39

Анонимен

преди 7 години

И при нас е така въпреки че няма война !

38

Анонимен

преди 7 години

Атомните бомби трябваше да бъдат пуснати над Москва и Ленинград през 45-та

37

Анонимен

преди 7 години

До ТТТРусия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена.

36

ТТТ

преди 7 години

С много усилия успях да прочета към 20 коментара.Извода:Тук мнения се изказват от неграмотни,под 30 годишни,с промити мозъци които свързват военни действия единствено с игри от плейстейшъна.Русия драги ми смехурковци я е имало и винаги ще я има въпреки недостатъците на управляващите я.Русия винаги е била стълб срещу завоевателите.Наполеон,Хитлер,агресивната "демократична" политика на САЩ и много други примери.Защо не ревете за подтиснатите ирландци,палестинци и много други.Абе келешчета сте още!

35

Стари новини...

преди 7 години

Реално ситуацията е:Урките от Киев са в отчаяно безсилие и се опитват да разпалят конфликт за който да обвинят бунтовниците.А опълченците просто чакат политическите размествания във щатите и Европа както и задълбочаващата се социална катастрофа в Украйна да предизвикат естествена революция.Игра на време и нерви, в която руснаците гледат сеира на запада и подучените урки. Не им се включва в конфликта щото веднага ще получат за награда задължението да оправят забърканата на запад каша.

34

1234

преди 7 години

До Анонимен Русия не е фигурант в Минските споразуменияЛошо и смешно е да си заблуден, невеж *** без да си осведомен по темата.Гарант за прекратяване на военните действия и уреждане на мирно въпроса е Нормандската четворка т.е Германия, Франция, Украйна, Русия, а задължението за спирането на военните действия са Украйна и Русия. Преди да се пишат глупости, трябва да се чете, а не сляпо да се подкрепя една налудничава политика на Русия.

33

Анонимен

преди 7 години

Фактически Крим е окупиран от руски войски. На полуострова има толкова много войници сякаш това е вражеска територия. Та да попитам, ако Крим е руски, то защо е окупиран от руски войски? Коя войска окупира собствена територия?

32

Анонимен

преди 7 години

до 1234 Русия не е фигурант в Минските споразумения, а ако има някой, който не ги спазва то това е Украйна.

31

Анонимен

преди 7 години

Китай вече се възползва от слабостта на Русия и методично икономически анексира пограничните територии.

30

Анонимен

преди 7 години

Агресивната политика на режима в Москва най-вероятно ще доведе до самоунищожение на най-голямата държава в света.

29

ЯШАР РЕДЖЕП ТАИЙП

преди 7 години

СВОБОДА ЗА ИНДИАНСКИТЕ ЩАТИ--ДАКОТА, АИОВА, ЛАКОТА, СИАТЪЛ, И ВЕЛИКАТА *** ПЛАНИНА -- АППАЛАЧИ !ВЪН ВСИЧКИ НАВЛЕЦИ АНГЛИЧАНИ И ГЕРМАНИЦ = ВСИЧКИ ЕВРО-НАВЛЕЦИ ОТ ЕВРОПА,САЩ Е *** ЗЕМЯ !! ТУРЦИЯ ЩЕ ПОМАГА НА СВОЙТЕ РОДНИНИ -- ДРЕВНИТЕ ТЮРКИ - ИНДИАНЦИТЕ.А АЛЯСКА Е РУСКА ОБЩИНА.

28

Анонимен

преди 7 години

Наследниците на Путин ще отчетат руската агресия към Украйна като най-голямата грешка на 21 век - 19 век по руското летоброене. С това Кремълската КГБ клика превърна Украйна от брат във враг на Русия.

27

Анонимен

преди 7 години

Има ли значение кого ще осъди историята, след като руснаци и украинци се избиват за радост на техните врагове?

26

1234

преди 7 години

Категорично вече трябва да се разширят санкциите срещу Русия. Минските споразумения не се спазват от Путин. Санкциите трябва да надхвърлят икономическата област и да обхванат и културна, образователна и спортната област. Тотална забрана на участие на международно ниво на учени, спортисти, интелектуалци и др., докато Путин не се вразуми и не преразгледа външната си политика, под натиска на недоволния руски народ от приложените забрани във всички области.

25

русофил

преди 7 години

американофилите се разпениха нещо ахаххаххаей подляри и вашият ред идва, днес прочистваме Украйна, утре продължаваме в България!Православието ще бъде упражнено с пълна сила върху крехките ви вратленца.. Ще падне краварски мучене, Белене и адиос господа изверги

24

Анонимен

преди 7 години

Русия винаги е била долнярите. Факт

23

Анонимен

преди 7 години

Ако имахме нещастието да граничим с русия и ние щяхме да наричаме сепаратисти русофилите.

22

до 20

преди 7 години

Историята кого ще осъди?

21

до 5-ти

преди 7 години

До Анонименне са меки, а правят каквото могат. Не забравяй, че рашистите са с нови танкове, ракети град и де що има в соц. армията + подкрепа от зелени човечета, които по случайност били военни в "отпуск". Товариш *** е измислил хибридната война и с това ще го запомнят.

20

Анонимен

преди 7 години

Украинците се бият със собствените си русофили. Така и трябва.