47

Анонимен

преди 7 години

До един другМного ясно, че ще викна КАТ! Нали трябва затрахователяТ да ми оправи колата?! Щели да ми пишат акт... айдеееее бееее!!! Ами ще обжалвам!

46

Анонимен

преди 7 години

"а застрахователя написа неукрепен товар , а това беше птп м/у два товарни автомобила , така че там трябва да хвърляш боб дали ще ти го признаят"ЗастрахователяТ! "товар, а"!"ПТП"!"автомобила, така"!Признаят го, не признаят... в 99% ти трябва протокол от КАТ! Иначе съвсем няма да го признаят!

45

един друг

преди 7 години

Ох не е за вярване, пак топлата вода откриха. Това от десетилетия се знае. Скочиш ли в дупка и викнеш КАТ - поемаш акта (целия). Има ли още хора които не го знаят? Друг е въпросът така ли трябва да е? Ако днес.бг искат реално да направят нещо (а не да търсят сензации) да се захванат да говорят с КАТ и да се промени тази практика.

44

Анонимен

преди 7 години

В Комунистан е така.

43

Анонимен

преди 7 години

ДО 43каското има и друг вариант да ти го признаят , не е нужно да имаш протокол от кат , а това дали ги признават и се мъчат да не плащат е съвсем отделен въпрос , аз имам случай с каско и с протокол от птп а застрахователя написа неукрепен товар , а това беше птп м/у два товарни автомобила , така че там трябва да хвърляш боб дали ще ти го признаят

42

Анонимен

преди 7 години

До Grom"За да получиш наказателното постановление, което искаш да обжалваш, трябва и да си си платил глобата."Това АБСОЛЮТНО НЕ е вярно!!!Освен това се предполага, че ако си платиш глобата, значи се съгласяваш с наложеното наказание и няма какво повече да обжалваш!Никъде в българското законодателство го няма написано това, което казваш!

41

Анонимен

преди 7 години

Като е бил глyпав да разпише акта, да се мори да ходи по съдилищата. Ако не го беше разписал, съставителитя щяха да го изхвърлят в близкия храсталак, защото много добре знаят, че ако го вкарат в изпълнение, после ще трябва да се занимават и със дело, което 100% ще загубят.

40

хахах

преди 7 години

преди 10 години като нов шофьор вдигнах 130 с жигулата и поднесох и отидох в една от дълбоките канавки, за щастие спря един камион и ме изтегли и каза - да не си и помислям да звъня на КАТ - мат, защото ще ме обуят много яко.

39

Анонимен

преди 7 години

"когато има птп и няма пострадали е по добре сами да се оправя ме , винкнеш ли кат си изгорял"Ами ако имаш КАСКО?

38

Сп??нс

преди 7 години

В Испания Преди години доказаха че повечето глоби поставени в "синя зона " (включително ако те отнесе паяка) не издържат в съда но 99,99% от хората предпочитат да си платят 45Е и не съдебните разходи.

37

Анонимен

преди 7 години

В съда:Катаджията - Ами, Г-н Съдия... той мина с превишена скорост!Съдията - Вие как разбрахте, че е минал с превишена скорост? По какво познахте? Измерихте ли го някак?Катаджията - Ами, той мина ето така... "Фиууууууууу!!!"

36

художника

преди 7 години

Много ще ми е интересно, ако съм с каруца и пукна гума КАТ к,во ще измислят? Сигурно ще ми намерят повреда в шарнирите. Хахахахаха

35

Анонимен

преди 7 години

както казва Слави в една популярна негова песен / НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА /

34

експерт

преди 7 години

Гумаджията е 100% прав!Пътищата в цялата страна са осеяни с дупки и ями и всеки ловко е научен да ги заобикаля от най-ранна възраст.В случая човекът е карал с несъобразена скорост и санкцията е съвсем на място.Евентуално обезщетение е трябвало да потърси от общината където е станал инцидентът.

33

Koko

преди 7 години

Същата случка имах преди около 12 год.Това е една от многото причини да живея и отглеждам децата си извън милата ни родина. А колко арогантно се държаха служителите на реда-това е друг въпрос.

32

Анонимен

преди 7 години

когато има птп и няма пострадали е по добре сами да се оправя ме , винкнеш ли кат си изгорял

31

Анонимен

преди 7 години

Та нали полицаят трябва да се докаже, че е над всеки обикновен гражданин как така нема да пише акт, пък и ще се отчете, че и е работил.

30

Анонимен

преди 7 години

Всеки такъв акт пада в районния съд ,така че хората да не се замислят и да ги обжалват.А КАТ ги изписват по този начин просто защото така им е наредено ,за да не се съди общината...само ,че хората вече си търсят правата!

29

Анонимен

преди 7 години

аз имам подобен случаи от преди два месеца , заледен участък в който никой не беше почистил и опесачил се поднесох в канавката , дойдоха полицай и ми написаха акт за не съобразена скорост , докато го пишеха още две коли излязоха от пътя,накрая звъннаха някъде и дойде водоноска с цистерна и напръскаха с препарат , но акта го отнесох

28

Анонимен

преди 7 години

Важното е фаровете да светят! Дупки- мупки- подробности!