190

Анонимен

преди 7 години

Това, което говори този човек е прекалено. Нещо му стана и провидя Божественото в себе си. Но да чете история!!! Много са се сравнявали с богове, но народа сам регулира всичко!

189

инж

преди 7 години

Айнщаин е казал: Когато дълго време се опитваш да решиш един и същи проблем с едни и същи средства и не се получава, смени подхода! Смени средството! До тези, които зоват Слави и *** , Пульо да основава нова партия...Егати и доброто ще дойде в България от още една партия!

188

Анонимен

преди 7 години

Абе, на тоя досадник няма ли някой накрая да му каже, че неговото мнение НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУВА! И се чудя на нашия народ, как може още да продължава да се води по акъла на разни шоуменчета, фолк-певачки, неадекватни *** и "репортерчета"? Хора, които през живота си не са прочели нито една сериозна специализирана литература, без образование и с купени дипломи, без собствено мнение и стил, без навици в общуване и сътрудничество.....и т.н и т.н....тия да ни дават акъл, че и да се заканват!!!!!!!!

187

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Тоя се взе много на сериозно...За пореден път някой реши да пуска целокупния български народ по пързалката...Повече от два милиона били за мажоритарни избори-ами останалите четири милиона които сме против какво да правим???Предлагам да протестираме пред двореца на слави за да търсим гражданските си права...

186

Анонимен

преди 7 години

Славчо едно семейство не е създал, за деца не се грижил и възпитавал, тръгнал държава да оправя. Дядо ми казваше: "Сине, ако не си хранил жена и деца, не си възпитавал, не ставаш за ръководител".

185

Анонимен

преди 7 години

Тоя нещо се самозабрави! Какъв е той, че да дава ултиматуми на правителството?!

184

Анонимен

преди 7 години

Сега парламентът официално ще стане пресечната точка между политиката и шоубизнеса :)

183

до 214

преди 7 години

Много се извинявам, но не мога да позная кой е "сериозен политик" в онзи парламент ! Може ли някой да ме светне ?

182

От Норвегия

преди 7 години

Докато данъците не се диференцират от 10% за ниски доходи, до 45% за приходи от порчдъка на 4 - 15 000 лв/месечно, нищо няма да помръдне в България. Да не говорим за продалата се съдебна система. Справка - Норвегия! Всичко друго е ала-бала. Ако има партия с такава програма, тогава ще проличи че има намерение да променя нещата.

181

Анонимен

преди 7 години

От 7 млн. българи 2,5 млн. чалгари гласуваха за друг чалгар. Матриала е зле.

180

Анонимен

преди 7 години

до 214царя с нови хора, герб с нови хора...до кога бе . Кой е слави че да казва какво да се случва, айде у лево

179

Анонимен

преди 7 години

Че Слави е шоумен....така е ама ....Сериозните политици в Парламента....какво направиха,нали им видяхме че доникъде не ни докараха,нали трябва да дойдат нови хора за да променят нещо.И вие знаете само да плюете....

178

Анонимен

преди 7 години

Слави да се хваща за ръка с гербаджиите и да остават в историята.

177

Кирил Софийски

преди 7 години

Тия *** майтап им се вижда! Само че, дали си дават сметка ,че Слави ще е само повода. Явно са толко нахални и ограничени ,че не си дават ясна сметка за какво иде реч!Там ще сме и ние трите милиона и половина гласували на референдума. Та да питаме що така не ни чуват ?!?!

176

7+

преди 7 години

Революция!

175

Crow

преди 7 години

Слави бил ***, Бойко бил ***, Волен бил ***! Цялата държава е пълна с простаци и простачки и е залята от простащина, а простаците най обичат да изпъкват така, че нормално е да ни заливат с такива хора навсякъде, които искат да управляват. Когато народът се ограмоти и стане по-интелигентен тогава е редно да очакваме други лица :)

174

Митака

преди 7 години

До ЗрителНапълно съм съгласен с теб, но се чудя що се косиш ? Ами то още от първите думи на статията става на въпрос за какво иде реч - шоумен ...

173

Зрител

преди 7 години

Ако се случи да цъкна на БТВ, когато тоя *** се подвизава , изпитвам отвращение от физиономията му - нещо злобно излъчва и самодоволно! Просташките му изцепки могат само да ти докарат гастрит. Докога ще показвате простаците на България,уважаеми телевизионери?

172

Анонимен

преди 7 години

Борисов си подаде оставката за да избегне народния вот. Жалкото е че хората си мислят че има разлика между БСП ГЕРРБ и разни синьо червени народни грабители. Всеки има очи да гледа и ако не гледа да реве като стара мома за ........

171

96414

преди 7 години

Ама какво означава това е волята на хората - те в момента ГЕРБ и БСП са първи политически сили. Това също е волята на хората ама извинявайте аз съм отвратен и от тези и от тези. Хората не в БГ не се славят със много ум така че сори ама не съм съгласен.