32

Анонимен

преди 7 години

Тя и скъпата ти Русия върви по стъпките на Саудитска арабия,и във двете средновековни територии домашното насилие над жени не се наказва от закона

31

Анонимен

преди 7 години

не ги знам неолибералите какви са, ама ти си толкова неграмотен, че със сигурност си патриот

30

Анонимен

преди 7 години

В Русия имало опозиция??? По голяма лъжа не бях чел скоро

29

Анонимен

преди 7 години

Тъпите български русолизци /и руските алкохолици/ само след 5-6 месеца ще разберат , че горчиво са се лъгали и ВСУЕ са ми ли.зали *** /на Тръмп/! Русия не е цивилизована държава, а средновековна монархия и нещата скоро няма да се променят.

28

Анонимен

преди 7 години

Соросогнидите са в тотален ментален дизордер. Не знаят как да реагират. Тръмп не е про-руски президент, Русия никога няма да разчита на приятелство с Тръмп или със САЩ. Не е Тръмп, ами САЩ просто вече са принудени да се съобразяват с интересите на Русия, иначе същия този Тръмпо с удоволстви би се захванал да "експлорва" природните богатсва на Русия в интерес на американската индустрия както се опитаха да направят в Украйна.

27

Нина Костова

преди 7 години

Тръмп направи изключително умен ход- за една седмица издаде толкова заповеди и разпоредби, че ошашави либералите и те не знаят коя дупка по-напред да запушат. Ако беше решавал проблемите последователно, всяка седмица по един, това щеше да даде време на либералите да бият цяла седмица с пропаганда по един и същи въпрос, да организират протести, да завеждат дела и пр. А сега къде по-напред да се захванат?Нещата ще улегнат след няколко месеца, след като Тръмп назначи един полк съдии-консерватори и след като обнови състава на правосъдното министерство.

26

София запад

преди 7 години

Красимир Кънев живее в Надежда 6, високият блок на пресечката на Бели дунав и уличката която води за Т маркет! Няма ли млади патриоти които да му начупят манерката? Излиза всяка сутрин към 8-8.30ч.

25

Грую

преди 7 години

Очакваме като дойде новият прокурор на САЩ да се навре на кучето в г...а С.орос! И това ще стане! Тогава всички които са на хранилка от него ще изквичат , но за последно! НПО, фондации, всичкото бокл.ук което яде наготово лесни пари и драска ще му се наложи да работи! А забравих, другия ...Красимир Кънев от БХК, за този ще трябва дебело въже и подбрано дърво в центъра на София! Да виси и да го кълват гаргите!

24

Анонимен

преди 7 години

Соросогниди, Тръмпи много ли ви ръмпи?

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33То комай и чесането на езици под новините е същото или не?

22

Анонимен

преди 7 години

Гласът на опозиционните медии в Русия влияе на официалната пропаганда толкова колкото блеенето на оФците влияе на оФчаря.

21

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя не е ли отменил санкциите още. Що се мота? Още малко ще търпя и ще спря да му ръкоплескам.

20

Анонимен

преди 7 години

Експертите са сигурни, че медиите в Русия ще симпатизират на Тръмп само докато има надежда САЩ да вдигнат антируските санкции.Точно, после пак ще стане враг на Воронежка селищна система

19

Анонимен

преди 7 години

По заповед на Москва всеки путинист по съвместителство трябва да бъде и тръмпетист.

18

Анонимен

преди 7 години

Путин и Тръмп-рамо до рамо, сърце до сърце!

17

Анонимен

преди 7 години

Тръмп работи срещу американските интереси. Затова русофилите му се възхищават.

16

Анонимен

преди 7 години

Русофили не се натягайте. Спрете да казвате на черното бяло и да защитавате Тръмп, когато всички нормални хора виждат недостатъците му. Не разбрахте ли че той няма да ви отмени санкциите. Ставате смешни.

15

Разпутин

преди 7 години

Путин-оидите, за голям срам са се влюбили в президента на САЩ. Леле мале, ако Сталин и Ленин оживеят ще скочат пак в гроба.

14

Разпутин

преди 7 години

***, за голям срам са се влюбили в президента на САЩ. Леле мале, ако Сталин и Ленин оживеят ще скочат пак в гроба.

13

Анонимен

преди 7 години

Тази статия за лошия Тръмп е първата май,за днес? Чакаме останалите... :) Хайде че дядо Сорос е спуснал нормата, трябва да се изкара надницата за деня...