8

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше Южен поток, сега всичко щеше да е на газ! Ами питайте оня тъпир от Банкя, защо закри строежа. Така че дишайте с пълни гърди! Раз-два, раз-два!

7

Анонимен

преди 7 години

Въздуха бил много мръсен? А вие да не би да искате да е планински ручей? Колко милиона селянжъри се довлякоха през последните 27 години от както оная жаба премахна жителсвото? Може ли да смятате или сте с купени дипломи и незнаете и да пишете камо ли да смятате?! При близо 2 000 000 население в София и близо 1 500 000 автомобила какъв въздух искате да дишате селски ли? Ами ще е замърсен вие какво искате? С тези 20 годишни пушещи бараки кристален въздух ли искате? Дева и селянжърите!

6

мдаа

преди 7 години

Така ще е, като докарахте хората обратно в 19 век, да се топлят на дърва и въглища. Ееех, а бяха времена, когато парно имаше за всички. И не ни правеше впечатление, когато отидем да го плащаме. Сега хем горите изчезват, хем въздуха ни мръсен.

5

смЕх

преди 7 години

до 1 Ало забранителя защо не отидеш в селата на Витоша да се опиташ да забраниш твърдото гориво гарантирам ти ,че най-малкото ще ти трябва лицевочелюстен хирург или пък в най-лошия случай поп.

4

Невен

преди 7 години

1 и 2, ако се забрани топленето с твърдо гориво, ще ви мръзнат шушоните през зимата, защото ще има режим на тока ..., ама дай да си лаем ... Те и сега несмогват на тока, а след това? Ако няма ток, ни помпите на топлофикация, ни климатици ... :)

3

Анонимен

преди 7 години

Спасението е да се закупят филтри за комините на къщите.Но те са скъпи и не всеки може да си го позволи.А общината няма да ги купи,защото няма да има далавера.Друго си е да санираш частни жилища за милиарди,нали?

2

Анонимен

преди 7 години

Този някой трябва да е кметицата,ама тя се прави на ни лук яла,ни лук мирисала.

1

Анонимен

преди 7 години

ами крайно време е някой да забрани на неандерталците да се топлят на дърва и въглища......