7

Той

преди 7 години

До 2022 Германия затваря всички ядрени централи Какво искате още една Фукушима или Чернобил За 25 години 2 крупни аварии , това не е никак малко

6

Анонимен

преди 7 години

България Би шута на путин. Не ние предлагаме стока. Да се говори коректно. Ако фантазирате герой от комиксите е друг въпрос.Унгария е част от ЕС нищо неможе да направи сама. Ако иска нещо напуска съюза ,плясваме и Мито и Визи и да се оправя.

5

Той

преди 7 години

100 % финансиране от Русия срещу какво Тези 12 млрд някой трябва да ги плати на руснаците На Путин му е лесно, той си субсидира износа Но Орбан закопава унгарците и то в момент когато технологиите са на съвсем друга вълна .

4

Анонимен

преди 7 години

Путин би шута на българските лизачки при които се изредиха всички велики сили да им го лижат българските лизачки, та сега останаха с на#рани устенца.....

3

за жалост

преди 7 години

И при соц-а гледахме на поляци и унгарци като на извънземни, чакахме в хотела да оставят някой кремче в синя кутийка (на една известна марка) за да се похвалим пред приятелките , или да ни продадат една туристическа газова бутилка. ... Шапка им свалям.

2

Анонимен

преди 7 години

Унгария иска още атомни блокове и " Турски поток" , а ние си изплюхме " Южен поток". Що за нация сме и що за " политици" избираме.

1

Анонимен

преди 7 години

Закъсаха...яко. Хидят като*** да си предлагат полезното изкопаемо.