25

анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Тебе какво те боли за тези тръби-да не ги плащаш ти или те боли,че ти минават през заните части.

24

123

преди 7 години

КАК на последните ДВА месеца ???Това е някакъв МАЙТАП с българите !!!Ей, Мирчеееев - *** смешна!Ревизия ТРЯБВА да има за ЦЕЛИЯ период на управление на ГЕРБ! Ревизии трябва да има за управление на всеки период, на които и да са управлявали, за да се види - дали са управлявали и в полза на кого!

23

Анонимен

преди 7 години

Тези ревизии ги прави всеки кабинет и накрая едно голямо нищо . По добре е да не вдигате пушилка , защото и сега нищо няма стане . Станишев доказано открадна осем секретни доклада и ги даде на мафията и какво , Нищо но от сърце .

22

Анонимен

преди 7 години

Ревзия ще има, но частична - доколкото я позволяват правомощията на служебния министър председател. Вероятно най-вече в областта на обществениет поръчки и то основно на тези от последната година. Освен това правителството ще се постарае да има честни избори, но то оперира с бюджета който му е заложен. не би могло да закупи 12 000 машини за машинно гласуване, защото трябва да намери стотици милиони отнякъде, а няма как да променя бюджета.

21

Анонимен

преди 7 години

Илко Семерджиев е казал, че до петък ще има всички цифри за този пръстов отпечатък, но поне по предварителни данни има просрочени дългове на НЗОК със 160 милиона и 3600 чакащи в листа, само за този месец, като Гадайрски обяви, че когато е бил министър е имал 159 милиона просрочени дългове и ги е изчистил до нулата за три години.

20

Анонимен

преди 7 години

Мило и драго дават кремълските бандити да си прокаратб кирливите тръби през Варна ама няма да им се получи.Ко стана с турски поток ве юрдеци руски,нали бяхме пропуснали според маддото от кремъл,мааа ви кремълска бандитска гнусна да еваа

19

анонимен

преди 7 години

гласувахме за радев получихме ндсв сега пьк ревизия няма да станеборисов стана гл секретар при ндсв и след 2 месеца се врьща вьв власттааз ще гласувам ЗА НИКОИ

18

Анонимен

преди 7 години

никакъв жокер нямаме. Това какво иска Русия и какво ще се случи са две различни неща. Служебното правителство няма правомоищия да сключва международни договори, а кой ще управлява след изборите е много далеч - я камилата, я камиларя. Руснаците казали своите желания защото виждат, че политиката в глобалем план се променя и хайдеееее - Герджиков и Радев, щели да пипат договори, което не е в правомощията им.

17

Ревизор

преди 7 години

Абе дори и от последния ден на народното събрание да се направи-когато приеха престъпния закон за концесиите,пак има полза.

16

Анонимен

преди 7 години

Ревизия трябва за цялото управление на ГЕРБ, но ако ще се ограничават с последните дни, то да започнат от деня, в който Бойко Борисов каза, че правителството ще подаде оставка, ако Цецка Цачева няма най-много гласове на ПЪРВИЯТ ТУР от президентските избори, което разбира се не направи. Направи го чак след вторият тур очаквайки да стане чудо и Цачева да спечели.

15

капитан Нинов

преди 7 години

Имаме жокер от Русия за една тръба на южния поток до Варненския хъб,както искаше Борисов,но Радев се прави на умряла лисица и кара въртолета къмБрюксел,да се подмаже на началниците.И БСП са едни русофили.....грамофон свири,майка плаче.Само парата ги интересува.

14

Анонимен Кулезич

преди 7 години

Има медийна омерта за доклада на ЦРУ за фалита на КТБ и участието на висши държавници в това и в изгонването на Цв.Василев.Защо ли?-Питам и отговор не чакам.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Значи само през последните 2 месеца ГЕРБ са нямали право да крадат.Преди това може ... :)

12

Анонимен

преди 7 години

Защо др. Герджиков не направи ревизия на Симеон Сакскуборготски итогава ще го призная за неутрален и надпартиен . Ами защото ............... нали се сещате .

11

ЕЕЕЕХ!

преди 7 години

МИРА РАДЕВА А ВПЕЧАТЛЕНА ЛИ СИ ОТ РЕЧИТЕ НА БОРИСОВ??????? ТИ ОТ КОЕ СЕЛО СИ??? МОЖЕШ ЛИ ДА СРАВНИШ РЕЧИТЕ НА ЕДИНИЯ И ДРУГИЯ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ЗАЩИТАВАШ БОРИСОВ СТАНА КОЛКО ГОДИНИ ДАВАШ ЛЪЖЛИВИ ПРОЦЕНТИ В НЕГОВА ПОЛЗА ХАЙДЕ СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ ОТВРАТ

10

Генчо

преди 7 години

Евтини боклучарници са и двамата. Хич, не ме интересува какво са какзали социологическите тутурутки, като тях.

9

Анонимен

преди 7 години

до 5 - вероятно има предвид реферндума. Толкова е броят на хората отговорили с "ДА"

8

Анонимен

преди 7 години

Според хотелиерите данните за висок ръст на туризма били много спекулативни. Никой не казвал че по-миналата година балканските страни имат ръст минус 7 процента, а миналата - плюс 15 , както и че рускиет турисит през 2015 са били минус 50 процента, а през 2016 - плюс 40 процента.Според румен Драганов, директор на института за анализи и оценка на туризма се е говорила за 50 проценат сива икономика, един хотелиер в Банско е казал, че там - в Банско - сивата икономика е 75 процента!!!

7

Yakov

преди 7 години

Каква ревизия, какви пет лева. Те да не са ***! Оплели са си кошницата много добре. Познават законите и вратичките. Законът е врата у полето, само глупаците минават през нея!

6

хм

преди 7 години

Браво Мишо, браво Мирчев, най-добре изобща да нямя ревизия....