122

12

преди 7 години

Тая дама с телефона- дано наркоманите я претрепят за 10 лева та да и дойде акъла. И да звънне на сот, и да дойдат охранителите и да кажат "Съжаляваме мадам, но не смеем да ви помогнем защото разни дами снимат с телефоните и после ще ни уволнят". Това вече се случва, точно за това полицай като види, че нещо се случва извръща глава и бяга далече.

121

браво

преди 7 години

да публикуват снимки на младите мекерета и пишете на чий родители деца са.и на тези дето го защитават също.САМО БОЙ и ...дрогирани и пияни и на обществено място чалъми.

120

Учител Коко

преди 7 години

Мъчно ми е, мъчно ми е, че няма вече, така, учители от моята характеристика, разбираш ли, няма ги вече, така, хората с отворените сърца...Не че не съм удрял, тупвал съм някого, естествено. И досега някое момче като ми каже, а бе така и така, и като му шибна два шамара, то се оправи. Не можеш да мъмриш, брат! Не можеш!... Не. Все едно Симеон да мъмри, разбираш ли, войниците, кога са се били горе на Шипка, разбираш ли, горе на Клокотница...!Въобще боя, той не е да разгражда, той изгражда.

119

t

преди 7 години

за мен това е скалъпено от конкуренти на охранителната фирма или е насочено срещу самата смяна, 144 сигнала та тия ллайнненца са си професионални апаши и няма те да знаят че почти навсякъде има паник бутон и тая куккуммяфка дето снима откъде се взе в точния момент там та да снима и защо не снима първо изпълненията на тия в заведението, некои им е платил за тоя цирк, но малко са ги били трябваше много повече а тия дето ги защитават ще ги питам ако техните дъщери работещи там бяха тормозени

118

Аз

преди 7 години

До До 114има време...има време за всичко...

117

Анонимен

преди 7 години

А ако този неадекватен наркоман беше извадил нож и беше пробол охранителя,тогва какво щяхте да пишете вие,които защитавате отрепките.Дори тряба да имат право да ги арестуват и да ги предадат на полицията,а не да ги оставят да се върнат отново и да буйстват в заведението.В друга държава такава толерантност от органите на реда няма да видите.

116

До 114

преди 7 години

Моето дете не се дрогира и не заспива по масите на заведенията.А тези трябваше да са в затвора или ако не те,тези,които са ги пуснали на свобода.

115

gafur

преди 7 години

НЕ ВАЖНО КОЛКО СИГНАЛА ИМА ПОДАНИ СРЕЩУ МЛАДЕЖИТЕ ЗА ТОВА СИ ИМА СЪД А КАЖЕТЕ СЕГА КАДЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ ПРАВТА НА ЧОВЕКА АКО В БГ ИМАШЕ ЗАКОНИ ТЕЗИ ЧЕНГАТА И ПРЕСТИПНИЦИ ЩЯХА ДА СА ОСЪДЕНИ А НЕ ДА СЕ КРИЯТ ПОД ШАПКАТА НА НЯКОЙ СИ

114

Анонимен

преди 7 години

Но пък си имаме пркуратура,с мед да я намажеш.

113

Скитник

преди 7 години

Каквито битите, такива и биячите! Нормално за *** останал по тези земи!

112

Анонимен

преди 7 години

охранителите, действали са доста професионално...................направо професионално му откъртиха ушите. арест за младежа няма ли, затвор няма ли ...трябваше ли да го душат?

111

Учител Коко

преди 7 години

Ей на, вкъщи бия жената. Като хвана бой, бой, пребивам я. Тя казва Защо? Викам - защото те обичам - викам - затова те бия - викам. Кучето, като го бия, то знае, разбира и изпълнява, щото го бия - казвам, - а тебе, ако не те бия, как ще изпълняваш???.И себе си бия по някой път. Както си лежа и спя, стана, пък взема една талпа, пък се бия, бия... Ей тука, горе, затова ми е сплеснато...Сега не ги бият, сега само мъмрят. Не можеш да мъмриш, брат!Не можеш! Все едно хан Аспарух, и да мъмри... Не.

110

Учител Коко

преди 7 години

Те пак ще ме потърсят... И сега ми се обаждат ученици, от Ню Йорк ми се обади една моя ученичка... Няма кой да ми шибне - вика - два шамара, да ми сплеска бушона - казва...И ме викат по конференции в чужбина, казват - Що ти е сплесната главата? Казвам - Щото се бия. И други хора са ме удряли. Не мога без бой. Е, с бой съм се родил, с бой ще си умра.Аз, когато съм се родил, майка ми хванала едно, разбираш ли, джезве и с джезвето - туп! по главата ме е праснала, пък аз за това съм си станал учен

109

ай стига бе!

преди 7 години

Първо - журналисти ли сте, какви сте!? Редактори ли нямате!? "Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят." Избихте зъбите на рибата!!! А и ... какъв е този шум за един шамар, ударен на поредното дрогирано келешче!?

108

Възмутен

преди 7 години

ОК,имат криминални деяния и преди,но...охранителят *** не го знае и ако беше вашето дете,чисто като сълза,пак щеше да изяде шамарите по същият начин

107

Злобен

преди 7 години

Искам утре дамата направила клипа или близък нейн роднина да пострадат от същите сладури. Някои неща вече продобиват уродлива форма. Луди и престъпници са свободни по улиците, а хора рискуващи здравето и живота си при изпълнение на служебните задължения са подлагани на тормоз. Уволниха полицаите блъснали в съседната кола при ареста пияната, вулгарна и агресивна дама без документи. "Наказаха" полицаите участвали инсценировката със "скъсания"ръкав с преназначение от София във Варна??!!

106

Възмутен

преди 7 години

Има ли значение колко преписки са заведени срещу тях???Това значи ли,че ако застрелям някой рецидивист,няма да лежа в затвора???А простият охранител,мечтаещ да е охрана на мутра,дали е с чисто съдебно досие???...имало насилие,ама малко...само малко...само ***...

105

naco

преди 7 години

И,това ли е начина за РЕШЕНИЕ на ПРОБЛЕМА?! Кажете ни тогава,колко СИГНАЛА срущу ПРАВИТЕЛСТВОТО има............,и какво трябва тогава да направи НАРОДА? НАРОДЕ????

104

eve1

преди 7 години

Малко са ги били!Колко хора са проплакали от тези ***!

103

Анонимен

преди 7 години

Охранители се държат като мутри.Еманация на падението и морален срив на държавата.