37

даскалка

преди 7 години

Питам аз - кой им дава пари за алкохол и цигари? Може би ние, учителите. Щото дечицата са поверени на нас за всичко - образоване, отглеждане, обслужване....ДОКАТО НЕ СЕ ИЗМЪДРИ ЗАКОН ЗА РОДИТЕЛСКИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЯМА НИЩО ДОБРО ДО СЕ СЛУЧИ !

36

Петър Стоянов

преди 7 години

Костов уби България,Бойко я зарови .

35

Анонимен

преди 7 години

Каква случайност че всичко това става в последните 27 години а?? Преди нямаше такива неща.

34

факт

преди 7 години

Трябват мащабни реформи в образованието .Изцяло в интернет .Това е бъдещето както и летящите коли .Другото е комунизъм и либералщина.

33

Филип Димитров

преди 7 години

ГЕРБ убиха образованието в средните училища .Но истинския виновник за ситуацията е Костов и Даниел Вълчев.

32

торта със свещички

преди 7 години

Вижте в нета любимата игра в нашето училище.Торта със всещички без свещички. Това е най разпространената игра в училище или по купоните.Всеки който я играе е кууул само някой шматки се дърпат ама те са задръстени.

31

Айше

преди 7 години

Тревожни са данните, свързани с първите сексуални контакти, като се отбелязва, че те започват около 14- 15-годишна възраст...Вай вай вай ужас!Чак на 14-15 г .....нашту на 15 г треу руди!

30

Анонимен

преди 7 години

Всъщност изследването за България е доста погрешно. След 1989-та година има силно променен етнически състав на новородените деца и съответно е смешно да се твърди, че 1/3 за пръв път го били правили на 13 годишна възраст, когато делът на един етнос отдавна е над 50-60% при децата, а там раждат на по 11-12 години, като често и бащата е само с някоя и друга година по-голям. По-вероятно близо 80-90% от 15 годишните са го правили, а за пръв път примерно 60-70% преди 14 годишна възраст.

29

Трън

преди 7 години

Като нледам съществата, които ги възпитават тези "деца", не се изненадвам. Вижте ги как шофират, как си хвърлят *** и домашните любимци, как се ръгат в магазина... Нещата са ясни.

28

Grajdanin

преди 7 години

Тоа не е добре, но не забравяйте, че те са 1 ви и в играта на хазарт, най-много трият лотарийни билетчета даже помагат и на по-възрастните. За олигарсите това е по важно. Всичко наоколо е КУМАР И ТОТО. Това е Лас вгас на Балканите. Оставете децата има Национална лотария. Урааааа...

27

Анонимен

преди 7 години

До ЗнаещРусия има една от най-добрите образователни системи в света, и дума не може да става за сравнение с българските училища, българските ученици 70% са функционално неграмотни.

26

ИСТИНАТА

преди 7 години

Проблемът на България е, че след девети 44та комунистите избиха елита на нацията, и затова децата днес пият, пушат и правят секс.

25

Анонимен

преди 7 години

Пият, пушат, правят секс... да им завиди човек, живот си живеят

24

Фичо

преди 7 години

Това е нормално. Все пак мнозинството са нежелани деца. Правени са и са раждани по задължение, понеже глупавите им родители са робували на клишета от сорта на "стара мома", "да не останеш по-назад" и "остаряваш, раждай поне едно дете". Накрая раждат насила едно дете без да го, понеже слушат тоя и оня. По същия начин се и женят. Всеки ден ги виждам по заведенията как си зарязват децата и не им се занимава с тях. В очите им се чете неприязън към това дете, понеже не е от любов и желание.

23

Знаещ

преди 7 години

Търсете клипове в youtube за руските училища. 1:1 с тях сме!У нас всичко се развива по руски модел.Докато не скъсаме всички връзки с тези диваци България няма да се оправи.Вижте къде отидоха страните бивши членки на СССР като отправиха поглед към Европа и къде сме ние с ширещото се като зараза русофилство.

22

Анонимен

преди 7 години

Децата ни пият, пушат, правят секс... "Комунизмът си отива спете спокойно деца"... Оооо йееее...

21

Иван

преди 7 години

"правят секс" Че какво лошо има в това? Стига да взимат безопасни мерки нека си се ръчкат.

20

анализатор

преди 7 години

това показва моралното състояние на Българския напрод...

19

кашавой

преди 7 години

До Олег - Сорос е на 86 години и има $25 милиарда, кой му плаща, кой му е господар?

18

Държавата на Тиквата

преди 7 години

Нищо не става от поколението! Тотално опростачване! И ще чакаме да ни вадят пенсиите тези хора!За 8 год. един Банкянски *** тотално опростачи Нацията!