71

Анонимен

преди 7 години

Типичен представител на етноса.

70

Анонимен

преди 7 години

Неграмотния Хюриет Сюлейманов автор на думите "Книжката не кара колата, човека кара колата".

69

АНОНИМЕН

преди 7 години

До 75.То и за това,че си се родил е виновен Б.Борисов,ама ней се.

68

Анонимен

преди 7 години

Значи по 5 год. за убито дете!.Жалка държава с жалки съдии.Това никъде го няма по света.Пак му изписаха веждите на тоя убиец,защото той ще излезе след около 12 год.,но убитите деца -не.Как можаха съдиите да осъдят убиеца на студентката от В.Търново,мисля,че се казваше Виктория на доживотен затвор,а този за три човешки живота само на 15г.?Г-да съдии,опомнете се и поправете грешката си.

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени ще излезе след 8 години за добро поведение.Сега въпрос към съдебната система - след 8-9 години хранилка, смятат ли че този екземпляр ще бъде нормален човек?за нормален не знам, но с разширена халка - да :)

66

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕй, тия турци все в Германията бе. Как не се запътиха към Китай или Русия.те нашите *** не щат да ходят в Русия, кво остава за турците.

65

Анонимен

преди 7 години

колегата по надолу пита---'''Защо м,ъсният садия, пуснал тоя извeрг да избяга от правосъдието, все още не е осъден и хвърлен в затвора ???? ''''ами ще ти кажа ...8 години Бойко до там докара нещата ,,,,но пък се накрадна здрави и сга внучета е взел да си развъжда

64

Петър

преди 7 години

Корумпираните съдии които очакват само да получат пари от роднините на престъпниците, трябва да бъдат обесени по уличните стълбове. Да им мушнат по една лампа в зад.ниците да светят да не се спъват хората които минават хората да ги гледат! Мръ.сна корумпирана държава ! Продадохте си честа на мюсюлмани и ***. Само линч ще ви оправи !Защо им криете имената ??

63

Kукловодът

преди 7 години

Българино не знам какво ти става , но явно си дебелокож и непокист . ПОсегнаха на всичко в животати и т продължаваш да седиш като прасе в *** . Убиват децата Ви а вие чакате ли чакате . Е питам аз за какво му остава на човек да живее ако му убият детето ? За какво ? Лично аз мисля че ако един такъв почернен родител отиде и уби след това някой полицай и това се повроти с 3 - 4 - 7 то нещата ще се оправят . Вината не е в Хюриет , а в инстетуциите които създават Хюриет .

62

Анонимен

преди 7 години

15 години шофира без книжка!! А какво прави КАТ през това време?!!! Спи ли? Зад храстите ли дреме или просто си кеси на хранилката за глоби на КАТ?

61

Извънземен

преди 7 години

Днес бг, суратя му покажете на тоя, да го запомним и след 2-3 години като излезе, да го линчуваме. Кво сте ми показали някакъв врат с две ужи? Муцуната искам да видя, муцуната.....

60

Извънземен

преди 7 години

Такива трябва да ги хващаме и съдим по народному. А като разберат органите на реда, ще искат да съдят нас че сме се саморазправяли. Ама какво ви пука, ние да го обесим, пък то правосъдието в тази държава нали го виждате. Присъдите за убийство са почти никакви, все едно си откраднал вестник. А и кой ще осъди 100 човека наведнъж??? Така че има шанс. Щом съда не може да вземе решение, да го вземе народа, кво толкова.

59

Уважаващ

преди 7 години

Напишете имената на съдията!Само това,дайте инфо!

58

Циник

преди 7 години

След 2-3 години примерно поведение в кауша..БХК може и за "мъж на годината да го номинира" след още 2 - 3 може да си ходи - чист като сълзица!

57

анонимен

преди 7 години

Трябва да се да се въведе разграничението между човек и ***. Попадащите във втората категория да се съдят по законите на джунглата.

56

Извънземен

преди 7 години

До Анонимен66Там още на влизане ще им резнат и горната глава, затова не отиват към Китай и Русия. А баба меркел им се радва много на рязaните карабини... затова там отиват

55

Извънземен

преди 7 години

Убийство на трима човека = 15 години затвор???????????????????????????????????? Кой го е осъдил тоя, я му напишете имената на съдията. Ще го намеря и ще убия трима от семейството му. Нека и на мен да даде 15 години.

54

Георги

преди 7 години

Докато имаме комбинация от закони с хиляди вратички в тях и корупция ще продължаваме да четем такива новини! Тези закони нямат възпиращо действие което е основната им функция!

53

Анонимен

преди 7 години

Ей, тия турци все в Германията бе. Как не се запътиха към Китай или Русия.

52

Анонимен

преди 7 години

Нагъл пси.опат, не е обида, диагноза е.