5

Анонимен

преди 7 години

До 5"Деймос" е ужас. Народ е "демос"Само че, когато българите протестираха и искаха оставката на правителството за назначението на Пеевски за шеф на ДАНС, тогава демокрацията беше нещо лошо, а протестиращите бяха "***", "наркомани" и т.н.Няма какво да ги стигаме румънците. Просто трябва да се оттървем от червената *** у нас.

4

Анонимен

преди 7 години

кога ще ги стигнем румънците?

3

RUSSIA the best

преди 7 години

Румънците усетиха " ползите " от ЕС , унгарците се обърнаха към Русия , само българина дреме дълбок зимен сън и събуждане не се очаква.

2

Анонимен

преди 7 години

Ето така се започва една война така стана в Сирия , после в Украйна и сега е ред на Румъния .Румънците слушат съдят политици а ние тука не все са невинни..Ицо Бисеров невинен , Станишев невинен

1

Анонимен

преди 7 години

Румънският народ е за тука в мутроландия Да видите как мутрагените ще бягат като *** от х.й! Румънският народ не търпи да си правят майтап на голо ду.е! Къде сте вие тавариши и новоизлюпени господа? Докога ще търпите да ви правят на май.уни? На всичкото отгоре не година две или пет а цели 27 години!!? Такъв народ си заслужава клатенето на задна прашка!