17

Роко

преди 7 години

Като търговец предлагащ интернет, реклама и развлечения, а бежанците са консуматори и клиенти е нормално... Всеки Афганистанец на лъвов мост е с телефон и семки... и раничка ба гърба...всъщност забраната е за 3 месеца, за Турция що мълчат? Мачкай Тръмп!

16

Анонимен

преди 7 години

"неговите родители имат канадско и иранско гражданство" - ще могат, ако се откажат от иранското гражданство и имат точно толкова привилегии колкото хората само а 1 гражданство

15

Анонимен

преди 7 години

"заповедта, която заплашва да спре притока на имигранти специалисти, на които индустрията разчита силно." - да си наемат местни специялисти, с либерални възгледи. Сигурен съм че ще намерят място за специялисти по психология, история на изкуството и Изследвания на жените... нали...или?

14

Анонимен

преди 7 години

До az - "Корпорациите да си гледат бизнеса." А кой ще ги накара ?И кой ще накара медийте като тия тук да не плещят ГЛУПОСТИ (при наличие на остри за решаване проблеми нпр. Домбас ...)Корпорациите и медийте СА ЕДНО КЪЛБО ЗМИЙ - лечението е ОГЪН !

13

az

преди 7 години

Корпорациите да си гледат бизнеса. Да спрат да се месят в политиката. Тяхна е вината са всички нещастия по света - ламтежа за големи печалби.

12

Анонимен

преди 7 години

*** Кук нали е.. нестандартен. Ако си спомняте в Германия на първа линия посрещачи на влаковете с бежанци бяха едни господа с розови полички високи токчета и доста дълги бради стиснали плакати "обичаме ви"... Явно е загорел.Дано сърцето издържи.За другото знаем ,че много може.

11

Анонимен

преди 7 години

Тоя вместо да плещи глупости да вземе фирмата му да си плаща данъците в САЩ. Епъл печелят милиарди, а плащат минимални данъци. Тръмп ги подкара да си ги плащат и затова са се разквичали зюаедно с Гугъл и Майкрософт. Освен това да каже колко работници араби има. Арабин IT-специалист си е направо виц.

10

Анонимен

преди 7 години

Боли ме шмайсеро - Не ям нахапани неща !

9

Домбас

преди 7 години

Във връзка с нападенията на хохлите срещу домбас лидера на "Всевеликого войска донского" Николай Козицын издаде заповед:Приказываю всем казакам Всевеликого Войска Донского быть готовыми принять участие в защите Донбасса. Атаманам округов, юртов, станиц и хуторов подготовить списки добровольцев для формирования новых подразделений Казачьей национальной гвардииОчакваме най-накрая да разебашат бандеро-фашистската клика до крак !

8

9К51

преди 7 години

Естествено, че шефовете на фирмите ща са против указите на Тръмп, защо да плащат на америк. бачкатори високи надници, като може да работят роби-мексиканци за няколко долара на ден? Да, обаче имено работниците /т.н. сини якички/ избраха Тръмп и сега той изпълнява своите обещания към тях, което е нормално. Що се касае до тези "протести" всичката тази *** може да бъде ометена за часове от националната гвардия .. ако се наложи разбира се!

7

Така е

преди 7 години

Нали за това хората гласуваха за него - да спре безконтролната емиграция! Явно си изпълнява обещанията Тръмп, а това че не се харесва на някой си.... Явно не са съгласни с наложената демокрация в САЩ! Толкова злоба и жлъч по нито един американски президент не се е изливала до сега! А при обонго направо мислех, че са построили комунизма - нито намек в медиите за неправилни негови решения или действия и само похвали!

6

Анонимен

преди 7 години

По всичко личи, че съвсем скоро Тръмп ще лапне "хурката"!Надали ще изкара една година?Той дойде на власт по нечестен начин, с далаверите на алкохолиците.

5

fsdfsdf

преди 7 години

До А дали знаетеЩом за тях парите са по-важни от близките им, никой не им е виновен и не ги държи насила. Някои хора късно или дори никога не осъзнават, че най-ценното нещо на този свят е времето. Защото изгубеното време дори милиони да имаш, не може да върнеш. Моментите, които би могъл да прекараш с близки хора, са изгубени, в гонене на нещо си там в Америка. И какво после като имаш пари. Парите ли ще те прегърнат, ще ти кажат добра дума. Това си е егоизъм, без капка мисъл за близките.

4

Анонимен

преди 7 години

Мнението на Кук по повод налудничавоте действия на Тръмп показват че Аме Рика не е само място за конкурси за красота и изграждане на бетонни стени а преди всичко развойна база на най будните умове от цял свят.

3

Анонимен

преди 7 години

Така както"губи" пак оглавява класацията по приходи. Интересно другите колко "печелят"?

2

Анонимен

преди 7 години

Кукуту губи мангизи щото намаляха балъците да му купуват щайгите с ябълките! Кой нормален човек ще си купи ябълки за 1000 долара? Ябълката никога неможе да я изгубите защото постоянно си е на чаржъра в контакта. Половин час работи и 5 часа се зарежда.

1

Анонимен

преди 7 години

Натискът от стотици милиарди$. Толкова колкото клоунът не е и сънувал.