181

Анонимен

преди 7 години

Като не разбира от друго, се изхвърля че разбира от самолети. Щял да реши. Ефтин пияр.

180

Анонимен

преди 7 години

Що са толкоз много. Да не вземат преводачи. Той нали "знаеше" английски.

179

Анонимен

преди 7 години

Да тръгне с 30-40 танка или БТР-а... Опаааа, сори, забравих, че ние май нямаме толкова!Друго си е да си генерал на 2 самолета или генерал на 3 танка!

178

Анонимен

преди 7 години

Ама някои верно ли си мислят че там където отива ония са на върха??? Ауууу то много умни тез бе! Какъв връх са еврогеьовете бе? Много за големи ги имате бе! На върха!! На кой връх бе на връх Еледжик ли?

177

Анонимен

преди 7 години

"аз съм голяма работа... не мога да се унижавам да се возя в самолет с други пътници, били те даже мои избиратели и било то даже и в първа класа! За мен трябва военен самолет, за да се спекулира, че съм търсил евтиното, въпреки, че всъщност е скъпо! Хем ще се говори много за мен и ще ми се надува изкуствено рейтинга!"

176

Анонимен

преди 7 години

"Как мислите, кое е по-унизително за страната ни, че президентът дава пример по икономичност, или че единствени нямаме комисар в ЕК"Кое му е икономичното, след като има най-малко три други по-евтини варианта?!

175

Анонимен

преди 7 години

"аз щото съм военен, затова ще отида с военен самолет"... Ееееггаасиииии!!! Срам!!!

174

Анонимен

преди 7 години

"Фалконът няма необходимият брой места"Първо не е нужно всички барабар с хигиенистките от Президентството да ходят там!Второ ако се наложи всички да ходят, има си нормални авиокомпании, като се закупуват места! Най-нормални командировъчни!Трето, изборът на този самолет не е уместен, защото има по-евтини варианти!Четвърто, че е признак за клошарство и неуважение към българският народ!Пето, че западните политици ходят с колело на работа и с нискобюджетни авиолинии в чужбина, ако се наложи!

173

marionetka

преди 7 години

A s kostumi li e delegaciqta ili za po eftinko s dynki

172

Анонимен

преди 7 години

Да хваща нискотарифния полет на някоя авиокомпания, вместо да ми се прави на интересен!Не разбирате ли, че има и по-евтин начин да отиде там, но не го е избрал!?Не разбирате ли, че това го прави, точно за да се прави на интересен!?Това се прави, за да се вдига шум покрай него, че е решил с нещо нестандартно да отиде там, А НЕ ЗАЩОТО Е ПО-ЕВТИНО!

171

Анонимен

преди 7 години

Фалконът няма необходимият брой места

170

Мотоциклет

преди 7 години

Боже, прибери си вересиите!"Според производствените характеристики на всеки самолет, еърбъсът харчи най-много 5 литра гориво на километър полет. Спартанът 3 литра на километър, а фалконът 2 литра."

169

?

преди 7 години

Друго си е да возиш Бистришките тигри с правителствения самолет по мачове

168

ПР

преди 7 години

Това ли успяха да измислят *** и личната PR - ка на Р.Р. Евтино и глупаво. Те ще похарчат тройно повече пари за антуража, който пътува с летеца; всички са на ол инклузив за сметка на бедния народ.

167

Semov

преди 7 години

Bg mediite prosto pestiat 99 procenta ot istinata. A belgiiskite 100 procenta. Tam ich ne sa chuli za general de se.

166

Анонимен

преди 7 години

Освен това, като ви пука толкова за реномето на държавата, защо не врещяхте по същия начин, когато пермиерът-слънце прецака номинацията ни за ген-сек на ООН + комисарът ни в ЕК и сега България е единствената непредставена държава в ЕК?! Не ви ли притеснява някак, че Юнкер разправя "България да не бърза с кандидатурата за нов комисар, ЕК може и без български комисар". Как мислите, кое е по-унизително за страната ни, че президентът дава пример по икономичност, или че единствени нямаме комисар в ЕК

165

Кога ще ги стигнем?

преди 7 години

Румънският премиер Дачиан Чолош поиска от Националната служба за защита на потребителя да направи проверка на авиокомпанията Ryanair, след като по време на пътуване от Тимишоара до Букурещ не могъл да плати в леи продукти, продавани на борда на самолета.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/11/12/premieryt-na-rumyniia-iska-razsledvane-na-raiyneyr.322008

164

Анонимен

преди 7 години

Каква уникална футболна драма е летенето с този Спартан, направо да се гътнеш от смях. Вие сериозно ли страдате с какво ще лети президента (все едно досега сте знаели и ви е пукало) или просто ви плащат за да тролите? С каквото иска да лети, ако иска да се натовари на БългарияЕър (които все пак са национален превозвач). Мои познати са срещали министри на полети на последните от Брюксел - явно няма проблем с протокола. Щом не отива на Ту, значи всичко е наред :) Смешни сте!

163

един стар виц

преди 7 години

Защо бягаш след автобуса.За икономии.Ми бягаи след таксито и ще спестиш по-много.

162

ferdy

преди 7 години

Пестенето е тъпоумен довод за хронично беден електорат. По-умните се смеят с глас и прозират опита на БСП да се харесат на избирателите за предстоящите избори, а "народа" щадно кльопа мотива за спестените пари, без да подозира, че това, което Спартан-а ще икономиса от гориво днес, ще бъде стократно откраднато, след като комунистите се докопат от властта.