военен самолет за визитата до Брюксел е било знаково и е било с цел Радев "да покаже сила, мощ" ???Еее майтапчиии ...

30

??

преди 7 години

майката кърмилница Русия ??? А тъй и майка си забравихте магарита с магарита простии

29

ООН

преди 7 години

Новия посланик на САЩ В ООН, Ники Хейли, назначен от май-одобрявания американец в Русия, Доналд Тръмп, днес заяви: САНКИЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ ОСТАНАТ, ДОКАТО РУСИЯ НЕ ВЪРНЕ КРИМ НА УКРАЙНА И НЕ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ИЗТОЧНА УКРАЙНА!Тръмп обществото в България, създадено от русофили, не бе открито за коментар :)

28

.

преди 7 години

Като дойде Путин, няколко хиляди чирвени газ-ищя ще ревнат в радостен хор. Батюшка *** добре си ни настъпил.

27

ГЕРБ forever

преди 7 години

Лека полека България ще се върне при майката кърмилница Русия,скапани русофоби,а вие преспокойно може да вървите по дяволите, откъдето сте се пръкнали!

26

Гоце

преди 7 години

Да започнем и спешни зближавания на отношенията и със Северна Корея, Монголия, Куба и др Приятелски държави!

25

???

преди 7 години

Да си спомняте нещо да се е случила от полза за България след визитата на Путин през 2003? Аз помня,че на 03 март не пуснаха автобусите с граждани на връх Шипка заради Първанов и Путин .И помня също как на 7 март убиха Илия Павлов,който се движеше заедно с двамата президенти.

24

Анонимен

преди 7 години

Ще дойде Путин да направи първа копка на Южен поток! Добре дошъл!

23

Анонимен

преди 7 години

Агент Гоце се изказа.Българите си избираме за президент доказан агент на ДС и доказан бракониер, а после други са ни виновни за дереджето.

22

хахахаха

преди 7 години

троянските магарита с чирвени газ-ища хахаха

21

хаха

преди 7 години

троянските магарита по им допада

20

ииииххууу

преди 7 години

По-точно резриваха и размучаха, защото не са коне.

19

Гоце

преди 7 години

Големи шлемове, тройни коалиции, празни петролопроводи, южни потоци, АЕЦ - черна дупка, гръмнали банки, паралелни партийки, спа - хотели... Национален предател в полза на Русия.

18

АТАКИСТ

преди 7 години

Пишете за някакъв си ... "Поутин" или нещо такова. Той с какво се занимава?

17

Берлин

преди 7 години

Ще поканим Путин, но Първанов и още няколко стотици хиляди негови сънародници ще трябва преди това да заемат стойка "партер". :)))

16

Анонимен

преди 7 години

Радвайте се за крим червени мишшки. Утре турция като поиска южна българия пак така ви искам ...да викате браво ердоган.Дребни смешници.