22

Анонимен

преди 7 години

На моята баба, баща й беше кулка, ако използвал тази терминологията. Никакъв буржоа не е бил. И все пак разправяше колко прекрасно е било по царя, а той се е разхождал сред хората . Например във Видин като преляла водата, и го гледат - Царя е там сред хората. Често се е случвало да бъде сам-самичък и на пазара в София, изправяйки на нокти охраната. Наистина - нямало е телевизия, но човекът е бил сред хората.

21

Анонимен

преди 7 години

напротив има нужда от коментари. ОФицерите и генералитета не са били русофили, но обикновените войничета са били в голямата си част селяни - и оттам естествено русофили. Така че няма нищо невярно в казаното от него.

20

Анонимен

преди 7 години

Това че хляб не е имало не зависи от Борис - първо има жестоки репарации на България, през първата световна война, второ тъкмо започваме да излизаме от тежкото положение 30-те години се създава международна криза и не попадаме в нея. Само външният ни дълг към Гърция от онова време е бил в пъти спрямо сегашния ни външен дълг. Борисов успява да обедини страна и да я извади от тежкото състояние, но тогава 80 процента от страната са селяни и имаме производство.

19

До Борис III

преди 7 години

"Ако изпратя армията на източния фронт, то тя ще мине към руснаците заедно с духовия оркестър."Без повече ковентариЙ

18

55

преди 7 години

Не знам как го правите, до снимка на Тръмп слагате друга абсолютно подобие. Като онази с тенисистката. Поздравления, много забавно!

17

Анонимен

преди 7 години

А пра-пра племенницата на Герджиков пикнала ли днес от радост за назначението му ?

16

Анонимен

преди 7 години

До Борис IIIМинистрите ми са германофили, генералите - англофили, народът ми е русофилски настроен, съпругата ми е италианка....и аз тук съм единственият българин ,казал еврея

15

Баба Меркел

преди 7 години

Тази да не е сънародничка на Соломон Паси?

14

Анонимен

преди 7 години

Да е жива и здрава бабата.

13

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Тогава са били велики времена за България. Армията страховита, хората почтени.

12

Знам

преди 7 години

че говори за Борис Трети, аз обаче говоря конкретно за Симеон Две. Защото вашето настояще и бъдещето на децата ви беше предрешено от юдейската шайка около Симеон Две.

11

до Наистина

преди 7 години

Тя говори за Борис III-ти, не за Симеон II-ри.

10

Анонимен

преди 7 години

Цар Борис III, е бил като сегашния ББ. Разликата е че, царя е ходил без охрана, хем е било война и партизани и нелегални, а ББ с цяла армия гавази в мирно време.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До НаистинаТочно затова съм възмутен от БСП и Радев, за когото гласувах.Издигнаха за служебен премиер една компрометирана пред народа личност като Герджиков.Герджиков беше част от кохортата на Мони Мадридския кладец.НДСВ бяха голямо зло за България. Те издигнаха и Бойко Борисов в голямата политика.От всичките имена, които се спрягаха за служебен премиер това на Герджиков беше най-неподходящото.

8

Наистина

преди 7 години

при царя Симеон Две беше много добре - за Христо Бисеров, Делян Пеевски, Данчо Ментата, Меди Доган, Касим Дал, братя Велчеви, Вълка, Черепа и още много такива. Златни времена. Ако не беше царя, тези хора сега нямаше да са това, което са. Помня добре и аз, даже конкретни неща.

7

Винаги плачем

преди 7 години

Докато диктатора Ердоган се берка на нашата политика и се меси на чужда територия,няма да сме щастливи/Посланика на Турция у нас Сюлейман Гюкче се меси на нашата вътрешна политика.Един пример за това:партия ДОСТ на радикалиста Лютви Местан.

6

Анонимен

преди 7 години

За България най-важно е народа и да е ОБЕДИНЕН около любовта си към Родината.В момента народа разединен в омразата си към всичко и всички.Точно такъв е бил преди да падне под турско робство ... затова турците са дошли като вълци в беззащитно стадо

5

Анонимен

преди 7 години

Незнам какво й е харесвало на това бабе времето на царо само знам че е била голяма мизерия. Стари хора са ми разправяли че не са имали какво да ядът. Буржоазията само е била добре обикновеният народ и хляб не е имал. Всичко е било с купони. На златната черква Ал. Невски са изкарвали казани със манжа и са раздавали на бедните. По това време София е била с малко население. Сегашните квартали като Подуене Враждебна са били села. Кал тиня и мизерия но иначе трамвая 3 е вървял до село Подуене.

4

анонимен

преди 7 години

Апартамент в Созопол:)))ех ех:)без коментар

3

zeus

преди 7 години

До Борис IIIВинаги с Германия никога против Русия, не променяй цитата ;)