78

Су 34

преди 7 години

Глупавите не са притеснени. Инфлацията идва полека, неусетно.

77

ТРИФОН ТЕОДОРИС

преди 7 години

МНОГО ХОРА СА РУМ ЙОНАН ВИЗАНТИН ГРЕК ХЕЛЛАС !ТУРК НЯМА..ТУРКО --- СА БИЛИ ЧОБАНИТЕ ОТ КАРА КОЮН ОТ ИРАНСКОТО ПЛАТО. ДОШЛИ С ОВЦЕТЕ СИ В ГРЪЦКАТА ЗЕМЯ В АНКИРА.ГРЪЦКИЯТ ЦАР КАНИ МНОГО ТУРКИ--ТУРКОПОЛИ--ОВЧАРИ И ВОИНИ .И ДНЕС --- НАД 30 МИЛИОНА ОТ ТУРЦИТЕ СА --- ИОНАН ГРЕК РУМ БИЗАНС = ХЕЛЛИНЕН.ГЕНОС

76

Су 34

преди 7 години

Паника издават изявленията на Ердоган да се сменят еврото и доларите с турската лира!Умните хора разбират какво предстои в Турция.

75

Паисий

преди 7 години

До Анонименако турците престъпят, както се предполага по Севрюкова, следва Атонското пророчество, но не вярвам да са чак толкова зомбирани

74

Су 34

преди 7 години

Скоро ти ще се хвърлиш - след Муъдис и Фич ви понижиха рейтинга до junk. Чака тв хиперинфация и гражданска война!Умните българи с ислямско вероизпиведание вече обърнаха обезценените лири в левове и вече са в Родината си!Ти си остани в Ориента с атентатите, мизерията и войната!

73

Д-20 152мм

преди 7 години

До 102Абе без бой няма да е, но може да си случи.

72

Анонимен

преди 7 години

Тя тая империя е 8 века след държавата на Аспарух, при положение, че Кубратова България е била още по силна.----Кубратова България е обединявала доста племена. Тези дошли тук са една малка част от тях. Краят на кубратовите българи слага Борис I с обезглавяването на 52 болярски рода носещи величието българите. От там насетне започва залезът на българите с постепенното им заместване с бивши византийски поданици. След това от България остава само името и.

71

Анонимен

преди 7 години

Има предсказание на сервюкова,че южна българия ще бъде отцепена от България без бой. Това днес узглежда много вереятно...нямаме армия нянаме техника нямаме и атомно оръжие. Ако незапопне веднага подготовка за това ....южна българия си заминава ..както замина и Крим. На който мнохо от вас се радваха.

70

от турски произход

преди 7 години

И свиквайте с критиките уважаеми турци. Аз също съм Турчин. Но има неща които не харесвам има неща които харесвам и имам правото да пиша какво не харесвам или харесвам. Турция си има независима политика, има много плюсове и т.нт. Ето днес обявиха, че вече произвеждат ракети с обсег 1000 км. 100% турско производство. Могат да ударят Техеран или Рим със собствени ракети произведени от Рокетсан но Демокрацията въпреки, че стана *** дума заради гейталаците е кът в Турция.

69

Полк. Борис Дрангов

преди 7 години

Почна се! Задействат плана "Зелен диамант" Ердоган сигурно е започнал с пропагандата да настройва турците в България. Мислете добре! Повече Плът от Майка България НЯМА да си къса. Пробвате ли тежко ви!

68

Анонимен

преди 7 години

България не е била под робство. Такива като Турция временно са управлявали българските земи от името на Англия и Франция!....Временно, временно, колко да е временно? 500 години турците, 200 византийците, 150 русите. Печенезите куманите и татарите няма да ги броим, приемаме ги за "свои".Колко останаха от 1300? Абе ти каква история си учил? Тази която се учи в час по пеене и литература ли?

67

Су 34

преди 7 години

Тя тая империя е 8 века след държавата на Аспарух, при положение, че Кубратова България е била още по силна.Няма за какво да си горд още повече че българите от турски произход не сте турци а чисти българи само ислямизирани насила през турската окупация!

66

Анонимен

преди 7 години

До Су 34Турция съществува от 1923 година.Османската империя е нещо друго.

65

от турски произход

преди 7 години

Но продават Кока Кола. Същата Кола която внася по 2 милиарда долара в Израел за да може да трепят палестинци. Алкохола е бил грях. Ако е грях грехът е за мене си. Аз си нося отговорността пред Аллах ако Той наистина смята, че съм извършил най-голямото зло на Света с изпиване на едно кенче бира. После си взех бира от Текел (турска лафка с алкохол и цигари с високи акцизи). Увиха ми бирата във вестник и я сложиха в черна найлонова чанта. После я изпих скришом. Това не ми харесва в Турция.

64

Анонимен

преди 7 години

Аз съм горд, че сме били част от най-великата империя. Докато някои са били закрепостени към този или онзи васал в Европа или Русия дедите ми са били свободни да обикалят света само с едно тескере със султанския печат. Тези които се опитват да ме изкарат робски потомък нямат шанс.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонименголеми са, вчера нали се хилотеше пак с крясъци и кълнене, че не можело да се пише там, ако не знаеш турски. не може, защото чакаш одобрение.а при нас си живееш и пишеш свободно по всички теми.

62

до 91

преди 7 години

от турски произходТова с интернета е най малкото. Влизам в малък хранителен магазин в пъпа на Истанбул. Жеге е привечер, въздуха е влажен. Искам едно кенче с бира. Да утоля жаждата си. Гледам рафтовете няма бира. Питам продавача: "Нямате ли бира?" а той ми отговаря:"Алкохола е харам сине. Той ще ти отнеме съзнанието и ще сториш глупости. Не продаваме алкохол. И ти недей да пиеш".

61

Су 34

преди 7 години

България не е била под робство. Такива като Турция временно са управлявали българските земи от името на Англия и Франция!

60

стомин

преди 7 години

До Turchinщо бе маскара вие да не сте по различни цървуил

59

Анонимен

преди 7 години

много е хубаво и свободно в Турция, затова турците живеят в Германия